Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bea jesli mozesz ogloszenie w gazecie to prosimy on tam dlugo nie wytrzyma . Hania mowila, ze nie chce jesc, psychicznie nie wytrzymuje schroniska.

Posted

Napiszcie ,prosze cos wiecej o psiaku: jakiej wielkości [jamnika?], charakter? no i czy piesek jest [lub moze być]wykastrowany.... czy potrzeby fizj. załatwia normalnie[ przy takim uszkodzeniu tylnej cz. ciała...] sorry,ale dla ewentualnego domku to wazne...

Posted

mimiś napisał(a):
Napiszcie ,prosze cos wiecej o psiaku: jakiej wielkości [jamnika?], charakter? no i czy piesek jest [lub moze być]wykastrowany.... czy potrzeby fizj. załatwia normalnie[ przy takim uszkodzeniu tylnej cz. ciała...] sorry,ale dla ewentualnego domku to wazne...

wielkosc jamnika, chcrakter najlepszy z mozliwych, grzeczny spokojny nie wadzacy nikomu czekajacy na swoja szanse

on nie ma jakis wielkich problemow z nogami nie jest sparalizowany , chodzi na nich, czasem biega wiec ma je sprawne tylko troche mniej niz calkowicie zdrowy psiak. Takie chwiejne jakby
Myale ze gdy czul by sie kochany, potrzebny w nowym domku napewno by odzyl a i nogi by sie bardzo usprawnily

wiem co mowie sama mam psa wzietego ze schronu mial wszystkie nogi niezbyt sprawne (wada genatyczna) sikal jak dziewczynka. Teraz w domku jak jest kochany, odzywiony to nie ten sam pies. Skacze, biega jak torpeda(czasem jak go nie moge dogonic to tesknie za tym kulawcem ;P) Pisze to dlatego zeby dac pzryklad z zycia jak pies moze sie zminic w domku.

on ma wwrazliwa psychike, Domek musi sie szybko znalezc choc tymczas bo ob tam nie wytzuma dlugo .

Posted

pati napisał(a):
wielkosc jamnika, chcrakter najlepszy z mozliwych, grzeczny spokojny nie wadzacy nikomu czekajacy na swoja szanse

on nie ma jakis wielkich problemow z nogami nie jest sparalizowany , chodzi na nich, czasem biega wiec ma je sprawne tylko troche mniej niz calkowicie zdrowy psiak. Takie chwiejne jakby
Myale ze gdy czul by sie kochany, potrzebny w nowym domku napewno by odzyl a i nogi by sie bardzo usprawnily

wiem co mowie sama mam psa wzietego ze schronu mial wszystkie nogi niezbyt sprawne (wada genatyczna) sikal jak dziewczynka. Teraz w domku jak jest kochany, odzywiony to nie ten sam pies. Skacze, biega jak torpeda(czasem jak go nie moge dogonic to tesknie za tym kulawcem ;P) Pisze to dlatego zeby dac pzryklad z zycia jak pies moze sie zminic w domku.

on ma wwrazliwa psychike, Domek musi sie szybko znalezc choc tymczas bo ob tam nie wytzuma dlugo .

zgadzam się z Tobą, naprawdę psiaki bardzo ciężko chore w domowym ciepełku wracały błyskawicznie do zdrowia..miłość czyni cuda!

Posted

Dokładnie. On jest nieduży. Co do kastracji to nie wiem, chyba nie jest wykastrowany, ale jeśli jego stan zdrowia na to pozwoli to kastrację można załatwić w schronisku. On załatwia się normalnie tylko nóżki są słabe i trochę chwiejne. Rudi chodzi nawet troszkę biega, ale nie jest taki wystrzałowy jak to określiła Hania. Tylko psychicznie jest bardzo źle. On się chyba poddał, nie chce jeść, jest bardzo smutny...

Posted

pati napisał(a):
dalej kciuki trzymam

Korek z Rudy Śl ma domek;) ściągam jego ogłoszenie z GW i pilnie chcę dać tego jamniczka, KarOla Cioteczko kochana pisz:loveu:

Posted

Beatko przepraszam. Obiecuję, że napiszę na poniedziałek. Wcześniej nie dam rady. Dzisiaj byłam na pogrzebie kilkadziesiąt kilometrów od Łodzi, mam chore dzieci a jeszcze Krzysio ma jutro urodziny i mam gości. Nie wiem w co ręce włozyć. A jeszcze sama źle się czuję. Oby to nie była grypa.

Rudi wytrzymaj.