Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Kara wstawiłaś tyle zdjęc leonbergerów i były tosy i mastino, a w tej samej hali tylko na innym ringu były duże szwjacarskie psy pasterskie - masz ich jakieś fotki? :cool3:
Albo inni fotografowie?:cool3:

edit:
oj przepraszam - znalazłam siebie :D
Ja w żółtej kurtce trzymam Norkę po lewej Bohun (3. miejsce wśród psów - pośrednia)

Masz więcej? :)

to moje zdjęcie :) nawet śmiałam się wczoraj do męża - zobacz nasi tam byli - torba z piotra i pawła :evil_lol: - więcej nic nie mam - wszystko co miałam wkleiłam tu :) i przepraszam , że skróciłam cię o głowę ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabryjella - to jak masz sussexy to moze złapałaś Fieldy?:cool3: Jeden pies pod fielda mi podchodzi ale nie te uszy, nie ta kufa.:shake:

kathie-Toller! Toller! Toller!:loveu: :multi::loveu: :multi:
Wiecej! wiecej!
a tak wogule to macie dzisiejszy katalog i mozecie mi zeskanowac kilka stron?:razz:

Posted

o widze płochacza niemieckiego, i spaniela fryzyjskiego jeśli sie nie myle i clumbera, a cockery ameryklkanskie jak zwykle piekne...:loveu: jeżeli masz fieldy nawet złej jakosci to daj, proszę:roll:

Oczywiscie wcześniej sobie zamówiłam, ale chyba nie wytrzymam:evil_lol:

Posted

Nor(a) napisał(a):
Gordony na ringu ;) (niestety niewiele bo robienie zdjęc w hali to muszę jeszcze poćwiczyć)

No ładnie, zrobiłi nam zdjęcie i sie nawet nie podeszli przywitać ....
Jutro jak sie troche ogarnę to powklejam wiecej zdjec z ringu gordonów