basiaap Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Wysłałam pani chętnej na Sonię ankietę przedadopcyjną i zaproponowałam spotkanie w niedzielę. Quote
PaulinaT Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Oj tak - ja tez trzymam mocno. Sunia się juz naczekała... Quote
basiaap Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 To prawda. A domek, kóry kombinowałam dla niej zajął Maks Quote
basiaap Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Mam dom dla małej;) W Zabrzu....:-o No cóż... niezbadane są wyroki losu:evil_lol: Quote
GoniaP Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 basiaap napisał(a):Mam dom dla małej;) W Zabrzu....:-o No cóż... niezbadane są wyroki losu:evil_lol: Wow, ale super!!! Moje gratulacje :multi: Ale masz dobrą passę Anula, a tak się martwiłaś :evil_lol: Quote
basiaap Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 GoniaP napisał(a):Wow, ale super!!! Moje gratulacje :multi: Ale masz dobrą passę Anula, a tak się martwiłaś :evil_lol: No... proszę mi tu nie zapeszać:mad: :lol: Gosiu, mam nadzieję, że wszystkie "moje" ostatnie domy okażą sie trafione... Quote
PaulinaT Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alez się sunia najeździ po kraju :-o Prawdziwy z niej Jasio-wędrowniczek :evil_lol: Ależ sie porobiło - super :multi: Quote
safarii Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 I jak biegną losy suczki? Czy coś wiadomo bo ostatnia wiadomość jest zamieszczona miesąc temu :roll: . Quote
basiaap Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Sonia ma dom. Ale obiecałam sobie, że napiszę więcej, jak będę miała fotki i jak ona się już zadomowi na dobre. Także cierpliwości;) Quote
safarii Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Taka wspaniała wiadomość wystarczy:multi: :multi: :multi: . Kolejną psinkę uratowaliście :loveu: :loveu: :loveu:! GRATULUJE!!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wreszcie :multi: :multi: :multi: Cóż za radosne zakończenie.. najpierw tułaczka, potem piętno wyroku.. aż przyszło ocalenie i.. szczęście.. Czekamy na wieści ! Quote
basiaap Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Wreszcie :multi: :multi: :multi: Cóż za radosne zakończenie.. najpierw tułaczka, potem piętno wyroku.. aż przyszło ocalenie i.. szczęście.. Czekamy na wieści ! Długo trwało, ale wreszcie mam:) Fotki znaczy:) No cóż - Sonię znalazłam w końcu listopada, przed świętami zabraliśmy ją ze schronu wrocławskiego, potem przesiedziała biedula parę miesiecy w hoteliku, ale koniec jest szczęśliwy:) Fakt, nie spodziewałam się, że to tyle potrwa, "rozpuszczona" kilkoma szybkimi szczęśliwymi adopcjami starszych psów... Ale jest ok. Sonia ma fajnych ludzi w średnim wieku, nieco młodszego psiego kolegę podobnych gabarytów, ogródek, kanapę i smakołyki:) Jest już zupełnie zadomowiona i w niczym nie przypomina tego zmokniętego nieszczęścia, które zobaczyłam listopadowego dnia. Jest rozpieszczonym kundlem i tyle:) Przed adopcją mieliśmy sporo czasu, państwo dostali więc Sonię wysterylizowaną, i z całym kompletem badań kontrolnych, bo to w koncu starszy pies. Państwo byli w lekkim szoku, kiedy dostali tę cała dokumentację medyczną, badania krwi, opis USG, rentgeny klatki piersiowej itp:evil_lol: . Pozostało im tylko zdjęcie kamienia z zębów, no i hm... odchudzenie panienki;) . Piszę dopiero teraz, bo przyznaję - z Sonią mi nie szło. Zgłaszali się ludzie - i coś nie wychodziło. Chcialam mieć pewność, że w tym nowym domu zostanie, chciałam mieć fotki. No i mam - tylko nie umiem ich wkleić:oops: . Agnieszko - pozwoliłam sobie wysłać je Tobie na maila:oops: . Tego podanego w dogo. Jeśli chcesz pokazać je w schronisku - bardzo proszę. Pozostaje mi teraz liczyć, że mnie wyręczysz:) Nie wiem też, jak zmienić tytuł wątku... ekhm... ekhm Quote
Korenia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ale superowo :loveu: :loveu: Aga nie ma dostepu do internetu. Wyslij mi na [email protected] ja wstawie :) Quote
basiaap Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Korenia']Ale superowo :loveu: :loveu: Aga nie ma dostepu do internetu. Wyslij mi na [email protected] ja wstawie :) Zaraz wysyłam:) Jakbys mi jeszcze napisała, jak mam zmienić tytuł....:oops: Quote
Korenia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 To w takim razie czekam na maila :) Tytuł - Wchodzisz do perwszego postu kilkasz "edit" potem na "idź do zaawansowanych" tam zmieniasz tytuł i zatwierdzasz :) Quote
basiaap Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Korenia napisał(a):To w takim razie czekam na maila :) Tytuł - Wchodzisz do perwszego postu kilkasz "edit" potem na "idź do zaawansowanych" tam zmieniasz tytuł i zatwierdzasz :) Dzieki:) Fotki wysłałam. Quote
basiaap Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Dzięki za wklejenie fotek:) Cieszę się, że trafiłam na Sonię i mogłam Jej pomóc chociaż wtedy myślałam głównie "O Boże, dlaczego znowu ja?" :) teraz mam Ją już z głowy;) Quote
PaulinaT Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ooo i piłeczkę ma i kosteczki... i kolegą i przede wszystkim kochających ludzi... ech bosko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Śliczna Soniulka :loveu: O ja... Basiaaa.. wstawiłaś fote :O :P Quote
basiaap Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Korenia napisał(a):Śliczna Soniulka :loveu: O ja... Basiaaa.. wstawiłaś fote :O :P Po wielu instrukcjach wielu cierpliwych osób tudzież wielu nieudanych próbach wreszcie dotarły do mnie poszczególne punkty tej procedury:diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts