Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogryzka w skrocie Gryzia ma takie uszy bo szczury w schronie jej poodgryzaly.:-( Stad tez jej imie.Pan dr.ktory ja ogladal powiedzial ze i tak wyglada lepiej niz u doberamana,ktoremu wlasciciele zafundowali kopiowanie...

Posted

aaa no faktycznie pamiętam szczeniaczka z obgryzionymi uszkami przez szczury, ale strasznie zmyliło mnie to, że wyglądają jak profesjonalnie kopiowane:(:(

Posted

rudaa1 napisał(a):
aaa no faktycznie pamiętam szczeniaczka z obgryzionymi uszkami przez szczury, ale strasznie zmyliło mnie to, że wyglądają jak profesjonalnie kopiowane:(:(

Własnie, wyglądają jakby weterynarz to zrobił.

Moja sunia miała kopiowane uszy, ale to było dawno i jej uszy też tak wyglądały.

Posted

Wcal, że tak nie wyglądają. Na fotach tego nie widać. Suńka musiała przejść koszmar jak jej gryzuchały szczurzyska te uszy.
Rufi, który jest u mnie na tymczasie, miał strupy na uszach. Do niego też musiały się szczurzyska dobierać.

Posted

Igusia napisał(a):
Wcal, że tak nie wyglądają. Na fotach tego nie widać.

Domyslam się, że uszka wyglądają inaczej-biedna sunieczka:(:( Na zdjęciach faktycznie tak wyraźnie nie widać. Co za pasqdne szczurzyska:angryy::angryy:

Posted

Czy braciszek Grety (kaukazowaty) ma już dom???

jeżeli nadal szuka domu, to czy są jego aktualne zdjęcia???

lub czy jest w schronisku szczeniaczka (sunia) podobna do Greci?

Posted

[quote name='esperanza']Brat Grety nadal czeka na dom. Wstawiąłm maluchy gdzie się dało, ale zainteresowania nimi wciąż nie ma.

wyślę dziś te zdjęcia zainteresowanej osobie i jeszcze te puchatki. Może spodobają sie pani

Posted

Kate_21 napisał(a):
Czy mi się wydaje czy psiak na zdjęciach ma kopiowane uszy ? :angryy:

Przeczytaj cały wątek (a swoje posty nawet dwa razy) i pięć razy pomyśl zanim znowu napiszesz "tym tonem"...

Posted

ara napisał(a):
Przeczytaj cały wątek (a swoje posty nawet dwa razy) i pięć razy pomyśl zanim znowu napiszesz "tym tonem"...

ara. Kate_21 nie miała na myśli ciebie tylko poprzedniego właściciela ...mi by przez myśl nie przeszło (napewno Kate również ) ze wpadłabyś na taki pomysł :shake: To niedorzeczność ...

Ja osobiście znam ludzi którzy obcinali własnoręcznie nożyczkami i uszka i ogonki maluszkom :angryy: więc Kate_21 pewnie sie tym zasugerowała...

źle zinterpretowałas jej post :eviltong:

Posted

Owieczko, brałam to pod uwagę;) w takim wypadu właścicielka kopiowanej suki zionie ogniem o kopiowanie...:roll:
Mniejsza o większość, wracając do tematu, jutro między 12 a 15 jedziemy do schroniska. Możemy zabrać jedną sztukę ludzia lub cóś zawieźć (np. jakieś materace:cool1: )

Posted

[quote name='ara'] jutro między 12 a 15 jedziemy do schroniska. Możemy zabrać jedną sztukę ludzia lub cóś zawieźć (np. jakieś materace:cool1: )
Czy to aluzja do tych materacy u mnie?:lol: Jeśli tak to dzięki ara, ale już sobie poradziłam, jeden pojechał do suni z małymi, drugi zmieścił się pod łóżko. Jutro w tych godzinach nie ma mnie w domu więc niestety nawet tego jednego nie mogę przekazać.:shake:

Posted

AśkaK napisał(a):
Czy to aluzja do tych materacy u mnie?:lol: Jeśli tak to dzięki ara, ale już sobie poradziłam, jeden pojechał do suni z małymi, drugi zmieścił się pod łóżko. Jutro w tych godzinach nie ma mnie w domu więc niestety nawet tego jednego nie mogę przekazać.:shake:

Zawsze możesz trzymać kciuki za jakiś poślizg, przy moim mężu jest to nawet całkiem prawdopodobne:evil_lol:

Posted

:evil_lol: Poślizgi to i u mnie w normie (niestety :roll: )ale jutro chyba nawet z poślizgiem nie damy rady się spotkać, do 18 siedzę na uczelni.:oops:

Posted

AśkaK napisał(a):
:evil_lol: Poślizgi to i u mnie w normie (niestety :roll: )ale jutro chyba nawet z poślizgiem nie damy rady się spotkać, do 18 siedzę na uczelni.:oops:

Naszych poślizgów nie da się pobić:oops: jedziemy dopiero jutro.

Masz pw:cool3:

Posted

[quote name='ara']Owieczko, brałam to pod uwagę;) w takim wypadu właścicielka kopiowanej suki zionie ogniem o kopiowanie...:roll:
Mniejsza o większość, wracając do tematu, jutro między 12 a 15 jedziemy do schroniska. Możemy zabrać jedną sztukę ludzia lub cóś zawieźć (np. jakieś materace:cool1: )

Niestety moja mama ma inne zdanie na ten temat niż ja.
Ale cóż zrobić...

Jeśli uraziłam Ciebie swoim postem to przeprawam. Nie miałam nic złego na myśli.

Posted

ara napisał(a):
Naszych poślizgów nie da się pobić:oops: jedziemy dopiero jutro.

Masz pw:cool3:

:roflt: oj to rzeczywiście!:evil_lol: Pw przeczytane, odpowiedziane.:p

Bezdomne maluszki do góry!