halbina Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwy, Bąbelku! Wspominam CCię bardzo miło, tak fajnie wchodziłeś pod kołderkę i wtulałeś się we mnie... teraz dzielę rogóweczkę z dożycą i Platonem... zajmują znacznie więcej miejsca... i rozpychają się... Quote
Mysia_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Co tam u Bąbelka słychać? :cool3: Możemy liczyć na jakieś fotki? :p Quote
halbina Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 bardzo wątpię... nawet Formica nic nowego nie wie... :-( Quote
halbina Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 to jest myśl!... tylko że ja ostatnio ciągle mam zaległości i zupełnie nie narzekam na nadmiar czasu... ale wizyta poadopcyjna by się przydała... Quote
Formica Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 JA bardzo prosze kupcie mi lecytyne , bo ja zapadam w odmety niepamieci. Teraz publicznie obiecuje ze do poniedziałku zadzwonie do Pani i z nią porozmawiam o Bablu!! tymbardziej ze nie zdązyłam go ciachną a mam to zrobic:) Jak w poniedziałek nie bedzie wiesci o Bablu mozecie przyjśc do lecnicy i zrobic mi karczemna awanture :mad: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Formica, lepiej uważaj co piszesz, bo jeszcze ktoś sobie to do serca weźmie ;) A tak nie na temat: macie w lecznicy kalendarz na ten rok ze schroniska i ulotki o 1%? :roll: Quote
Formica Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Przepraszam ,ze ze spoxnieniem , ale złośliwie mi neta wczoraj odcieło :roll: :evil_lol: Bąbel podobno zyje jak krół, Zrobił się strasznie przytulaśny , bawi się z synem , z mezem się zasymilizował i nawet na kolanach mu siada i razem telewizor ogladaja;) Biega na spacerach z pieskami jak szalony , jak gdyby nigdy mu się z noga nic nie działo. Tylko ma kłopoty czasami ze słuchem zwłaszcza na komende "do mnie...." :lol: Bede ustalac z Panią termin wyjęcia gwóżdka z łapki i kastracji :) ufff:) OT - tak mamy wisza plakaty i kalendarz i ulotki :) acha rozgłosic chciałam od razu ,ze nasza lecznica bierze w tym roku ( za moja malutka namową) udział w ogólnopolskiej akcji sterylizacji zainicjowanej przez stowarzyszenie Arka. Ceny zabiegów są obnizone , akcja trwac bedzie od 19-25 marca. Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wspaniale, że u Babelak wszystko w porządku :multi: Ps. Formica a ile mniej więcej bedą kosztować zabiegi w ten tydzien 19-25 marca? :roll: Quote
halbina Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wesołych Świąt, Bąbelku! Tobie i Twoim bliskim! Mam nadzieję, że masz tam u nich jak u Pana Boga za piecem... Quote
halbina Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Bąbel ma wciąż gwoździa w nodze, ale ponoć nawet nie kuleje, wszystko się dobrze zrosło i Bąbelas śmiga... nie kuleje wcale... Teraz pora się umówić na wyciągnięcie gwózdka i ciachnięcie męskości... :cool3: Quote
halbina Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cioteczka Formica gwoździa z nogi Bąbelkowi wyjęła... i nastaje na jego męskość... Bąbelek jest psem kanapowym i ubóstwia pana domu... z wzajemnością... a bał się facetów i warkał na nich... Quote
Recommended Posts