hanka456 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Byłam z Rudim dzisiaj na spacerku, to bardzo grzeczny i cichy piesek. Nikomu ni e zprawiłby klopotu. Quote
pati Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 hania ja wiem ze on kochany od razu zawladnal moim sercem jak go tylko zobaczylam? a jak on sie czuje? Quote
pati Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 skaczemy ....... niech cie w koncu ktos zauwazy Quote
Isabel Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Rudi, kochanie, czy ty lubisz koty? Jeżeli tak, to może miałbyś tymczas w Krakowie. Ale kto cię przywiezie? Quote
Moriaaa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzisiaj miałam tel w sprawie Rudiego...pani się zastanawia:) Jeżeli znajdzie się tymczas to psiaka jakoś dowieziemy:) Quote
Isabel Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Czy jest możliwość sprawdzenia jak Rudi reaguje na koty? Gdyby wszystko było OK, miałby tymczas u mnie. Quote
pati Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Isabel to by bylo naprawde super jakbys go mogla przetrzymac. On taki kochany jest Ja obstawiam ze do kotow nic nie ma :loveu: boze oby sie udalo ...... Quote
Isabel Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja też mam nadzieję, że test Rudi + koty wypadnie pomyślnie. Dziewczyny sprawdźcie to szybciutko. Potem już tylko transport. Co do kotów, to mam ich trzy, jest też duża starsza suczka, ale z nią nie będzie problemów, jest bardzo łagodna i przyjazna. Quote
pati Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Isabel ja cie na rekach za to nosic moge ja Rudiego tak kocham wiem ze on wspanialy psiak jest tyko milosci, szampony i jedzonka mu trzeba. Wiem ze na tymczasie odzyje pokaze ze jest super psiakiem dlatego tak walcze o tymczas DZIEKUJE!!!!! Quote
Isabel Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Żeby się tylko wszystko dobrze ułożyło. Miłości, szamponka i jedzonka na pewno mu nie zabraknie. Quote
pati Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Rudi badz grzeczny przy tescie z kotkami bo cie zakatrupie jak taka szanse zmarnujesz Quote
Isabel Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Rudi, zdaj egzamin na piątkę. Czekam na wiadomości z Łodzi. Dobrej nocy. Quote
Moriaaa Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dzisiaj jadę do schronu i będziemy sprawdzać Rudzielca...kciuki trzymać cioteczki:) Quote
Kar0la Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 O rany jakie wieści. A ja nic nie wiedziełam. Rudi bądź grzeczny, nie zmarnuj swojej szansy. Quote
Isabel Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Rudzielcu, domek na ciebie czeka i wszystkie cioteczki na ciebie liczą. Spisz się na medal. Quote
Bea1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: aż łapki bolą;) Quote
pati Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Bozesz nie moge sie doczekac na wiesci od Morii jajko chyba zniose ..... Rudi blagam grzeczny badz!!!! Quote
Isabel Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Pati, ja też co chwilę zaglądam czy nie ma już jakichś wieści. Quote
Moriaaa Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Słuchajcie...Rudi dzisiaj pojechał do nowego domku:) Wczoraj dzwoniła do mnie pani z chęcią adopcji psiaka...dzisiaj jak byłam w schronie przyjechała i od razu wzięła Rudiego:) Więc chłopak już szczęśliwie w nowym domku:) Pani cieplutka, zakochała się w Rudzielcu od pierwszego wejrzenia...córka pani także..dobrz będzie miał chłopak:) Quote
pati Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hura!!! ale extra boze moje zyczena sie spelnily!!!! Rudi w domku !!! chyba si upije dzisiaj ze szzcescia obleje to napewno . Wiedzialam ze ujmie kogos tak ja mnie. A mozemy liczyc na fotki rudzielca z nowego domku?? prosze Isabel jesli masz warunki i mozesz dac tymczas to ja mam mala Lalunie 7 lat w schronie ? ja to jstem niezla kuje zelazo poki gorace Quote
Recommended Posts