Mysia_ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ufff.... dobrze, że już lepiej :) W górę Bąbelku :cool3: Quote
halbina Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Byliśmy dziś bardzo grzeczni! Posprzataliśmy wreszcie całe mieszkanko po tym i po owym, co się tu zdarzyło, kiedy pańcia nas "zdradziła" dla jakiegoś wirusa HIV... tzn szkolenia na ten temat :evil_lol: Quote
D0minika Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='halbina']Byliśmy dziś bardzo grzeczni! Posprzataliśmy wreszcie całe mieszkanko po tym i po owym, co się tu zdarzyło, kiedy pańcia nas "zdradziła" dla jakiegoś wirusa HIV... tzn szkolenia na ten temat :evil_lol: To brzmi groźnie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Bąbelek to taka kochana psinka :loveu: Jak to możliwe, ze nikt go nie chce? :( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Bąbek jesteś ważniejszy od jakiegoś wirusa HIV-pamiętaj o tym zawsze i nie choruj więcej!:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a co tu taka niepokojąca cisza? Quote
wanda szostek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Alfa i Zuzia napisał(a):a co tu taka niepokojąca cisza? Bo wszyscy śpią i Bąbel też Quote
halbina Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Bąbelas dużo śpi... śpioch się zrobił z niego! Wieczorkiem wciska sznupkę pod kołderkę i wtula się w pańcię. Resztę dnia spędza na fotelu, drzemiąc... Kiedy pada, jakoś nie ciągnie go na spacer, widać nie przepada za zimnym jesiennym deszczem... zupełnie jak ja... Ale Platonowi to obojętne, on co dwie godziny wymusza spacerek... chociaż wytrzymuje już kilka godzin, kiedy musi. Jutro konferencja klasyfikacyjna, więc zmykam do papierów. Klawiatura musi odpocząć! Quote
karusiap Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 no to dobrze ze wszytsko w porzadku:)Bablus odpoczywaj... Quote
MARCHEWA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Bąbelku,ty tyle nie śpij,tylko domciu wyglądaj:evil_lol: Quote
Formica Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Ja wiem wiem ze ze mnie ostatni dran ze nie wkleiłam sjeszcze zdjęc i wogóle się nie odzywam , ale mam przedswiąteczne urwanie głowy . Ale tym musiałam sie podzielic swego czasu odezwał sie jakis facet czy Babel jest jeszcze do adopcji, odpisałam ze tak a dzisiaj dostałam maila tej tresci : Jestem zainteresowany. Mieszkam w mieście kluczbork w woj. Opolskim, wprawdzie nie mam za wiele czasu na opiekowanie się psem, ale mam mamę emerytkę której sie przykrzy samej w domu. Mieliśmy juz 2 psy. mieszkamy w bloku tak więc duzy pies odpada. To jeszcze nic pewnego,ale przymierzam sie do pieska i chciałbym raczej ze schroniska wziąć,tak więc będziemy w kontakcie w razie czego . wi3ec trzymcie kciuki bo jest szansa na domek . Oczywiście zostanie odpowiednio przeswietlony:) Quote
karusiap Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 super!!i...troszke smutno z drugiej strony... Quote
D0minika Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No... Jak tu bez Bąbla będzie :placz: Chociaż Halbinę to by się przydało odciążyć :evil_lol: Ale czy ona sobie bez Bąbla poradzi? :roll: Quote
MARCHEWA Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 I co wyszło z tym domkiem dla Bąbelka?Bo ja trzymam kciuki:loveu: Quote
Mysia_ Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ja myślę, że trzeba trzymać kciuki za domek ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Bąbelku życzę ci najwspanialszego domu i człowieka :tree1::p Quote
Recommended Posts