swagnieszka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 To ja dzisiaj zaglądam do Chłopaka :) Pod taką opieką to na pewno szybciutko wszystko się zagoi! Quote
szafra Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='unixena']Timulek na pierwsza ..hop ..:Cool!:[/QUOTE] Tak, tak !!! Quote
abra43 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 :lol:Timulek zyczę ci wspaniałego domku hop Quote
Kajka_72 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 I ja wpadlam do chlopaka zapytac co nowego? ;) Quote
TERESA BORCZ Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 RAJU, znowu sos do Krakowa, dzwoniła pani opiekunka że nasz Timo największy i najmocniejszy "abażur" ochronny w ciągu dnia nosil pięknie ale w nocy porządnie nadwyrężył, pan domu pracowicie połatał, ale TIOMOL w nastepną noc załatwił to zabezpieczenie totalne, wiadomość dobra jest taka że widać natychmiastową poprawę jak jest zabezpieczony, czyli to jest tylkó swędzenie gojącej się rany jestem już w domu i zaraz pojadę do kliniki , bo wet obiecał sprowadzić na dzis środek zniechęcający do lizania, a ja jescze kupie taką maść świetną na zabezpieczenie przed śwedzeniem i równoczesnie leczącą oparta na czyrze brzozowym, to w końcuu musi pomóc Quote
TERESA BORCZ Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Byłam dziś u przystojniaka, wyrażnie okazuje radość, zwłaszcza na widok siatki z przysmakami, skonsumował dziś niewąsko mięsiwka wszelakiego, no i otrzymał dla zachęty do zabezpieczania ogonka i opatrunku 2 wołowe , jak trzeba kostki, został ubrany w nowy kołnierz hiszpański, ale i to nasza mądrala umie jakoś obejść byle by się do ogońska dostać, pojadł , popił , pobawił się z nami i dostał na jakiś czas, przynajmniej dokąd nie zadziałają leki lekki skórzany kaganiec, potem może zaśnie bo bardzo się najadł, i zapomni choć na chwile o tym ogonie, potem znów pójdzie na długi spacer z panem po polach, więc znów jest mała szansa na spokój, lek obiecany jeszcze nie przyjechał do lecznicy, sprawdzę jutro/ Timo miał dziś znów przeprowadzone wszelkie zabiegi na ogonie, i trzymam kciuki aby wytrwał bez lizania w całym tym ekwipunku! Ogólnie wygląda coraz lepiej, boczki i grzbiecik pomału się wypełniają, sierść jest puszystsza i nabrała połysku, ubytki znikają, modzele są regularnie zabezpieczane przed infekcją, i tu mu już chyba nic nie grozi, bo pękniecia stare zniknęły a ponieważ miejsca wszystkie w zasadzie zmiękły, aksamitnieją pod tymi wszystkimi smarowidłami, nie pojawią się nowe napewno/ Jeszcze raz miał czyszczenie uszu bardzo dokładne i zakrapianie,uszy raczej są bezpieczne, a Timo ma też dobry nastrój, chętnie się przytula i spaceruje, a cieszy to że nieco mniej ciągnie, bardzo jest już przywiązany do pani JADZI, i czycha pod drzwiami domu jak po coś tam opiekunka wejdzie, można już go swobodnie z kością zostawić na słońcu w ogrodzie, gdzie nareszcie umie się wygodnie położyć/ miał budkę ładnie wysprzataną i wyprane ciuszki, lubi leżeć na budzie, tam też ma pościelone, jest mu tam dobrze / przekazałam pani Jadzi pieniążki za 2 miesiące/ Mała pudeleczka ma się świetnie, nawet się lubią z Timonkiem, została wykąpana w wielkiej wannie i nieco przystrzyżona, dzisiaj potraktowałam jej wyłysiałe z pukielków miejsca na grzbiecie wszystkim co w takich sytuacjach pomaga, pojadła jak i Timo prezentowego mięsiwa w dobrym gatunku i dostała do gryzienia prasowane ścięgna, ma pięknie wyścielone i zabawki /jeszcze raz będzie kąpana w naszych specjałach, dostają oboje żółteczka ekologiczne , na poprawę sierści, i sporo twarogu/ oboje czeka kolejna specjalistyczna kąpiel za 2,3 dni, potem mała może pojedzie do mnie i poczeka na ogłoszenia albo zostanie na jakiś czas u pani Jadzi, suneczka jest miła i kontaktowa, spokojna i ma jakieś pokłady dobrej energii bo Timo ją zupełnie zaakceptował/ Quote
unixena Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Takie znakomite wiesci czytac to sama przyjemnosc .Timus ma opieke kategorii S ,za co pieknie dziekujemy .Moze zrobicie kawalerowi jakas aktualna sesje zdjeciowa? Chetnie obejrzymy jego piekny pychol . Quote
Klaudus__ Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Jak już wspominałam byłyśmy w odwiedziny u chłopaka. Ranka na ogonku zdecydowanie zaogniona, wydaje mi się,że powinien mieć jakiś antybiotyk,bo bardzo go to swędzi,drażni, boi. Pani Timonek oczywiście bardzo się podoba,jednak mówiła,że troszeczkę się przeliczyli,bo to duży i silny pies. Mam nadzieję,że nie będzie dla Nich tak dużym ciężarem,że każą Nam szukać nowego dt... Quote
DONnka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jestem znowu u Timonka i co widzę :crazyeye: dobre wieści i gorące jeszcze foty od cioteczki Klaudus :multi::multi::multi: Bardzo, bardzo dziękujemy :loveu: Nasz Timon to przystojniacha jak się patrzy :lol: A na tym zdjęciu to normalnie rewelka. Ten szlachetny profil chłopaka i cudne tło. Naprawdę piękna fota :loveu::loveu::loveu: Nie gniewaj się Timuś za tego off`a, ale twoi kumple potrzebują pomocy Zapraszam gorąco na świeżuteńki bazarek z mojego podpisu dla chorego Dona i porzuconej Shiry. To mój pierwszy bazarek w życiu :oops: i chciałabym bardzo, aby wszystko dobrze poszło. Zajrzyjcie chociaż, proszę :modla::modla::modla: Quote
unixena Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Wypieknial nam kawaler ..slicznosci .Troche jeszcze sie podgoi i bedzie jak tralala chlopczysko pelnym pycholem . Dziekujemy Wam za piekne fotki .Teraz mozemy oczeta nacieszyc do woli . Quote
unixena Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dzien dobry cioteczki .Witaj piekny Timulku ... Quote
azalia Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Piekny Timuś,niech ogonek mu się szybciutko wygoi. Quote
iwoniam Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 nieporównywalnie lepiej maluch wygląda. Świetnie wykonana praca! powodzenia ! Quote
szafra Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Pięknie Timo wygląda i oczka już weselsze ma !!!! Quote
Julia84 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Nowe wpłaty: + 20,00 danavas (za VIII 2011) + 50,00 Ewa Maria J. + 20,00 Maruda666 (za VIII 2011) + 20,00 Lazy (za VIII 2011) Quote
mamba1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Również chcę cos wpłacić dla TIMO, proszę o numer konta dla niego. Podziwiam Waszą pracę dziewczyny. Jesteście super. Quote
danavas Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 zdecydowanie lepiej Timuś wygląda...ale on jest piękny...ma taki spokój w oczkach..... Quote
Recommended Posts