Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='necianeta89']Koszt takiego paliwa wyniósł by 300-400 zł przy moim samochodzie...... to dużo....[/QUOTE]

Wiem, wiem - wstępnie to policzyłam. Gdyby zebrała się Was trójka lub czwórka, wyszłoby po 100zł - 130zł na głowę. A gdyby zbiórka na wątku się powiodła, np. 20 osób zrzuciłoby się po 10zł, to zostałoby Wam do zapłacenia 200zł podzielone na 3-4 osoby, czyli po 50zł na głowę.
Ma to sens :)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Wiem, wiem - wstępnie to policzyłam. Gdyby zebrała się Was trójka lub czwórka, wyszłoby po 100zł - 130zł na głowę. A gdyby zbiórka na wątku się powiodła, np. 20 osób zrzuciłoby się po 10zł, to zostałoby Wam do zapłacenia 200zł podzielone na 3-4 osoby, czyli po 50zł na głowę.
Ma to sens :)[/QUOTE]

Ma ma, tylko nie wiem czy ktoś z bielska chciałby się przetransportować, no i czy ktoś ma tańszy w użyciu samochód, np na gaz ;)
Samochód na benzynę to zło.
Miałam niedawno na ropę, ale niestety został skasowany... a to byłoby trochę taniej.

Posted

Justyna, czy wiadomo coś na temat małych szczeniaków i kotków w DT?
Koteczka we Włocławku, ta , która przyjechała w ostatnim rzucie, jz się zadomowiła. mam kontakt z dziewczyną.

Posted

Właśnie rozmawiałam z panią Elą z Koźmina. Flip (z małych szczeniaków) miał zapalenie ucha - to dlatego przechylał główkę na prawo. Był u weta, sytuacja pod kontrolą.
W ogłoszeniach o szczeniakach podajemy nr telefonu: 502482854 p. Ela

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Właśnie rozmawiałam z panią Elą z Koźmina. Flip (z małych szczeniaków) miał zapalenie ucha - to dlatego przechylał główkę na prawo. Był u weta, sytuacja pod kontrolą.
W ogłoszeniach o szczeniakach podajemy nr telefonu: 502482854 p. Ela

Woj. wielkopolskie? jakie najblizsze miasto? Zrobie im tablice i ogłaszamy24, gumtree.

Martwiłysmy sie o kotki a poszły jak świeze bułeczki....

Posted

Wracam do Ciebie, Falkaa, bo mieszkasz naprawdę blisko. Czy jest możliwe, żebyś z pełnoletnią osobą mogła pojechać kilka razy do Krzykosów? A może nawet na kilka dni? A może ja się wygłupiam i nie potrzebna Ci pełnoletnia osoba... tylko grupka znajomych...

Grupka osób by się znalazła, a mianowicie moich 3-ech (moze nawet jeszcze dwóch by się znalazło) przyjaciół..
Tylko jest problem bo z Turku do Krzykosów troszkę km jest i po pierwsze miałabym problem z dojazdem, a po drugie nie gwarantuje, ze mama się zgodzi :shake:
A tak bardzo chciałabym jechać :(

Posted

Koźmin - powiat szamotulski, województwo Wielkopolskie. Najbliższe duże miasta - Oborniki (33km), Szamotuły (16km), Poznań (54km)

To zaznaczę Poznań, chyba z dowozem psiaków nie bedzie problemu?

Posted

Nie martw się Falkaa ;) Bardzo nam pomożesz rozgłaszając wątek wśród znajomych.
Może Twoi rodzice skuszą się na wyjazd do Krzykosów w jakiś wolny dzień... jeśli trochę powiercisz im dziurę w brzuchu :))

Posted

Nie martw się Falkaa ;) Bardzo nam pomożesz rozgłaszając wątek wśród znajomych.
Może Twoi rodzice skuszą się na wyjazd do Krzykosów w jakiś wolny dzień... jeśli trochę powiercisz im dziurę w brzuchu :))

Właśnie też mam taką nadzieję.. Ale w najgorszym przypadku wkurzą się i nie pojadę już nigdzie ;/
Taki ich urok..
Naprawdę strasznie chciałabym pojechać :( no ale cóż..
Oczywiście, porozgłaszam :)