Lili8522 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 <- Stronę wcześniej nowe fotki :evil_lol: A tu Niunia po zabiegu Uploaded with ImageShack.us Quote
Bgra Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 trzeba było jeszcze na poduchach się umościć;)za mało wygodne łożko:mad:stanowczo ehh te nasze wygodnickie:loveu:miód dla oczu dziewczynka jeszcze "wzięta",biedactwo teraz już pewnie śmiga:loveu: Quote
haliza Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 No, pięknie - a ja nie mogę uchwycić takich różnych pozycji bo kokoszą się na łóżku kiedy i ja tam jestem :cool3: , ja wstaję to ta gromada też się ewakuuje :evil_lol::diabloti: Quote
Bgra Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 ja też nie potrafię:diabloti:albo się ma to oko...albo tak jak ja:evil_lol: Quote
Lili8522 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='Bgra']trzeba było jeszcze na poduchach się umościć;)za mało wygodne łożko:mad:stanowczo ehh te nasze wygodnickie:loveu:miód dla oczu dziewczynka jeszcze "wzięta",biedactwo teraz już pewnie śmiga:loveu: To prawda łóżko twarde :evil_lol: nie wiem czemu ale Lila jak i Baster mają tak że muszą zawsze leżeć na wyżynach czyli na największej kupie poduszek ale kołdry :roll: Taaaaaaaaa dziewczyna już śmiga, bylimy dzIsiaj na wyjęciu szwów... tak się umęczyliśmy z nią WSZYSCY (4 osoby) że masakra..... ale rana i tak brzydka...szwy trzeba było ściągnąć bo się wrastały... no ale dostała dzisiaj zastrzyki i już wszystko powinno się unormować w ciągu dwóch dni i wek kołnierz i kubrak :evil_lol: najgorsze za Nami Uffffffff [quote name='phase']No proszę jak im dobrze. :D Za dobrze....! :evil_lol: [quote name='haliza']No, pięknie - a ja nie mogę uchwycić takich różnych pozycji bo kokoszą się na łóżku kiedy i ja tam jestem :cool3: , ja wstaję to ta gromada też się ewakuuje :evil_lol::diabloti: Hi hi hi u Nas jest ewakuacja jak wiedzą że idziemy jeść albo na polko a tak to......... tak jak widać na zdjęciach :evil_lol::mad: Wygodnisie moje :loveu: [quote name='Bgra']ja też nie potrafię:diabloti:albo się ma to oko...albo tak jak ja:evil_lol: Bo to trzeba szybko i z zaskoczenia Ciocia :diabloti: ______________________________________________________ A wiecie co to za dziewczynka? Quote
Vilena Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 http://imageshack.us/a/img839/3615/dscn1883s.jpg "Jakie mam ubranko śliczne" :loveu: Quote
Bgra Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 znam,znam:multi:Lili jakaś Ty elegancka :)a ogonek cudowny!!! z zaskoczenia mówisz,to powiedz mojemu mordochwytowi,bo ja to szybka jak wiater:evil_lol: Quote
haliza Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Super kubraczek, taki twarzowy :lol:, widzę, że nawet słoneczko świeci, myślę, że chorowitka już dobrze po zastrzykach :p widziałam puffa w meblowym :diabloti: Quote
Bgra Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='haliza']Super kubraczek, taki twarzowy :lol:, widzę, że nawet słoneczko świeci, myślę, że chorowitka już dobrze po zastrzykach :p widziałam puffa w meblowym :diabloti: w meblowym mówisz,coś czuję,że się skusisz:evil_lol:fajna rzecz i jaka wygoda Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ale wakacyjnie....:loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać nast wakacji...:loveu: Piękna sesja łóżkowa:cool3: Quote
Lili8522 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Vilena']http://imageshack.us/a/img839/3615/dscn1883s.jpg "Jakie mam ubranko śliczne" :loveu: Vilenko kope lat Cie u Nas nie było :) Witamy :loveu: [quote name='Bgra']znam,znam:multi:Lili jakaś Ty elegancka :)a ogonek cudowny!!! z zaskoczenia mówisz,to powiedz mojemu mordochwytowi,bo ja to szybka jak wiater:evil_lol: A czy Ciocia zauważyła co się w dziewczynie zmieniło? :cool3: hahahahha mordochwytowi....... ale się uśmiałam :evil_lol: [quote name='haliza']Super kubraczek, taki twarzowy :lol:, widzę, że nawet słoneczko świeci, myślę, że chorowitka już dobrze po zastrzykach :p widziałam puffa w meblowym :diabloti: Kubraczek trzeba cieplejszy sprawić... a słoneczko było i zero wiatru także baaardzo przyjemnie :cool3: chorowitka w pełni sił :cool3: puffa.... i co? Fajny ten puff nie? W razie wszelkich testów zapraszam do mnie na pufa :D [quote name='Bgra']w meblowym mówisz,coś czuję,że się skusisz:evil_lol:fajna rzecz i jaka wygoda Też tak myślę :razz: [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale wakacyjnie....:loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać nast wakacji...:loveu: Piękna sesja łóżkowa:cool3: Ja też, ja też, ja też! Dawaj u siebie zdjęcia!!!!!!! :cool3: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Będą kiedyś:cool3: Na razie, na czasie mamy święta:lol: ale wakacje już niedługo ;) Quote
Lili8522 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Będą kiedyś:cool3: Na razie, na czasie mamy święta:lol: ale wakacje już niedługo ;) Kiedyś, kiedyś, to że nie piszę nie znaczy że nie zaglądam :evil_lol::mad: Święta ... święta... ehhhhhh........ Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Właśnie, że znaczy :eviltong: Też tak kochasz święta?:evil_lol: Quote
necianeta89 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Li była u fryzjera?:P Bo już nie wyglądała jak pies, tylko pluszowa zabawka :diabloti: Quote
Bgra Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Lili śliczna jak zawsze:loveu:zmiany mówisz... 1-Lili była u fryzjera:loveu: 2-Lili zapuściła ogonek,do złudzenia podobny do Hańciowego:evil_lol: 3-Lili na nowy żel do oczek:razz: Quote
Lili8522 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Właśnie, że znaczy :eviltong: Też tak kochasz święta?:evil_lol: Nie prawda... :shake: 'kocham, kocham' tak jak Ty :diabloti: [quote name='necianeta89']Li była u fryzjera?:P Bo już nie wyglądała jak pies, tylko pluszowa zabawka :diabloti: Bardzo śmieszne :mad: [quote name='Bgra'] Lili śliczna jak zawsze:loveu:zmiany mówisz... 1-Lili była u fryzjera:loveu: 2-Lili zapuściła ogonek,do złudzenia podobny do Hańciowego:evil_lol: 3-Lili na nowy żel do oczek:razz: 1. Dokładnie :D 2. Taaakkkkk (hahaha :evil_lol:) 3. Jeszcze nie ;) Zapraszam Kochani na mój bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236037-Prawie-150-fantów-ciuchy-dla-każdego-coś-do-domu-płyty-ksiązki-i-wiele-innych-do-3-12?p=19998618#post19998618 Quote
Ptysiak Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Dzień dobry :) http://img694.imageshack.us/img694/3874/dscn1841v.jpg :loveu::loveu::loveu: http://imageshack.us/a/img839/3615/dscn1883s.jpg jakie śliczne ubranko i jak jej ładnie :loveu: Buziaczki dla Cioci Lili:Rose: i w noski dla futerek :buzi: Quote
Lili8522 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) http://img694.imageshack.us/img694/3874/dscn1841v.jpg :loveu::loveu::loveu: http://imageshack.us/a/img839/3615/dscn1883s.jpg jakie śliczne ubranko i jak jej ładnie :loveu: Buziaczki dla Cioci Lili:Rose: i w noski dla futerek :buzi: Dzień dobry Ciociu :loveu: wycałuje wszystkie, wycałuje :cool3: Quote
Lili8522 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Trochę fotek :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Widzicie młodego? :cool3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
phase Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Hej, hej. :loveu: http://img690.imageshack.us/img690/2012/dscn1858m.jpg mina obłędna. :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zagadka! Gdzie jest Baster? :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Koniec :) Quote
Recommended Posts