Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiaap napisał(a):
Mam dom dla małej;)
W Zabrzu....:-o
No cóż... niezbadane są wyroki losu:evil_lol:
Wow, ale super!!! Moje gratulacje :multi: Ale masz dobrą passę Anula, a tak się martwiłaś :evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Wow, ale super!!! Moje gratulacje :multi: Ale masz dobrą passę Anula, a tak się martwiłaś :evil_lol:

No... proszę mi tu nie zapeszać:mad: :lol:
Gosiu, mam nadzieję, że wszystkie "moje" ostatnie domy okażą sie trafione...

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Wreszcie :multi: :multi: :multi:

Cóż za radosne zakończenie.. najpierw tułaczka, potem piętno wyroku.. aż przyszło ocalenie i.. szczęście..

Czekamy na wieści !

Długo trwało, ale wreszcie mam:) Fotki znaczy:)
No cóż - Sonię znalazłam w końcu listopada, przed świętami zabraliśmy ją ze schronu wrocławskiego, potem przesiedziała biedula parę miesiecy w hoteliku, ale koniec jest szczęśliwy:) Fakt, nie spodziewałam się, że to tyle potrwa, "rozpuszczona" kilkoma szybkimi szczęśliwymi adopcjami starszych psów... Ale jest ok. Sonia ma fajnych ludzi w średnim wieku, nieco młodszego psiego kolegę podobnych gabarytów, ogródek, kanapę i smakołyki:) Jest już zupełnie zadomowiona i w niczym nie przypomina tego zmokniętego nieszczęścia, które zobaczyłam listopadowego dnia. Jest rozpieszczonym kundlem i tyle:)
Przed adopcją mieliśmy sporo czasu, państwo dostali więc Sonię wysterylizowaną, i z całym kompletem badań kontrolnych, bo to w koncu starszy pies. Państwo byli w lekkim szoku, kiedy dostali tę cała dokumentację medyczną, badania krwi, opis USG, rentgeny klatki piersiowej itp:evil_lol: . Pozostało im tylko zdjęcie kamienia z zębów, no i hm... odchudzenie panienki;) .

Piszę dopiero teraz, bo przyznaję - z Sonią mi nie szło. Zgłaszali się ludzie - i coś nie wychodziło. Chcialam mieć pewność, że w tym nowym domu zostanie, chciałam mieć fotki. No i mam - tylko nie umiem ich wkleić:oops: .
Agnieszko - pozwoliłam sobie wysłać je Tobie na maila:oops: . Tego podanego w dogo. Jeśli chcesz pokazać je w schronisku - bardzo proszę.
Pozostaje mi teraz liczyć, że mnie wyręczysz:)

Nie wiem też, jak zmienić tytuł wątku... ekhm... ekhm

Posted

To w takim razie czekam na maila :)
Tytuł - Wchodzisz do perwszego postu kilkasz "edit" potem na "idź do zaawansowanych" tam zmieniasz tytuł i zatwierdzasz :)

Posted

Korenia napisał(a):
To w takim razie czekam na maila :)
Tytuł - Wchodzisz do perwszego postu kilkasz "edit" potem na "idź do zaawansowanych" tam zmieniasz tytuł i zatwierdzasz :)

Dzieki:)
Fotki wysłałam.

• 3 weeks later...
Posted

Dzięki za wklejenie fotek:)
Cieszę się, że trafiłam na Sonię i mogłam Jej pomóc
chociaż wtedy myślałam głównie "O Boże, dlaczego znowu ja?" :)
teraz mam Ją już z głowy;)

• 2 months later...
Posted

Korenia napisał(a):
Śliczna Soniulka :loveu:
O ja... Basiaaa.. wstawiłaś fote :O :P

Po wielu instrukcjach wielu cierpliwych osób tudzież wielu nieudanych próbach wreszcie dotarły do mnie poszczególne punkty tej procedury:diabloti: