Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do naszego schroniska trafiły takie oto dwa psiaki. Babunia i Dziadeczek, jeden uwiązany przed schroniskiem, drugi odwieziony po śmierci właściciela.
Szukamy dla nich domu, najlepiej stałego ale może być tymczasowy, sami wiecie , że starsze psy mają małe szanse na przeżycie w schronisku.
Dziewczyny kochane pomóżcie, porozsyłajcie wątrek może ktoś się ulituje nad nimi błagamy w imieniu BABUNI I DZIADUNIA.

OTO DZIADZIUŚ

I BABUNIA

CZEKAJĄ Z WIELKĄ NADZIEJĄ NA WASZĄ POMOC

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='abra64']Do naszego schroniska trafiły takie oto dwa psiaki. Babunia i Dziadeczek, jeden uwiązany przed schroniskiem, drugi odwieziony po śmierci właściciela.
Szukamy dla nich domu, najlepiej stałego ale może być tymczasowy, sami wiecie , że starsze psy mają małe szanse na przeżycie w schronisku.
Dziewczyny kochane pomóżcie, porozsyłajcie wątrek może ktoś się ulituje nad nimi błagamy w imieniu BABUNI I DZIADUNIA.

OTO DZIADZIUŚ

I BABUNIA

CZEKAJĄ Z WIELKĄ NADZIEJĄ NA WASZĄ POMOC

A wiadomo coś więcej o nich?
Były może na spacerze już?
Bo te informacje może pomogły by im znaleźć dom, teraz w sumie nic o nich nie wiemy oprócz tego, że są dwa starsze psy, które szukają domu :(

Posted

Wydaje mi się ,że na spacerki nie były ostatnio wyprowadzane.... Ale napewno w następną sob zapytam zapki to można by je wyprowadzić i dowiedzieć się coś więcej na ich temat?

Posted

One są ze szczeniakami. One siedzą w izolatce 9? (ja nigdy nie wiem gdzie te szczeniaki są jak nie są wypuszczone ;p)
Spacer by im się przydał, żeby je poznać. Dziadkowi na pewno już się skończyła kwarantanna, ale babcia? Nie wiadomo i nie wiadomo czy ją wtedy dadzą. Ale mam nadzieję, że tak. Biedne staruszki :(

Dodam jeszcze nowe zdjęcia babci: