Justyna Klimek Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 A egzamin! Jak coś źle, to w du...! ;) Egzamin z lektury znaczy :) Quote
kaja69 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Justyna Klimek napisał(a):A egzamin! Jak coś źle, to w du...! ;) Egzamin z lektury znaczy :) To ja juz mówie dobranoc:) ide do lekturki :) Quote
Justyna Klimek Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Grzeczna dziewczynka :) Quote
Kava Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 spijcie dobrze i ... przykryjcie sie cieplo Quote
wapiszon Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Dobry wieczór :) Jak idzie lektura "Sygnałów uspokajających"? Ja już jestem w fazie testów tych pierwszych sygnałów - działają! Jeśli ktoś nie ma jeszcze tej lektury, a chce mieć, niech mówi - prześlę :) Jutro rano wyjeżdżam, niestety nie do Krzykosów, tak jak planowałam,ale na dalsze szkolenie do stolicy. Mam nadzieję, że jeszcze w grudniu pojawię się w Krzykosach. Mogę prosić o lekturę ?:oops: Quote
Justyna Klimek Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Poproszę o adres mailowy i już wysyłam:) Quote
wapiszon Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Poproszę o adres mailowy i już wysyłam:) [email protected] wielkie dzięki :) Quote
Drzagodha Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Cieszę się, że lektura służy :) Kiedyś to już pisałam, ale bardzo dobrym krzykoskim psem do obserwacji jest Psotka. Wysyła mnóstwo sygnałów uspokajających ;) Inne też, ale u Psotki wszystko podane jak na tacy :) Quote
Ania102 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zapraszam serdecznie na cegiełkowy bazarek dla Albinki- najbardziej chyba pechowej suczynki na dogo. Albinka najpierw cudem uratowana przebywa w domu tymczasowym, na który przestało brakować pieniędzy. Jej opiekunki są zdesperowane. Prosze może ktos kupi koniczynke na szczęście- 2 zł...ale grosz do grosza.. Pomóżmy Albince http://www.dogomania.pl/threads/217451-*-*-KUP-sobie-SZCZĘŚCIE.-SZCZĘŚCIOBIORCY-za-2-zł.-ZAPRASZAM-po-cegiełki Quote
Justyna Klimek Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Dzień dobry:) Do zobaczenia w poniedziałek:) Quote
Guest Ryniu123 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dzień dobry :) Sam sobie odpowiem na poprzedniego posta :) Zbyszek przesłał maila: Wczoraj bylem u Dawidowicza na rentgenie. Niestety Bohun ma przesuniętą Kość udową o okolo 2 cm , nie będzie mial to poprawiane. Lekko kość trze o kość stawową, ale radzi sobie . Nie ma pelnej sprawności ,stabilności w poruszaniu , ale jest bardzo żwawy i im więcej będzie w ruchu tym sprawność bardzej będzie wracać. Pelnej sprawności nie odzyska . Jednak już to co zostalo osiągnięte cieszy bardzo.Dziękuje szczerze ,obaj dziękujemy. Bohun coraz częściej podpiera się na tylnych lapach.Wszystko idzie w dobrą strone :) :) :) A do tego jest bardzo ruchliwy jakby nie mialo dla niego znaczenia krótsza lapka. Pozdrowienia dla Rodziny. Zbyszek Quote
Qeeriefire Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witamy i trzymamy kciuki za wszystkie psiaki w tym Bohuna :) Quote
Guest Ryniu123 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ociupinkę przelałem na ogłoszenia, jak będzie mało to w przyszłym miesiącu dodam Quote
kosu32 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pamiętacie tego gościa ??? Dziś Miki został pozbawione jajek... Wybudził się właśnie z narkozy i w stylu "pijanego" stara sie poruszać po mieszkaniu - z różnym efektem. Pies Leo z którym dzieli nasz dom bacznie go obserwuje i do końca nie wie o co chodzi bo Miki zachowuje się co najmniej dziwnie... :???::???::???::shocked!::shocked!::shocked!: Wkrótce (jak tylko doprowadzę komputer do stanu użytkowania) zamieszczę nowe zdjęcia i być może film z "pościgów domowych" :bigcool: Quote
Agata69 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kosu, ty jednak jestes drastyczna kobieta.... Quote
kosu32 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Agata69 napisał(a):Kosu, ty jednak jestes drastyczna kobieta.... Nie wydaje mi się :shake: Po prostu - nadszedł czas jego jajek i tyle. Miki od dobrego tygodnia intensywnie znaczył teren swym bardzo "specyficznym sikiem", a to oznacza "dead line". Zastanawia mnie tylko dlaczego upodobał sobie moją torbę...:roll: Quote
Guest Ryniu123 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Sorry za OF Drzagodha wysłałem ci maila bo PW nie dało rady Quote
Kava Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 witam rankiem .....i zycze przyjemnego I-szego Adventu Quote
Drzagodha Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Ryniu123 napisał(a):Sorry za OF Drzagodha wysłałem ci maila bo PW nie dało rady Odebrane, odpisane ;) Quote
Kava Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 wczoraj cos dogo szwankowalo.... dzis witam sie z wami kochani i zycze dobrego tygodnia Quote
Justyna Klimek Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Witajcie :) Szkoda, że u Bohuna nie całkiem dobrze. No ale tak to wyglądało, że coś się nie do końca udało... Bardzo jestem ciekawa, jak Miki teraz wygląda :) Wieczorem wrzucę zdjęcie Whiskasa - jednego z 3 kociąt, które zabrałam ze sobą w sierpniu do Barlinka. Jego opiekunowie po prostu go uwielbiają! Czy ktoś miał ostatnio kontakt ze Zbyszkiem? Wszystko u Niego dobrze? Ania, wybierasz się do Krzykosów w najbliższym czasie? Bardzo dziękuję, Rysiu, za kasę na ogłoszenia - zajmę się nimi w tym tygodniu, jak tylko się trochę ogarnę :) Quote
Pola17 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 mam zdjecia flapo/flipa :) nigdy nie moge rozpoznać który był którym szczeniak wyrósł na pięknego psa bardzo mądrego ma super domek :) i fajnego kolege z za płotu jamnika który jezdzi na wózku świetnie się bawią i dogadują :)fotki wstawię jak znajdę chwile czasu :( Quote
Recommended Posts