Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isabel to by bylo naprawde super jakbys go mogla przetrzymac. On taki kochany jest Ja obstawiam ze do kotow nic nie ma :loveu:

boze oby sie udalo ......

Posted

Ja też mam nadzieję, że test Rudi + koty wypadnie pomyślnie. Dziewczyny sprawdźcie to szybciutko. Potem już tylko transport. Co do kotów, to mam ich trzy, jest też duża starsza suczka, ale z nią nie będzie problemów, jest bardzo łagodna i przyjazna.

Posted

Isabel ja cie na rekach za to nosic moge ja Rudiego tak kocham wiem ze on wspanialy psiak jest tyko milosci, szampony i jedzonka mu trzeba. Wiem ze na tymczasie odzyje pokaze ze jest super psiakiem dlatego tak walcze o tymczas

DZIEKUJE!!!!!

Posted

Słuchajcie...Rudi dzisiaj pojechał do nowego domku:)
Wczoraj dzwoniła do mnie pani z chęcią adopcji psiaka...dzisiaj jak byłam w schronie przyjechała i od razu wzięła Rudiego:)
Więc chłopak już szczęśliwie w nowym domku:) Pani cieplutka, zakochała się w Rudzielcu od pierwszego wejrzenia...córka pani także..dobrz będzie miał chłopak:)

Posted

Hura!!! ale extra boze moje zyczena sie spelnily!!!! Rudi w domku !!!

chyba si upije dzisiaj ze szzcescia obleje to napewno . Wiedzialam ze ujmie kogos tak ja mnie.
A mozemy liczyc na fotki rudzielca z nowego domku?? prosze

Isabel jesli masz warunki i mozesz dac tymczas to ja mam mala Lalunie 7 lat w schronie ?

ja to jstem niezla kuje zelazo poki gorace