wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Bąbel , trzymaj się , oby dzisiejsze RTG wykazało ,że nikt ci gwożdzi i cyrkli nie będzie wbijał !! oj , ciociu formico , Ty to jesteś:mad: ;) :eviltong: Quote
Formica Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Ja jako ,że lubie znęcac sie nad zwierzętami pod przykrywka dobroci i miłości do nich ;) zeżarłam Bąblowi w nocy połowe gipsu.... Bąbel juz po zabiegu. Ma gwóżdka i dwie "obejmki" . Teraz się ładnie budzi. . Noga została dodatkowo usztywniona zewnętrznie szyną. Nie wymaga specjalnych zabiegów teraz nasz Bąbel , teraz potrzebuje juz tylko miłości :) Zabieg został wyceniony przez szefa na : 0 zł Za 6-8 tyg wyjmieny mu gwózdka jesli bedzie taka potrzeba i wtedy go ciachniemy. NIe miałam sumienia mu dzisiaj jeszcze jajec ciąć. Teraz Bąbel tylko spokojnie czeka aż ciocia Halbina jutro po niego przybedzie i sie nim troskliwie zaopiekuje :loveu: Quote
Ania_w Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kasia szykuj kawke - z Agentem wpadniemy z wizyta:) Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kasiu , gips psu zjadac???? Może kup jakiś zestaw witamin i minerałów , bo Cię do TOZU zgłosimy!!!:mad: :shake: :eviltong: Quote
Mysia_ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Przynajmniej dobry był ten gips?:evil_lol: Jak tam Bąbelek? :razz: Quote
Formica Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 :roll: gips jak gips , niezapominajcie ,ze ja go zładłam nie z powodu niedoborów czy dla doznań smakowych. Ja z czystej zlośliwości tak.... :diabloti: Bąbel dzisiaj grzeczniutki jest bardzo. pomerduje ogonkiem, patrzy smutnym wzrokiem na mnie. Pewnie sie boi co mu jutro zrobie :lol: A poniewaz nieszcześcia chodzą seriami , nie wiemczy dobrze czy źle , ale własnie odmówiłam uśpienia 4 słodkich 2dniówek. Obiecałam Pani w zamian za sterylke szukanie domków. Mam 6 tyg. Jak bede miała zdjęcia to zrobię im watek osobny. Małe czekoladowe cudeńka nie bedą wieksze niż do kolana drobnej budowy. Dwie dziewczynki i dwóch chłopczyków. Dla ludzi mających watpliowści czy słusznie zrobiłam napisze , ze jest to ponad moje siły i nie bede tego robić.Jesli ktos jest za usypianie ślepch miotów niech sam kiedys spróbuje to zrobić. Zadna słuszna idea nie zagłuszy sumienia. Quote
karusiap Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :klacz: ja moge tyle powiedziec:brawo...uwazam ze najwazniejsze jest bycie w zgodzie z samym soba..moze czasem takie rozwiazanie bylo by dobre ale ja rozumiem w 100% Ciebie i tez na pewno bym nie mogla nigdy tego zrobic...a cieply calus w buzke od psiakow wyjasni juz kiedys na pewno wszzelkie watpliwosci:)...no to trzeba szukac domkow...zdjecia by sie faktycznie przydaly Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 JA TEŻ POPIERAM , ZAWSZE I WSZĘDZIE PISZĘ- dla mnie 2 dniowy pies czy kot , to takie samp zwierze w potrzebie jak 2 letni!!! oszczędze wam szczegółów , ale dawno temu , jak aborcja była dopuszczalna i niestety głównymśrodkiem antykoncepcji , pracowala na oeddziale , gdzie był miejski punkt usuwania ciązy, jeśli ktoś uważa ,że 5 tygodniowy płod to nie człowiek , myli się bardzo!!! te dzieciaczki miały nawet paznokcie!!! Kasiu , dobrze ,że są tacy weci jak Ty!!! Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 i też do tej pory nie mogę zagłuszyć swojego sumienia!!!! Quote
karusiap Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 tak to juz niestety jest...wandul teraz ratujesz te bebronne zwierzaki i to sie liczy... Quote
D0minika Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dobrze że z Bąblem okej:) Przypomniało mi się, ze wystawić go mogę jeszcze przecież na stronie schroniskowej :lol: A co do maleństw Formica, to jak chcesz, to też je wstawie, ostatnio były 2 małe suczki do wzięcia, też do mnie Pani napisała że chce je oddać do schroniska, prosiłam żeby je przetrzymała, ze pomogę znaleźć dom i pełno ludzi się pozgłaszało:) Na takie maleństwa zawsze dużo chętnych jest, więc nie powinno być problemu. Quote
Formica Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Bąbel na allegro uprasza sie o nieobserwowanie aukcji osób nie planujacych adopcji Bąbla :lol: Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Formica napisał(a):Bąbel na allegro uprasza sie o nieobserwowanie aukcji osób nie planujacych adopcji Bąbla :lol:a już miałam kliknąć:placz: :placz: :placz: Quote
supergoga Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Formica - podziękowania i pozdrowienia dla Szefa - za rachunek za Bąbla. Bardzo bardzo super. Wandul, to ja teraz wiem, że we wszystkich moich aukcjach allegro, gdzie sa psy z dogo - wisielce - obserwatorzy to TY. A ja w każdej aukcji pisze - żeby się nie gapić bez sensu :mad: :mad: :mad: Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 supergoga napisał(a):Formica - podziękowania i pozdrowienia dla Szefa - za rachunek za Bąbla. Bardzo bardzo super. Wandul, to ja teraz wiem, że we wszystkich moich aukcjach allegro, gdzie sa psy z dogo - wisielce - obserwatorzy to TY. A ja w każdej aukcji pisze - żeby się nie gapić bez sensu :mad: :mad: :mad:ała , ała , ała , bolało!!!:placz: :placz: :placz: Quote
halbina Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No Bąbelku! za 12 godzin będziesz już u cioci halbiny! :loveu: Cioteczka Wandulka chiała mi Cię podebrac, a raczej podmienić, ale ciocia Formica wyperswadowała jej ten pomysł... chyba zamierza mieć Cię na oku i pod ręką... pewnie jej chodzi o te Twoje jajka :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 trzymamy kciuki za ciocie Halbinke i Babelka:loveu: Quote
Tiger Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 O rany ...:multi: Formica Ucałuj swojego szefa od ciotek dogomaniaczek i strasznie go wyściskaj !! A Bąbelkowi szukamy domku!!!! Komu facecika w całkiem nowiutkimi gwoździkami ???:lol: A cioteczka Halbinka to niech nie zapomni aparatu wziąć ze sobą:diabloti: ....i fotoreportaż poprosimy !!!! A jeszcze zapomniałąm .... Formica to cudownie ,ze nie uśpiłaś tych maluchów .... Wiem ,ze są zwolennicy usypiania ślepych miotów i być może nawet mają rację ..Sama próbuję sobie myśleć, że nic nie czują i po prostu nieświadome niczego zasną, że trzeba ograniczać itd............ale jedno wiem na pewno.... Nigdy, przenigdy nie byłbym w stanie zrobić tego .... Dlatego rozumiem cię Formico i podziwiam.......bo nie usypiając ich wzięłaś na siebie za nie odpowiedzialnośc w pewnym stopniu........ Gdy już będzie można to załóż im wątek i będziemy działać !!!! Quote
Formica Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Jak na razie Bąbel się spakował i powędrował z Halbinka do nowego tymczasowego domku :) W.ąlsnie z tymi maluchami taka sprawa ,ze wzięlam dosc duzą odpowiedzialnośc bo obiecałam ze za 6 tyg jesli nie znajdą domu to je wezmę :wallbash: wtedy to mnie z domu wywala napewno :roll: . Ale to duzo czasu myślę ,ze się uda znaleźć im domki. Halbinko co do jajek Bąbla to owszem wole miec je na oku :diabloti: czas prokreacji i słodkiego bujania sie zakończył :diabloti: Quote
wandul 66 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 formica , Ty to dzięki swojej profesji masz super menu , gips z jajkami !!! halbinko , to nie formica wyperswadowała mi podmiane , ja sama miotam się i dumam co zrobić , tak żle i tak niedobrze!!! Quote
Recommended Posts