Justyna Klimek Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Ogłaszam, zatem, zbiórkę pieniędzy na paliwo dla dziewczyn. Ja deklaruję 10zł na dobry początek. Kto dorzuci? Quote
necianeta89 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Koszt takiego paliwa wyniósł by 300-400 zł przy moim samochodzie...... to dużo.... Quote
Justyna Klimek Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='necianeta89']Koszt takiego paliwa wyniósł by 300-400 zł przy moim samochodzie...... to dużo....[/QUOTE] Wiem, wiem - wstępnie to policzyłam. Gdyby zebrała się Was trójka lub czwórka, wyszłoby po 100zł - 130zł na głowę. A gdyby zbiórka na wątku się powiodła, np. 20 osób zrzuciłoby się po 10zł, to zostałoby Wam do zapłacenia 200zł podzielone na 3-4 osoby, czyli po 50zł na głowę. Ma to sens :) Quote
necianeta89 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Wiem, wiem - wstępnie to policzyłam. Gdyby zebrała się Was trójka lub czwórka, wyszłoby po 100zł - 130zł na głowę. A gdyby zbiórka na wątku się powiodła, np. 20 osób zrzuciłoby się po 10zł, to zostałoby Wam do zapłacenia 200zł podzielone na 3-4 osoby, czyli po 50zł na głowę. Ma to sens :)[/QUOTE] Ma ma, tylko nie wiem czy ktoś z bielska chciałby się przetransportować, no i czy ktoś ma tańszy w użyciu samochód, np na gaz ;) Samochód na benzynę to zło. Miałam niedawno na ropę, ale niestety został skasowany... a to byłoby trochę taniej. Quote
Justyna Klimek Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Lili chciałaby się przetransportować z Bielsko-Białej. Jak będzie trochę kasy na dofinansowanie podróży, może jeszcze ktoś się znajdzie... Quote
Agata69 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Justyna, czy wiadomo coś na temat małych szczeniaków i kotków w DT? Koteczka we Włocławku, ta , która przyjechała w ostatnim rzucie, jz się zadomowiła. mam kontakt z dziewczyną. Quote
Agata69 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Chyba trzeba wziąć się w garść i spróbować ogłaszać psy. Od którego zczynamy? Mamy zdjęcia? Quote
TERESA BORCZ Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 co za wątek!!! jestem pod wrażeniem ogromnym dobra robota, poczytuje i wracam jak się kiesa ciut wypełni!!!! Quote
mtf zalesie Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ogloscie wsrod studentow oni jeszcze maja wolne-wolne pokoje wakacyjne wzamian za socjalizacje psow Quote
Justyna Klimek Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Małe szczeniaki są tam, gdzie były - ranczo w Koźminie. Wczoraj ostatni kotek znalazł dom. Wkrótce powklejam jakieś zdjęcia. Z ogłaszaniem psów tym razem zaczęłam od Facebooka. Zapraszam: http://www.facebook.com/event.php?eid=224898740862655#!/event.php?eid=162095400533692 Quote
Justyna Klimek Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Właśnie rozmawiałam z panią Elą z Koźmina. Flip (z małych szczeniaków) miał zapalenie ucha - to dlatego przechylał główkę na prawo. Był u weta, sytuacja pod kontrolą. W ogłoszeniach o szczeniakach podajemy nr telefonu: 502482854 p. Ela Quote
Agata69 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Właśnie rozmawiałam z panią Elą z Koźmina. Flip (z małych szczeniaków) miał zapalenie ucha - to dlatego przechylał główkę na prawo. Był u weta, sytuacja pod kontrolą. W ogłoszeniach o szczeniakach podajemy nr telefonu: 502482854 p. Ela Woj. wielkopolskie? jakie najblizsze miasto? Zrobie im tablice i ogłaszamy24, gumtree. Martwiłysmy sie o kotki a poszły jak świeze bułeczki.... Quote
Justyna Klimek Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Koźmin - powiat szamotulski, województwo Wielkopolskie. Najbliższe duże miasta - Oborniki (33km), Szamotuły (16km), Poznań (54km) Quote
Falkaa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Wracam do Ciebie, Falkaa, bo mieszkasz naprawdę blisko. Czy jest możliwe, żebyś z pełnoletnią osobą mogła pojechać kilka razy do Krzykosów? A może nawet na kilka dni? A może ja się wygłupiam i nie potrzebna Ci pełnoletnia osoba... tylko grupka znajomych... Grupka osób by się znalazła, a mianowicie moich 3-ech (moze nawet jeszcze dwóch by się znalazło) przyjaciół.. Tylko jest problem bo z Turku do Krzykosów troszkę km jest i po pierwsze miałabym problem z dojazdem, a po drugie nie gwarantuje, ze mama się zgodzi :shake: A tak bardzo chciałabym jechać :( Quote
Justyna Klimek Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Prześlę Ci za chwilę na priv nr telfonu do pana Zbyszka. Powinien doradzić coś w kwestji dojazdu, może Twoi rodzice się do niego odezwą, to łatwiej pozwolą na wyprawę... Quote
Falkaa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Właśnie z nimi rozmawiałam.. powedzieli, że nawet mam nie dzwonić bo nie ma mowy, żebyśmy sami tam pojechali.. Oni nie mogą bo pracują :( Quote
Agata69 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Koźmin - powiat szamotulski, województwo Wielkopolskie. Najbliższe duże miasta - Oborniki (33km), Szamotuły (16km), Poznań (54km) To zaznaczę Poznań, chyba z dowozem psiaków nie bedzie problemu? Quote
Justyna Klimek Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Nie martw się Falkaa ;) Bardzo nam pomożesz rozgłaszając wątek wśród znajomych. Może Twoi rodzice skuszą się na wyjazd do Krzykosów w jakiś wolny dzień... jeśli trochę powiercisz im dziurę w brzuchu :)) Quote
Justyna Klimek Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Agata69 napisał(a):To zaznaczę Poznań, chyba z dowozem psiaków nie bedzie problemu? Oni są raczej mobilni, ale szczegóły trzeba dogadywać indywidualnie z panią Elą. Quote
Falkaa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Nie martw się Falkaa ;) Bardzo nam pomożesz rozgłaszając wątek wśród znajomych. Może Twoi rodzice skuszą się na wyjazd do Krzykosów w jakiś wolny dzień... jeśli trochę powiercisz im dziurę w brzuchu :)) Właśnie też mam taką nadzieję.. Ale w najgorszym przypadku wkurzą się i nie pojadę już nigdzie ;/ Taki ich urok.. Naprawdę strasznie chciałabym pojechać :( no ale cóż.. Oczywiście, porozgłaszam :) Quote
Drzagodha Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Falkaa, ile masz lat? Może zgodzą się na "wycieczkę" pod opieką pełnoletniej dogomaniaczki? :razz: Quote
Recommended Posts