Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byliśmy dziś bardzo grzeczni! Posprzataliśmy wreszcie całe mieszkanko po tym i po owym, co się tu zdarzyło, kiedy pańcia nas "zdradziła" dla jakiegoś wirusa HIV... tzn szkolenia na ten temat :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']Byliśmy dziś bardzo grzeczni! Posprzataliśmy wreszcie całe mieszkanko po tym i po owym, co się tu zdarzyło, kiedy pańcia nas "zdradziła" dla jakiegoś wirusa HIV... tzn szkolenia na ten temat :evil_lol:
To brzmi groźnie :evil_lol:

Posted

Bąbelas dużo śpi... śpioch się zrobił z niego! Wieczorkiem wciska sznupkę pod kołderkę i wtula się w pańcię. Resztę dnia spędza na fotelu, drzemiąc... Kiedy pada, jakoś nie ciągnie go na spacer, widać nie przepada za zimnym jesiennym deszczem... zupełnie jak ja... Ale Platonowi to obojętne, on co dwie godziny wymusza spacerek... chociaż wytrzymuje już kilka godzin, kiedy musi.
Jutro konferencja klasyfikacyjna, więc zmykam do papierów. Klawiatura musi odpocząć!

Posted

Ja wiem wiem ze ze mnie ostatni dran ze nie wkleiłam sjeszcze zdjęc i wogóle się nie odzywam , ale mam przedswiąteczne urwanie głowy . Ale tym musiałam sie podzielic swego czasu odezwał sie jakis facet czy Babel jest jeszcze do adopcji, odpisałam ze tak a dzisiaj dostałam maila tej tresci :
Jestem zainteresowany. Mieszkam w mieście kluczbork w woj. Opolskim, wprawdzie nie mam za wiele czasu na opiekowanie się psem, ale mam mamę emerytkę której sie przykrzy samej w domu. Mieliśmy juz 2 psy. mieszkamy w bloku tak więc duzy pies odpada. To jeszcze nic pewnego,ale przymierzam sie do pieska i chciałbym raczej ze schroniska wziąć,tak więc będziemy w kontakcie w razie czego .

wi3ec trzymcie kciuki bo jest szansa na domek . Oczywiście zostanie odpowiednio przeswietlony:)