kathie Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Kara wstawiłaś tyle zdjęc leonbergerów i były tosy i mastino, a w tej samej hali tylko na innym ringu były duże szwjacarskie psy pasterskie - masz ich jakieś fotki? :cool3: Albo inni fotografowie?:cool3: edit: oj przepraszam - znalazłam siebie :D Ja w żółtej kurtce trzymam Norkę po lewej Bohun (3. miejsce wśród psów - pośrednia) Masz więcej? :) to moje zdjęcie :) nawet śmiałam się wczoraj do męża - zobacz nasi tam byli - torba z piotra i pawła :evil_lol: - więcej nic nie mam - wszystko co miałam wkleiłam tu :) i przepraszam , że skróciłam cię o głowę ;) Quote
Atena Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gabryjella - to jak masz sussexy to moze złapałaś Fieldy?:cool3: Jeden pies pod fielda mi podchodzi ale nie te uszy, nie ta kufa.:shake: kathie-Toller! Toller! Toller!:loveu: :multi::loveu: :multi: Wiecej! wiecej! a tak wogule to macie dzisiejszy katalog i mozecie mi zeskanowac kilka stron?:razz: Quote
Korenia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ciekawa jestem ile było zgłoszonych labków i goldenków ;) :cool3: Quote
kathie Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Korenia napisał(a):Ciekawa jestem ile było zgłoszonych labków i goldenków ;) :cool3: goldków chyba 386 a labków ponad 400 :lol: Quote
Atena Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :loveu: :loveu: Dlaczego mnie tam nie było:-( Nawet SHERLOCK des Haies de la Conchee (Field spaniel z francuskiej hodowli) był:shake: Nawet wygrał, a ja go nie widziałam.... Quote
Korenia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 kathie napisał(a):goldków chyba 386 a labków ponad 400 :lol: W takim tłumie o zwyc. rasy to naprawde trudoooooo.. Quote
Smile of Red Witch Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Czy ma ktos moze fotki amstaffow? Quote
Atena Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 o widze płochacza niemieckiego, i spaniela fryzyjskiego jeśli sie nie myle i clumbera, a cockery ameryklkanskie jak zwykle piekne...:loveu: jeżeli masz fieldy nawet złej jakosci to daj, proszę:roll: Oczywiscie wcześniej sobie zamówiłam, ale chyba nie wytrzymam:evil_lol: Quote
klepcia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Nor(a) napisał(a):Gordony na ringu ;) (niestety niewiele bo robienie zdjęc w hali to muszę jeszcze poćwiczyć) No ładnie, zrobiłi nam zdjęcie i sie nawet nie podeszli przywitać .... Jutro jak sie troche ogarnę to powklejam wiecej zdjec z ringu gordonów Quote
Recommended Posts