Agushka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Hej Karolinki :) Na razie jeszcze czekamy na pana, może się znajdzie a może nie... Nie planuję teraz nic bo jeszcze mogę się gorzko zawieść.. już teraz jak pomyślę, że ktoś ją znajdzie i będe musiała ją oddać to mnie tak podejrzanie ściska... ale jeśli jest czyjaś to należy nie do mnie i tak staram się narazie na to patrzyć... Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Agus-to narazie nie ma szans na foteczki czarnulki? :razz: Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Agushka napisał(a):Hej Karolinki :) Na razie jeszcze czekamy na pana, może się znajdzie a może nie... Nie planuję teraz nic bo jeszcze mogę się gorzko zawieść.. już teraz jak pomyślę, że ktoś ją znajdzie i będe musiała ją oddać to mnie tak podejrzanie ściska... ale jeśli jest czyjaś to należy nie do mnie i tak staram się narazie na to patrzyć... Widać, jak ją kochasz:loveu: , ja też już nawet nie próbowałabym myśleć, że ktoś ją zabierze:-( ... Na pewno sunia bardzo się do Ciebie przywiąże:loveu: . Ja jestem dobrej myśli, jak nikt sie do tej pory nie zjawił, to nie zjawi się nadal:D, a jeśli jednak to:mad: . Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Kamila no sama widzisz co ja mam z tymi kompami. Bardzo bym chciała Wam ją pokazać ale na razie nic z tego, ani Shili ani Tiny ani Pinia nie będzie do odwołania :( Karolinka ja musze patrzyć też z drugiej strony. Jeśli ktoś jej szuka to napewno ją oddam. Sama nie chciałabym być w takiej sytuacji że ktoś znalazłby Tinę a potem nie chciał mi jej oddać... Z tym, ze ja przez te kilka dni to pewnie poruszyłabym niebo i ziemię, żeby ją znaleźć... Poczekamy, zobaczymy :) Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Wiecie co? Mój komputer jest nienormalny i nieprzewidywalny. W akcie desperacji spróbowałam u siebie zrzucić te fotki i normalnie od razu weszły :crazyeye: Od dwóch miesięcy odmawiał współpracy a tu cuda jakieś się dzieją.. Dla odmiany fotosik strajkuje a ja nie umiem na imageshaku :( Wrzucam co weszło, chyba Shili są wszystkie fotki na których cokolwiek widać. Przedstawiam Wam kogoś, kto być może zagości na stałe w naszej galerii. powinny być jeszcze jakieś ale fotosik mi pokazuje same krzyżyki ehhh musi wystarczyć tyle... Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Łomatko, jakie cudo!!!!!!:crazyeye: Wygląda jak Futruś:evil_lol: . Nie do wiary, że ktoś wurzucił kogoś tak pięknego:placz: . No to jeszcze raz gratuluję, bo sunia naprawdę cudowna:loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jejku ona jest poprostu cudowna, i ja się w ogóle nie dziwię ze to miłość od 1 wejrzenia :loveu: normalnie strasznie sie ciesze że została :D:D Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Guffi napisał(a):Łomatko, jakie cudo!!!!!!:crazyeye: Wygląda jak Futruś:evil_lol: . Nie do wiary, że ktoś wurzucił kogoś tak pięknego:placz: . No to jeszcze raz gratuluję, bo sunia naprawdę cudowna:loveu: :loveu: :loveu: ! Karolinka to właśnie jest ta niespodzianka. też mi strasznie Twoją Futre przypomina, z tym że Futra ma więcej brązowego na łapach... _ChiQuiTa_ napisał(a):Jejku ona jest poprostu cudowna, i ja się w ogóle nie dziwię ze to miłość od 1 wejrzenia :loveu: normalnie strasznie sie ciesze że została :D:D Ja sobie jeszcze nie pozwalam na cieszenie się... czekam... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A nie wykluczasz takiej możliwości żeby była z wami a nie u rodziców?? Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Raczej zostanie tam... Tata zabiera psy na spacery, rodzice są cały czas w domu, podwórko jest wielkie... Gdybym mogła to sama bym tam mieszkała cały czas, bo Tina tam się czuje jak w raju.. Ale Misiek musi chodzić do dobrej szkoły, musi mieć angielski dodatkowo, tam bym mu tego nie mogła zapewnić.. Napewno nie raz Shila będzie w Mińsku, w najbliższym czasie wtedy, jak ją zabiorę do weta bo wsiowym wetom nie wierzę.. Ale wszystkie poważniejsze decyzje podejmę, jak będę pewna tego, że nikt jej nie szuka... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Wiesz w sumie lepiej zeby była u rodziców, niż żeby miała sie błakać. A widaywac sie z nia bedziesz bo pewnie czesto u rodzicow jestescie :) Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Agushka napisał(a):Karolinka to właśnie jest ta niespodzianka. też mi strasznie Twoją Futre przypomina, z tym że Futra ma więcej brązowego na łapach... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A tak swoją drogą to bardzo podoba mi się imię Shila:loveu: . Kto wymyślił/nadał? Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Hihi to rodzice są u nas :) a jesteśmy kilka razy w tygodniu, w lecie praktycznie cały czas i dojeżdżamy do Mińska do szkoły. To jest 20 minut jazdy więc napewno nie będziemy bardzo za sobą tęskniły :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 To ja sie juz zamotałam kto jest u kogo.... :( Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Guffi napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A tak swoją drogą to bardzo podoba mi się imię Shila:loveu: . Kto wymyślił/nadał? Shila to koleżanka Tiny ze spacerków w Warszawie. Na jej cześć postanowiliśmy tak nazwać tę naszą suńkę. Tamta Shila bardzo się Tiną opiekowała kiedy Tintuch była szczeniakiem, broniła ją przed wredną Tarą i nie pozwalała nikomu jej skrzywdzić :loveu: A imię tez bardzo mi się podoba :) Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Agushka']Shila to koleżanka Tiny ze spacerków w Warszawie. Na jej cześć postanowiliśmy tak nazwać tę naszą suńkę. Tamta Shila bardzo się Tiną opiekowała kiedy Tintuch była szczeniakiem, broniła ją przed wredną Tarą i nie pozwalała nikomu jej skrzywdzić :loveu: A imię tez bardzo mi się podoba :) Eeeej!!! Uszanuj Święte imię mojej Ś.P.Tary:placz: . Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Ale tamta Tara z naszego parku była naprawde wredna :angryy: Tina była szczeniakiem i jak tylko Tara ją zobaczyła od razu gryzła i to nie żeby skarcić, tylko do krwi... Z całym szacunkiem dla Twojej Tary ['] nie mam nic do imienia ale do tamtej suki... Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Hey :multi: Sliczna ta sunka,ciesze sie ze bedzie miala domek :p Quote
Agushka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='kamila-dog']Hey :multi: Sliczna ta sunka,ciesze sie ze bedzie miala domek :p Dziękuję Kamila :) Też uważam, że Shila jest bardzo urokliwa:loveu: a domek sobie znalazła sama to jakże można było jej go odmówić :) [quote name='APSA']Piękna sunia :loveu: przypomina trochę "naszego" Pięknego (tu jest), tylko on też ma szersze palenia. Liczę, że fotosik szybko zacznie współpracować ;) Rzeczywiście trochę go przypomina ale wydaje mi się, że jest potężniejsza.. Na razie chudzina z niej straszna, wszystkie żebra czuć ale Mama mi dziś mówiła, że Tata ciągle coś wynosi z domu, niby sam głodny ale Mama podejrzała, że Shila ciągle ciamie dziobem :evil_lol::evil_lol: prorokuję, że jeśli nie postawię stanowczego veto to mój Tatunio zrobi z niej beczkę w miesiąc:mad: Jako że fotosik zaczął współpracować to daję, co wczoraj nie weszło krajobraz po wichurze - złamane wielkie drzewo, z tabliczką "pomnik przyrody" i spustoszenie jakiego dokonało padając a teraz już pies i suńki Quote
furciaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dziendoberek:) shila jest po prostu piekna:loveu: :loveu: :loveu: wlasnie tak ja sobie wyobrazalam:loveu: od jutra ma przyjsc prawdziwa zima, ma byc bialo i mrozno:multi: Quote
Agushka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 hihi Gosia, własnie to samo u Ciebie pisałam :) Quote
eria Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Shila jest przepiękna - owczarek z Shiloh żywcem z książki wyjęty !!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: rewelacja !! rób jej jak najwięcej fot !! Quote
Agushka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='eria']Shila jest przepiękna - owczarek z Shiloh żywcem z książki wyjęty !!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: rewelacja !! rób jej jak najwięcej fot !! Czyli nieźle trafiłam z imieniem :evil_lol: Quote
eria Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Agushka napisał(a):Czyli nieźle trafiłam z imieniem :evil_lol: idealnie!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts