halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Domek znalazł się sam... dzięki ogłoszeniom, wszystkim za pomoc dziękujemy! Adopcję nadzoruje Formica! A Bąbel, gdzyby zaszła taka potrzeba, będzie mógł zawsze wrócić jak do siebie! Quote
karusiap Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no oczywiscie olbrzymie podziekowania dla Formicy:loveu: Quote
wandul 66 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 halbinko , przerabiałam to juz kilkanaście razy , ale pamiętaj , dobry dom jest na wagę złota , ale dobry tymczas to bezcenny skarb - to takie pogotowie ratunkowe dla psów na już , bez niego nie byłoby komu domku szukac !!!! Quote
halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wandulko, ja Ci już na gg zadałam to pytanie, ale powtórzę: jaki tymczas?... :wink: :nerwy: :eek: Quote
D0minika Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Halbina a ja Ci powiem, że Cię podziwiam, że masz siłę oddawać Bąbla... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Halbino, nie martw się:calus: Quote
halbina Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No i... Bąbel pojechał do nowego domku... :bye: :laola: :cool2: :splat: :sad: :( :ekmm: :( :cry: :placz: :drinking: Quote
D0minika Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Halbina :calus: Ale tam mu będzie dobrze, nie? Będzie blisko, zawsze mozesz go odwiedzić... Quote
Neris Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Biedna Halbinka... Cieszyć się i nie cieszyć jednocześnie, niełatwe to zadanie... Quote
Formica Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Halbinka dzielnie sie trzymala gdy Babla zabieraliśmy. Ja mysle ,ze bedzie bardzo dobrze. Dzis dzieki wizycie w niedziele Babe był o wiele spokojniejszy . Z chłopcem się przywitał , nawet Panu bez warczenia dał się wysmyrac. Troszke nie wiedział o co chodzi gdy wychodzilismy , ale mysle ze bedzie oki i trzymajmy kciuki. Umowa podpisana, na wyjecie gwózdka umówimy się z Panstwem kiedy sie z nimi oswoi wtedy takze pozbawie go jego meskosci :) Quote
halbina Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 bo halbinka ma jaja... METAFORYCZNIE!!! :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Halbio jestem pełna podziwu dla Twojego spokoju i opanowania! Jesteś Wielką Halbiną! Tylko co my teraz będziemy czytać? Czy Platon sam robi takie ciekawe rzeczy w domu czy tylko z Bąblem? Czy będziesz nadal tu pisać-cokolwiek? :haha: Bo jest fanklub i teraz coo..:niewiem: :sadCyber: Bąbelku wszystkiego dobrego! Quote
supergoga Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Halbino - trzymałam kciuki za donmek Bąbelka - i sama nie wiem czy dobrze. Ale jak sądzisz. Czy Plutonek nie potrzebuje kolegi? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To tak dla rozluźnienia (nastroju tylko!!!). A swoja droga wiem, co czujesz - bo czułam to sama i moja Aga tez, gdy oddawaliśmy DJ - teraz ma super domek. A ja czasem kolejne tymczasiki, ale krótkie, przez moja sucz domowa. Quote
Mysia_ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Halbina trzymaj się :razz: Czekamy na wieści z nowego domku :p Quote
Formica Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 A oto one info z pierwszej reki. Bąbel mimo tego , ze wczoraj na Pana nie warczał i dał sie dotykac dzis kłapnął go przy próbie zpięcia obrozy na spacer. Pan wychodzi o 5tej i chciał Babla wyprowadzić. Ale Bąbel się nie dał ;) Nic to nie zraziło Pana posmyrał Babla i psozedł do pracy. Na to Babel 20 minpo 5ej postanowił obudzić Pania lizaniem po twarzy i dać się grzecznie wyprowadzic :evil_lol: . Synowi Państwa tez juz sie oberwało ostrzegawcze kłapniecie , ale chłopak zrozumiał ,ze poprostu za szybko chciał Bąbla zachęcić do zabawy. Państwo nie sa zrazeni nieufnościa Bąbelka. Chłopiec teraz nie moze wychodzić , bo ma ospe , wiec spedza z Bablem duzo czasu. Pani jest osoba niepracująca wiec Bąbel bedzie miał zawsze czyjeś towarzystwo. No i oczywiście Bąbel najbardziej obdarza pierwszymi czułościami Panią dmu chociaz to ona nie chciała poczatkowo na psa się zgodzic. Pani przekazała mi ,ze widzi jak Bąbelek z każdym słowem staje się ufniejszy. :multi: Dobrze zdają sobie sprawe ,ze piesek potrzebuje czasu i cierpliwości , a przezde wszystkim miłośc:) Quote
Formica Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Acha zapomniałam dodac ,ze pierwsza noc oczywiście spedził niespokojnie popiskując za towarzystwem Halbiny i Platona :( Quote
wandul 66 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Bąbel , masz takie znajomości w sprawie super domków , pogadaj o moim Azorku;) ;) ;) a tak wogóle , to suuuuupppppeeeerrrrr:multi: :multi: :multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no to ma szczęście Bąbelek do dobrych ludzi!:multi: Quote
MARCHEWA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Bąbelku,trzymam za ciebie kciuki:thumbs: Quote
halbina Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Niestety, niewiele wiem... ale brak wieści, to w tym przypadku dobre wieści. A ja? Tęsknię... Quote
Mysia_ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Qrczę, a ja bym chciała jakieś fotki fotki z nowego domku :roll: Halbina trzymaj się ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 halbina napisał(a):A ja? Tęsknię... ............:calus:........... Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 halbinko jestesmy z Toba:*a jak Platon i kociaki znosza rozstanie?? Quote
halbina Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Platon i koty... szczerze mówiąc, znoszą rozstanie całkiem dobrze... aż mi wstyd :oops: Quote
Recommended Posts