Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Dobry wieczór :)
Jak idzie lektura "Sygnałów uspokajających"? Ja już jestem w fazie testów tych pierwszych sygnałów - działają!

Jeśli ktoś nie ma jeszcze tej lektury, a chce mieć, niech mówi - prześlę :)

Jutro rano wyjeżdżam, niestety nie do Krzykosów, tak jak planowałam,ale na dalsze szkolenie do stolicy.

Mam nadzieję, że jeszcze w grudniu pojawię się w Krzykosach.

Mogę prosić o lekturę ?:oops:

Posted

Cieszę się, że lektura służy :) Kiedyś to już pisałam, ale bardzo dobrym krzykoskim psem do obserwacji jest Psotka. Wysyła mnóstwo sygnałów uspokajających ;) Inne też, ale u Psotki wszystko podane jak na tacy :)

Posted

Zapraszam serdecznie na cegiełkowy bazarek dla Albinki- najbardziej chyba pechowej suczynki na dogo. Albinka najpierw cudem uratowana przebywa w domu tymczasowym, na który przestało brakować pieniędzy. Jej opiekunki są zdesperowane. Prosze może ktos kupi koniczynke na szczęście- 2 zł...ale grosz do grosza..
Pomóżmy Albince

http://www.dogomania.pl/threads/217451-*-*-KUP-sobie-SZCZĘŚCIE.-SZCZĘŚCIOBIORCY-za-2-zł.-ZAPRASZAM-po-cegiełki

Guest Ryniu123
Posted

Dzień dobry :) Sam sobie odpowiem na poprzedniego posta :) Zbyszek przesłał maila:

Wczoraj bylem u Dawidowicza na rentgenie. Niestety Bohun ma przesuniętą Kość udową o okolo 2 cm , nie będzie mial to poprawiane. Lekko kość trze o kość stawową, ale radzi sobie . Nie ma pelnej sprawności ,stabilności w poruszaniu , ale jest bardzo żwawy i im więcej będzie w ruchu tym sprawność bardzej będzie wracać. Pelnej sprawności nie odzyska . Jednak już to co zostalo osiągnięte cieszy bardzo.Dziękuje szczerze ,obaj dziękujemy. Bohun coraz częściej podpiera się na tylnych lapach.Wszystko idzie w dobrą strone :) :) :) A do tego jest bardzo ruchliwy jakby nie mialo dla niego znaczenia krótsza lapka. Pozdrowienia dla Rodziny.

Zbyszek

Guest Ryniu123
Posted

ociupinkę przelałem na ogłoszenia, jak będzie mało to w przyszłym miesiącu dodam

Posted

Pamiętacie tego gościa ???

Dziś Miki został pozbawione jajek...

Wybudził się właśnie z narkozy i w stylu "pijanego" stara sie poruszać po mieszkaniu - z różnym efektem. Pies Leo z którym dzieli nasz dom bacznie go obserwuje i do końca nie wie o co chodzi bo Miki zachowuje się co najmniej dziwnie... :???::???::???::shocked!::shocked!::shocked!:

Wkrótce (jak tylko doprowadzę komputer do stanu użytkowania) zamieszczę nowe zdjęcia i być może film z "pościgów domowych" :bigcool:

Posted

Agata69 napisał(a):
Kosu, ty jednak jestes drastyczna kobieta....

Nie wydaje mi się :shake:

Po prostu - nadszedł czas jego jajek i tyle. Miki od dobrego tygodnia intensywnie znaczył teren swym bardzo "specyficznym sikiem", a to oznacza "dead line". Zastanawia mnie tylko dlaczego upodobał sobie moją torbę...:roll:

Guest Ryniu123
Posted

Sorry za OF
Drzagodha wysłałem ci maila bo PW nie dało rady

Posted

Witajcie :)
Szkoda, że u Bohuna nie całkiem dobrze. No ale tak to wyglądało, że coś się nie do końca udało...

Bardzo jestem ciekawa, jak Miki teraz wygląda :)

Wieczorem wrzucę zdjęcie Whiskasa - jednego z 3 kociąt, które zabrałam ze sobą w sierpniu do Barlinka. Jego opiekunowie po prostu go uwielbiają!

Czy ktoś miał ostatnio kontakt ze Zbyszkiem? Wszystko u Niego dobrze?
Ania, wybierasz się do Krzykosów w najbliższym czasie?

Bardzo dziękuję, Rysiu, za kasę na ogłoszenia - zajmę się nimi w tym tygodniu, jak tylko się trochę ogarnę :)

Posted

mam zdjecia flapo/flipa :) nigdy nie moge rozpoznać który był którym szczeniak wyrósł na pięknego psa bardzo mądrego ma super domek :) i fajnego kolege z za płotu jamnika który jezdzi na wózku świetnie się bawią i dogadują :)fotki wstawię jak znajdę chwile czasu :(