Isabel Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cieszę się ogromnie, że Rudi ma już domek, swój, na zawsze. Pati, z warunkami to u mnie nie jest tak cudownie, ale napisz coś więcej o Laluni, może jakieś zdjęcie wyślesz. Najważniejsze, że Rudi ma już swoje miejsce na ziemi. Quote
Niewiasta_21 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Panie wzięły Rudiego,bo podobno miał nie szczekać. A jak potem Hania zadzwoniła do nich,to sie okazało ze Rudi jednak szczeka. Miejmy nadzieje ze jednak to nie bedzie tak wielki problem,zeby panie nie mogły go trzymac. Quote
Kar0la Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Cieszę się, że Rudi pojechał. Mam nadzieję, że chłopak się trochę uspokoi i Pani go nie odda. Quote
Isabel Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ja też mam taką nadzieję. To pewnie stres, on się przecież tyle nacierpiał. Quote
Moriaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Hania napisała: "Rozmawiałam z nową włascicielka przez kolejne dni jak Rudi jest u niej. i są problemy. Rudi pojekuje i poszczekuje, ale to może da się opanować. Rudi posikuje na okraglo. To też może da się opanować. Pani jest pełna nadziei. Rudi jak go określiła wydaje się być psem autyztycznym. Co też jest możliwe, albo potrzebuje więcej i dłuzszego kontaktu z człowiekiem zanim się otworzy. Ale sprawa najbardziej klopotliwa, to to, ze Pani wyskoczyły jakieś kropki , plamy na rękach obawia się czy to nie uczulenie. Zobaczymy do jutra, jak się sprawy mają. Oby Rudzikowi się udało." Quote
hanka456 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Rudi pojekuje i poszczekuje, ale to się da opanować. Rudi posikuje i też da się opanowac. Najgorsze, że Pani wyskoczyly na rękach plamy i krosty. Obawia się czy to nie alergia? Zobaczymy do jutra, jestem z nią w stałym kontakcie. Quote
pati Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 matko tylko nie to .... mam nadzieje ze to pzrejdzie Quote
Moriaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bardzo pilna sprawa... PANI MA STRASZNA ALERGIE!!!! RUDI MUI OPUSCIC DOMEK!!! BLAGAM O TYMCZAS....JUTRO MUSIMY GO ZABRAC!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
pati Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 do gory pilne blaagam tylko nie schron to bedzie dla niego wyrok Quote
pati Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ludzie pomozcie on jest maly nie zajmie duzo miejsca prosimy Quote
Moriaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Błagamy o domek tymczasowy dla Rudiego...jutro wraca do schronu!!!!!! Quote
Bea1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 jednak ten biedak stracił dom:-(jaki jest w sumie powód? Quote
Moriaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Powód jest taki, że pani nie miała wcześniej psa i okazało się że jest uczulona:( Rudi ma taki szorstki włos z podszerstkiem:( Prosimy o tymczas!!!!! Quote
pati Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Rudi blaga o tymczas on nie pzretrzyma porrotu do klati Quote
Claud Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Podnoszę pieska. Szukamy domku tymczasowego albo stałego:) Quote
Isabel Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Rudi, Rudi, biedaku, kto ci pomoże. Ratujmy go, on nie przetrzyma powrotu do schronu!!! Quote
Kar0la Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Prosimy o pomoc. Chociaż tymczas. Powrót do schronu to dla niego jak wyrok. Quote
hanka456 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Rudi, nie moze wrócić to dla niego wyrok. POMOCY!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts