Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się ogromnie, że Rudi ma już domek, swój, na zawsze.
Pati, z warunkami to u mnie nie jest tak cudownie, ale napisz coś więcej o Laluni, może jakieś zdjęcie wyślesz.
Najważniejsze, że Rudi ma już swoje miejsce na ziemi.

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panie wzięły Rudiego,bo podobno miał nie szczekać. A jak potem Hania zadzwoniła do nich,to sie okazało ze Rudi jednak szczeka. Miejmy nadzieje ze jednak to nie bedzie tak wielki problem,zeby panie nie mogły go trzymac.

Posted

Hania napisała:

"Rozmawiałam z nową włascicielka przez kolejne dni jak Rudi jest u niej. i są problemy. Rudi pojekuje i poszczekuje, ale to może da się opanować.
Rudi posikuje na okraglo. To też może da się opanować. Pani jest pełna nadziei. Rudi jak go określiła wydaje się być psem autyztycznym. Co też jest możliwe, albo potrzebuje więcej i dłuzszego kontaktu z człowiekiem zanim się otworzy. Ale sprawa najbardziej klopotliwa, to to, ze Pani wyskoczyły jakieś kropki , plamy na rękach obawia się czy to nie uczulenie. Zobaczymy do jutra, jak się sprawy mają. Oby Rudzikowi się udało."

Posted

Rudi pojekuje i poszczekuje, ale to się da opanować. Rudi posikuje i też da się opanowac. Najgorsze, że Pani wyskoczyly na rękach plamy i krosty. Obawia się czy to nie alergia? Zobaczymy do jutra, jestem z nią w stałym kontakcie.