Bgra Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 noo nareszcie nasyciłam oko:loveu: piękne zdjęcia,cudowne miejsca na spacer,mogą hasać do woli Baster przystojny młodzieniec:evil_lol:a Lili ... jak zawsze pełna wdzięku,nie wspomnę o wyjątkowej urodzie:loveu: Quote
magdyska25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Widzę, że też macie fajne tereny do spacerowania! :) Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Dzień dobry :) Chętnie sama osobiście bym je wycałowała ;) Piękne zdjęcia :loveu: http://img690.imageshack.us/img690/2012/dscn1858m.jpg jaką fajną minkę tu ma :evil_lol: Quote
haliza Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 O, ale fajne zdjęcia :loveu:....a miśki cudowne, mają tyle miejsca do spacerowania:lol:, niedługo po białym dywanie :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ale piękna sesja Ciociu :loveu: Na zagadkę odpowiadam, że Bastuś jest daaaaaaaaaaaleko :D Quote
Lili8522 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Bgra napisał(a):noo nareszcie nasyciłam oko:loveu: piękne zdjęcia,cudowne miejsca na spacer,mogą hasać do woli Baster przystojny młodzieniec:evil_lol:a Lili ... jak zawsze pełna wdzięku,nie wspomnę o wyjątkowej urodzie:loveu: Dziękujemy Cioteczko :loveu: Gdzie tam Baster przystojny nie przesadzaj :diabloti: magdyska25 napisał(a):Widzę, że też macie fajne tereny do spacerowania! :) Oj tak to Nasze fajowe lotnisko :) Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) Chętnie sama osobiście bym je wycałowała ;) Piękne zdjęcia :loveu: http://img690.imageshack.us/img690/2012/dscn1858m.jpg jaką fajną minkę tu ma :evil_lol: Ptysiak napisał(a):Miłej niedzieli :loveu: No to Cioteczko musisz do Nas wpaść! Zapraszamy :) haliza napisał(a):O, ale fajne zdjęcia :loveu:....a miśki cudowne, mają tyle miejsca do spacerowania:lol:, niedługo po białym dywanie :diabloti: Pola i pola i pola to to co Basti lubi najbardziej :D Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale piękna sesja Ciociu :loveu: Na zagadkę odpowiadam, że Bastuś jest daaaaaaaaaaaleko :D Witanko! Zagadka rozwikłana :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Dzielnie kroczę, kto zgadnie gdzie? :D Uploaded with ImageShack.us Poskakać na skoczni jupppiaaa (hahaha :diabloti:) Uploaded with ImageShack.us Dzielnie kroczę dalej :) Uploaded with ImageShack.us Skocznia :D Uploaded with ImageShack.us Ide obok tatusia a wiecie gdzie? :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Skocznia cd :) Uploaded with ImageShack.us Bo u tatusia najlepiej gdy łapki bolą :D Uploaded with ImageShack.us Dalej dzielnie kroczę :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 To teraz na kolanka chcę! :D Uploaded with ImageShack.us Kaczuszki :) Uploaded with ImageShack.us A to co??????!!!!!!!!! Uploaded with ImageShack.us Nie ważne, ważne że daleko :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Nadalle Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Zdjęcia jak zwykle piękne! :) Ale mam "ciekawskie" pytanie ^^ Zawsze się zastanawiałam dlaczego rasa Lilusi i tego typu ma odbarwioną sierść przy oczkach i pyszczku? :> Quote
necianeta89 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Żywiec :> przynajmniej park w Żywcu :P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ale mieliście piękną wycieczkę Ciocia :) Lilu jak zawsze dama, ale kucyczka brak :eviltong::loveu: Quote
magdyska25 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ale mieliście spacerek! a gdzie Basti? Przyczyną przebarwień może być problem z kanalikami łzowymi (mają tak np. maltańczyki itp). Quote
Nadalle Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdyska25 napisał(a):ale mieliście spacerek! a gdzie Basti? Przyczyną przebarwień może być problem z kanalikami łzowymi (mają tak np. maltańczyki itp). Dziękuję za odpowiedź na nurtujące mnie pytanie! :) Quote
Bgra Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Lili jak Ty to maleńka robisz,że biegasz,szalejesz na spacerkach a brzucholek dalej czysty:evil_lol:słodziutka jesteś jak ciasteczko:loveu: nie ma sprawiedliwości na tym świecie,zamydlasz nam tu oczy pięknymi fotami,łabądkami...a ja się pytam dlaczego Przystojniaka nie było w parku?hę:evil_lol::diabloti: Quote
phase Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Hej. :loveu: jaka rozkoszna. http://img17.imageshack.us/img17/3307/dscn2120m.jpg :loveu: Quote
Vilena Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 http://img90.imageshack.us/img90/7227/dscn2107o.jpg Mam fotkę w dokładnie tym samym miejscu :D Park w Żywcu też znam :loveu: http://img213.imageshack.us/img213/6071/dscn2130c.jpg Piękny :loveu: :loveu: Quote
Lili8522 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Eh dawno mnie tutaj nie było a to wszystko przez to że nie mam na nic czasu :-(:shake: Tak to park w Żywcu i skocznia w Szczyrku :razz: a czemu Bastera nie było... hmmm no bo.... no bo.... no bo nie było :razz: jest za duży i nie można go wszędzie wcisnąć hehe :lol: Quote
Bgra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Lili8522 napisał(a):Eh dawno mnie tutaj nie było a to wszystko przez to że nie mam na nic czasu :-(:shake: Tak to park w Żywcu i skocznia w Szczyrku :razz: a czemu Bastera nie było... hmmm no bo.... no bo.... no bo nie było :razz: jest za duży i nie można go wszędzie wcisnąć hehe :lol: biedny,taki ...niewymiarowy:eviltong: Quote
magdyska25 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 e tam od razu niewymiarowy......:eviltong: Quote
Bgra Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 cicho tutaj...pewnie Mikołaj zawitał,ciekawe czy byłaś grzeczna:evil_lol: mam nadzieję,że dasz coś ciepłego reniferom,w ten mroźny grudniowy dzień:loveu: Quote
Lili8522 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Dzisiaj się już zbierałam żeby naapisać ale coś nie wyszło :evil_lol: a co do mikołaja... to jakiś był ale czy z białą brodą i czerwoną czapką? To nie za bardzo :diabloti: A do moich dzieciaczków dopiero mikołajkowe prezenty przyjdą pocztą naturalne gryzaczki mniam mniam :loveu: Quote
haliza Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Pięknie w tym waszym parku :lol:, ale mam nadzieję, że na skocznię to się nie szykujecie :krolik: Quote
Recommended Posts