Igusia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ogryzka w skrocie Gryzia ma takie uszy bo szczury w schronie jej poodgryzaly.:-( Stad tez jej imie.Pan dr.ktory ja ogladal powiedzial ze i tak wyglada lepiej niz u doberamana,ktoremu wlasciciele zafundowali kopiowanie... Quote
rudaa1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 aaa no faktycznie pamiętam szczeniaczka z obgryzionymi uszkami przez szczury, ale strasznie zmyliło mnie to, że wyglądają jak profesjonalnie kopiowane:(:( Quote
Kate_21 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 rudaa1 napisał(a):aaa no faktycznie pamiętam szczeniaczka z obgryzionymi uszkami przez szczury, ale strasznie zmyliło mnie to, że wyglądają jak profesjonalnie kopiowane:(:( Własnie, wyglądają jakby weterynarz to zrobił. Moja sunia miała kopiowane uszy, ale to było dawno i jej uszy też tak wyglądały. Quote
Igusia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Wcal, że tak nie wyglądają. Na fotach tego nie widać. Suńka musiała przejść koszmar jak jej gryzuchały szczurzyska te uszy. Rufi, który jest u mnie na tymczasie, miał strupy na uszach. Do niego też musiały się szczurzyska dobierać. Quote
Kate_21 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Boshe... wyobrażam sobie co te dzieciaki przeszły. Masz rację zdjęcia są nie wyraźnie i dość mylące. Te szczury to chyba miały linijki w zębach :mad: Quote
rudaa1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Igusia napisał(a):Wcal, że tak nie wyglądają. Na fotach tego nie widać. Domyslam się, że uszka wyglądają inaczej-biedna sunieczka:(:( Na zdjęciach faktycznie tak wyraźnie nie widać. Co za pasqdne szczurzyska:angryy::angryy: Quote
Camara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Czy braciszek Grety (kaukazowaty) ma już dom??? jeżeli nadal szuka domu, to czy są jego aktualne zdjęcia??? lub czy jest w schronisku szczeniaczka (sunia) podobna do Greci? Quote
esperanza Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Brat Grety nadal czeka na dom. Wstawiąłm maluchy gdzie się dało, ale zainteresowania nimi wciąż nie ma. Zdjęcia, którymi dysponuję to: Quote
Igusia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Takie puchowe kulki sa w schronie Czarny to piesek, pozostale to sunki Quote
rudaa1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ale śliczności!!! Jak to możliwe, że jeszcze nie maja domków, takie piękne, puchate kuleczki:( Quote
esperanza Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Faktycznie, zapomniałam o nich :oops: a troche Gretę przypominają. Quote
Camara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='esperanza']Brat Grety nadal czeka na dom. Wstawiąłm maluchy gdzie się dało, ale zainteresowania nimi wciąż nie ma. wyślę dziś te zdjęcia zainteresowanej osobie i jeszcze te puchatki. Może spodobają sie pani Quote
ara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kate_21 napisał(a):Czy mi się wydaje czy psiak na zdjęciach ma kopiowane uszy ? :angryy: Przeczytaj cały wątek (a swoje posty nawet dwa razy) i pięć razy pomyśl zanim znowu napiszesz "tym tonem"... Quote
Owieczka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ara napisał(a):Przeczytaj cały wątek (a swoje posty nawet dwa razy) i pięć razy pomyśl zanim znowu napiszesz "tym tonem"... ara. Kate_21 nie miała na myśli ciebie tylko poprzedniego właściciela ...mi by przez myśl nie przeszło (napewno Kate również ) ze wpadłabyś na taki pomysł :shake: To niedorzeczność ... Ja osobiście znam ludzi którzy obcinali własnoręcznie nożyczkami i uszka i ogonki maluszkom :angryy: więc Kate_21 pewnie sie tym zasugerowała... źle zinterpretowałas jej post :eviltong: Quote
AśkaK Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Na szczęście wszyscy tutaj mają te same intencje:p , czyli BY ZNALEŹĆ TYM MALUCHOM DOMY!!!:oops: Szczeniorki do góry! Quote
ara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Owieczko, brałam to pod uwagę;) w takim wypadu właścicielka kopiowanej suki zionie ogniem o kopiowanie...:roll: Mniejsza o większość, wracając do tematu, jutro między 12 a 15 jedziemy do schroniska. Możemy zabrać jedną sztukę ludzia lub cóś zawieźć (np. jakieś materace:cool1: ) Quote
ronja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2788084#post2788084 Quote
AśkaK Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='ara'] jutro między 12 a 15 jedziemy do schroniska. Możemy zabrać jedną sztukę ludzia lub cóś zawieźć (np. jakieś materace:cool1: ) Czy to aluzja do tych materacy u mnie?:lol: Jeśli tak to dzięki ara, ale już sobie poradziłam, jeden pojechał do suni z małymi, drugi zmieścił się pod łóżko. Jutro w tych godzinach nie ma mnie w domu więc niestety nawet tego jednego nie mogę przekazać.:shake: Quote
ara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 AśkaK napisał(a):Czy to aluzja do tych materacy u mnie?:lol: Jeśli tak to dzięki ara, ale już sobie poradziłam, jeden pojechał do suni z małymi, drugi zmieścił się pod łóżko. Jutro w tych godzinach nie ma mnie w domu więc niestety nawet tego jednego nie mogę przekazać.:shake: Zawsze możesz trzymać kciuki za jakiś poślizg, przy moim mężu jest to nawet całkiem prawdopodobne:evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 :evil_lol: Poślizgi to i u mnie w normie (niestety :roll: )ale jutro chyba nawet z poślizgiem nie damy rady się spotkać, do 18 siedzę na uczelni.:oops: Quote
ara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AśkaK napisał(a)::evil_lol: Poślizgi to i u mnie w normie (niestety :roll: )ale jutro chyba nawet z poślizgiem nie damy rady się spotkać, do 18 siedzę na uczelni.:oops: Naszych poślizgów nie da się pobić:oops: jedziemy dopiero jutro. Masz pw:cool3: Quote
Kate_21 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ara']Owieczko, brałam to pod uwagę;) w takim wypadu właścicielka kopiowanej suki zionie ogniem o kopiowanie...:roll: Mniejsza o większość, wracając do tematu, jutro między 12 a 15 jedziemy do schroniska. Możemy zabrać jedną sztukę ludzia lub cóś zawieźć (np. jakieś materace:cool1: ) Niestety moja mama ma inne zdanie na ten temat niż ja. Ale cóż zrobić... Jeśli uraziłam Ciebie swoim postem to przeprawam. Nie miałam nic złego na myśli. Quote
AśkaK Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 ara napisał(a):Naszych poślizgów nie da się pobić:oops: jedziemy dopiero jutro. Masz pw:cool3: :roflt: oj to rzeczywiście!:evil_lol: Pw przeczytane, odpowiedziane.:p Bezdomne maluszki do góry! Quote
ronja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2795137#post2795137 Quote
Recommended Posts