fiorsteinbock Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Cioteczki, zaparszamy do Perelki i jej kolegi z postu powyżej :) Quote
Igiełka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Przyszłam do Perełki by móc nacieszyć się Jej nowym, dziś już radosnym etapem życia :) Quote
fiorsteinbock Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 A co tak sichutko u panienki? Nie cieszy sie zainteresowaniem na dogo? :( Quote
Kamila_s Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 dziewczyny gdzie sa ogloszenia dla Perelki????? ja wlasnie dalam ja na swoj profilek gdzie mam 20.000 osob..moze tam ktos ja dojrzy:-) czy to jest numer kontaktowy??? 501 161 217 i e-mail: [email protected] Quote
fiorsteinbock Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Tak Kamila, to sa moje dane kontaktowe. Perelka nie ma ogloszen poza FB, chcialam wpierw lepiej poznac jej osobowosc a szczegolnie lęki jakie towarzysza. Lecz niepotrzebnie :) Cytuje Zuzie: Postepy? Ona moze nawet dzisiaj isc do domu. Super je, bawi sie, juz chodzi na smyczce. Czasami troche przysiada, ale zaraz dalej idzie. Jest swietna. Wieczorem wyzme sie porzadnie za oglaszanie, bo szkoda aby taka Lalunia siedziala w hoteliku, kiedy moze dawac szczescie czlowiekowi. Kamila, a moglabys dodac na swoj profil rowniez mojego tymczaoswicza? Fajny, mlody psiaka a nie mam odzewu z ogloszen... Quote
Zosia123 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Odwiedzamy Perełkę :) Fajnie wiadomości od Zuzi! :) Quote
Kamila_s Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 jasne,ze moge:-) wczoraj dalam Perelke i poczekamy pare dni zeby zostala zobaczona przez najwieksza ilosc ludzi..potem jak najbardziej dodam Twojego drugiego...daj mi tylko prosze zdjecie i opis:-) dzis porobie ogloszenia w necie dla Perelki..na n-k juz ma:-)))))) Quote
fiorsteinbock Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Suuper! Dzieki Kamila :) Zdjecia potrzebujesz wieksze niz 640x480? moge wyslac wieksze rozmiary na @. Zapraszam na watek Kaja, w osttanim poscie przekleiłam tekst do ogloszen: http://www.dogomania.pl/threads/204284-Burek-w-domku-L%C4%85dek-Zdr.Kaj-czeka-na-swoj%C4%85-szanse...czy-dostanie/page12 Quote
martasekret Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Tak Kamila, to sa moje dane kontaktowe. Perelka nie ma ogloszen poza FB, chcialam wpierw lepiej poznac jej osobowosc a szczegolnie lęki jakie towarzysza. Lecz niepotrzebnie :) Cytuje Zuzie: Postepy? Ona moze nawet dzisiaj isc do domu. Super je, bawi sie, juz chodzi na smyczce. Czasami troche przysiada, ale zaraz dalej idzie. Jest swietna. Wieczorem wyzme sie porzadnie za oglaszanie, bo szkoda aby taka Lalunia siedziala w hoteliku, kiedy moze dawac szczescie czlowiekowi. Kamila, a moglabys dodac na swoj profil rowniez mojego tymczaoswicza? Fajny, mlody psiaka a nie mam odzewu z ogloszen... Wiedziałam, że wystarczą "normalne" warunki, a sunia odżyje! Bardzo się cieszę! Edyto, wyślij mi jej fotkę na maila, zrobię jej ogłoszenie na naszym lokalnym portalu, na który zagląda bardzo dużo osób - [email protected] Quote
fiorsteinbock Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Dzieki Marta, wszystko uzupelnie wieczorem :) Quote
Kamila_s Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 do chwili obecnej Perleka miala na profilku 270 zagladniec:-)) Quote
fiorsteinbock Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 [quote name='martasekret']Wiedziałam, że wystarczą "normalne" warunki, a sunia odżyje! Bardzo się cieszę! Edyto, wyślij mi jej fotkę na maila, zrobię jej ogłoszenie na naszym lokalnym portalu, na który zagląda bardzo dużo osób - [email protected] Marta, moge podeslac tez Kaja? Quote
fochu Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 dobrze słyszeć że mała się otwiera :) teraz aby szybko domek znalazła ! Quote
fiorsteinbock Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Wyslalam zdjecia i do Kamili i do Marty. Dzieki dziewczyny z gory za pomoc! W srode wysle ich fotki do wroclawskiej gazety, moze wybiora do ogloszenia darmowego :) Quote
Kamila_s Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 zdjecia i tekst doszedl..bede rzezbila ogloszenia:-))) Quote
Igiełka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Odwiedzam Perełke i zabieram na wirtualny spacerek :) Quote
fiorsteinbock Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Cioteczki, wciaz brakuje nam deklaracji - moze jakis bazarek? Kto podaruje fanty np ksiazki, ubrania? Ja mam pare szt ksiazek ale za malo na samodzielny bazar wiec chetnie przylacze sie do kogos :) Quote
fiorsteinbock Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Rozsylam zaproszenia do dziewczyn bo smutno na naszym watku. Potrzebujemy tekst do ogloszen a ja w tym temacie noga... Ale wlasnie pojawila sie na gg adka...lece z prosba :) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Rozsylam zaproszenia do dziewczyn bo smutno na naszym watku. Potrzebujemy tekst do ogloszen a ja w tym temacie noga... Ale wlasnie pojawila sie na gg adka...lece z prosba :) no i jak ja mam Ci odmówić ;P zaraz cos sklece, ale tez nie jestem "miszczu" z reszta same ocenicie;p- adkaaaaa5 (ewka sie nie wylogowala) Quote
adkaaaaa5 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 juz powrocilam na swoje konto :D i juz zbieram sie do pisania;P Quote
fiorsteinbock Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Hehehe adka, wlamujesz sie na cudze konta? Quote
adkaaaaa5 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Hehehe adka, wlamujesz sie na cudze konta? no sorka ;) Ewka nagminnie nie wylogowuje się a ja z przyzwyczajenia nie patrze czy jestem zalogowana tylko od razu pisze;p Quote
adkaaaaa5 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Tekst do ogłoszenia (można coś pozmieniać): Szukasz psiego przytulasa, który nie odstąpi Cię na krok? Dobrze trafiłeś! Perełka to idealna kandydatka na Twojego kompana! Wierne spojrzenie psich oczu, uśmiech huśtający się na ogonie i wtulona główka w ukochanego Pana to idealne słowa określające Perełkowe nastawienie do ludzi. Wymieniać możnaby dużo… Sunia jest idealnym psiakiem rodzinnym: uwielbia spędzać czas z opiekunem, jest łagodna do dzieci- nie wykazuje ani krzty agresji, lubi się bawić. Całkowicie uległa człowiekowi- pozwala nosić się na rękach i chętnie rozdaje buziaki! Z psiakiem sąsiada chętnie się pobawi jednak w domu musi być jedynym zwierzęciem. Perełka nie uznaje dzielenia się legowiskiem i miską, właścicieli też chce mieć na wyłączność, dlatego polecana jest do domku, który planuje mieć tylko jednego pupilka. Perełka jest kompaktową sunią: w kłębie ma ok. 42 cm i waży 6,5 kg- pomimo swojej drobnej postury ma w sobie ogrom miłości, który podaruje ukochanym właścicielom; sunia ma aktualne szczepienia, jest odrobaczona i wysterylizowana. Pamiętaj, że taka Perełeczka jest tylko jedna! Jeśli zobaczyłeś jej urocze oczka, pewnie nieustannie myślisz o chęci jej przygarnięcia! Nie czekaj tylko zadzwoń lub napisz: (nr Tel, e-mail) *Sunia zostanie wydana po przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej i podpisaniu umowy. Quote
rita60 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Bródka w typie Perełki znalazła domek,dostalam maila z zapytaniem,chce podesłać Perełke,tylko Pani pyta o pare spraw. "Chciałam przede wszystkim zapytać czy toleruje inne psy - mam w domu 11 letnią jamniczkę. Czy niszczy w domu? Pracuję, więc na pewno zostawałaby w domu z Fruzią. Czy nauczona jest czystości? Na zdjęciach wygląda na drobną? Ile mniej więcej waży? Czy jest aktualnie w domu tymczasowym/schronisku/hotelu?" Quote
Recommended Posts