Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Kamila, to sa moje dane kontaktowe.
Perelka nie ma ogloszen poza FB, chcialam wpierw lepiej poznac jej osobowosc a szczegolnie lęki jakie towarzysza. Lecz niepotrzebnie :)

Cytuje Zuzie:
Postepy? Ona moze nawet dzisiaj isc do domu. Super je, bawi sie, juz chodzi na smyczce. Czasami troche przysiada, ale zaraz dalej idzie. Jest swietna.

Wieczorem wyzme sie porzadnie za oglaszanie, bo szkoda aby taka Lalunia siedziala w hoteliku, kiedy moze dawac szczescie czlowiekowi.
Kamila, a moglabys dodac na swoj profil rowniez mojego tymczaoswicza?
Fajny, mlody psiaka a nie mam odzewu z ogloszen...

Posted

jasne,ze moge:-)
wczoraj dalam Perelke i poczekamy pare dni zeby zostala zobaczona przez najwieksza ilosc ludzi..potem jak najbardziej dodam Twojego drugiego...daj mi tylko prosze zdjecie i opis:-)
dzis porobie ogloszenia w necie dla Perelki..na n-k juz ma:-))))))

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Tak Kamila, to sa moje dane kontaktowe.
Perelka nie ma ogloszen poza FB, chcialam wpierw lepiej poznac jej osobowosc a szczegolnie lęki jakie towarzysza. Lecz niepotrzebnie :)

Cytuje Zuzie:
Postepy? Ona moze nawet dzisiaj isc do domu. Super je, bawi sie, juz chodzi na smyczce. Czasami troche przysiada, ale zaraz dalej idzie. Jest swietna.

Wieczorem wyzme sie porzadnie za oglaszanie, bo szkoda aby taka Lalunia siedziala w hoteliku, kiedy moze dawac szczescie czlowiekowi.
Kamila, a moglabys dodac na swoj profil rowniez mojego tymczaoswicza?
Fajny, mlody psiaka a nie mam odzewu z ogloszen...

Wiedziałam, że wystarczą "normalne" warunki, a sunia odżyje! Bardzo się cieszę!
Edyto, wyślij mi jej fotkę na maila, zrobię jej ogłoszenie na naszym lokalnym portalu, na który zagląda bardzo dużo osób - [email protected]

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Rozsylam zaproszenia do dziewczyn bo smutno na naszym watku. Potrzebujemy tekst do ogloszen a ja w tym temacie noga...
Ale wlasnie pojawila sie na gg adka...lece z prosba :)

no i jak ja mam Ci odmówić ;P zaraz cos sklece, ale tez nie jestem "miszczu" z reszta same ocenicie;p- adkaaaaa5 (ewka sie nie wylogowala)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Hehehe adka, wlamujesz sie na cudze konta?

no sorka ;) Ewka nagminnie nie wylogowuje się a ja z przyzwyczajenia nie patrze czy jestem zalogowana tylko od razu pisze;p

Posted

Tekst do ogłoszenia (można coś pozmieniać):

Szukasz psiego przytulasa, który nie odstąpi Cię na krok? Dobrze trafiłeś! Perełka to idealna kandydatka na Twojego kompana! Wierne spojrzenie psich oczu, uśmiech huśtający się na ogonie i wtulona główka w ukochanego Pana to idealne słowa określające Perełkowe nastawienie do ludzi. Wymieniać możnaby dużo… Sunia jest idealnym psiakiem rodzinnym: uwielbia spędzać czas z opiekunem, jest łagodna do dzieci- nie wykazuje ani krzty agresji, lubi się bawić. Całkowicie uległa człowiekowi- pozwala nosić się na rękach i chętnie rozdaje buziaki! Z psiakiem sąsiada chętnie się pobawi jednak w domu musi być jedynym zwierzęciem. Perełka nie uznaje dzielenia się legowiskiem i miską, właścicieli też chce mieć na wyłączność, dlatego polecana jest do domku, który planuje mieć tylko jednego pupilka. Perełka jest kompaktową sunią: w kłębie ma ok. 42 cm i waży 6,5 kg- pomimo swojej drobnej postury ma w sobie ogrom miłości, który podaruje ukochanym właścicielom; sunia ma aktualne szczepienia, jest odrobaczona i wysterylizowana. Pamiętaj, że taka Perełeczka jest tylko jedna! Jeśli zobaczyłeś jej urocze oczka, pewnie nieustannie myślisz o chęci jej przygarnięcia! Nie czekaj tylko zadzwoń lub napisz: (nr Tel, e-mail)
*Sunia zostanie wydana po przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej i podpisaniu umowy.

Posted

Bródka w typie Perełki znalazła domek,dostalam maila z zapytaniem,chce podesłać Perełke,tylko Pani pyta o pare spraw.

"Chciałam przede wszystkim zapytać czy toleruje inne psy - mam w domu 11 letnią jamniczkę.
Czy niszczy w domu? Pracuję, więc na pewno zostawałaby w domu z Fruzią. Czy nauczona jest czystości?

Na zdjęciach wygląda na drobną? Ile mniej więcej waży? Czy jest aktualnie w domu tymczasowym/schronisku/hotelu?"