Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwy, Bąbelku! Wspominam CCię bardzo miło, tak fajnie wchodziłeś pod kołderkę i wtulałeś się we mnie... teraz dzielę rogóweczkę z dożycą i Platonem... zajmują znacznie więcej miejsca... i rozpychają się...

Posted

JA bardzo prosze kupcie mi lecytyne , bo ja zapadam w odmety niepamieci.

Teraz publicznie obiecuje ze do poniedziałku zadzwonie do Pani i z nią porozmawiam o Bablu!! tymbardziej ze nie zdązyłam go ciachną a mam to zrobic:)
Jak w poniedziałek nie bedzie wiesci o Bablu mozecie przyjśc do lecnicy i zrobic mi karczemna awanture :mad:

Posted

Formica, lepiej uważaj co piszesz, bo jeszcze ktoś sobie to do serca weźmie ;)

A tak nie na temat: macie w lecznicy kalendarz na ten rok ze schroniska i ulotki o 1%? :roll:

Posted

Przepraszam ,ze ze spoxnieniem , ale złośliwie mi neta wczoraj odcieło :roll: :evil_lol:

Bąbel podobno zyje jak krół, Zrobił się strasznie przytulaśny , bawi się z synem , z mezem się zasymilizował i nawet na kolanach mu siada i razem telewizor ogladaja;)
Biega na spacerach z pieskami jak szalony , jak gdyby nigdy mu się z noga nic nie działo. Tylko ma kłopoty czasami ze słuchem zwłaszcza na komende "do mnie...." :lol:
Bede ustalac z Panią termin wyjęcia gwóżdka z łapki i kastracji :)

ufff:)

OT - tak mamy wisza plakaty i kalendarz i ulotki :)

acha rozgłosic chciałam od razu ,ze nasza lecznica bierze w tym roku ( za moja malutka namową) udział w ogólnopolskiej akcji sterylizacji zainicjowanej przez stowarzyszenie Arka. Ceny zabiegów są obnizone , akcja trwac bedzie od 19-25 marca.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Bąbel ma wciąż gwoździa w nodze, ale ponoć nawet nie kuleje, wszystko się dobrze zrosło i Bąbelas śmiga... nie kuleje wcale... Teraz pora się umówić na wyciągnięcie gwózdka i ciachnięcie męskości... :cool3:

• 5 months later...
Posted

Cioteczka Formica gwoździa z nogi Bąbelkowi wyjęła... i nastaje na jego męskość... Bąbelek jest psem kanapowym i ubóstwia pana domu... z wzajemnością... a bał się facetów i warkał na nich...