Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domek znalazł się sam... dzięki ogłoszeniom, wszystkim za pomoc dziękujemy! Adopcję nadzoruje Formica! A Bąbel, gdzyby zaszła taka potrzeba, będzie mógł zawsze wrócić jak do siebie!

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbinko , przerabiałam to juz kilkanaście razy , ale pamiętaj , dobry dom jest na wagę złota , ale dobry tymczas to bezcenny skarb - to takie pogotowie ratunkowe dla psów na już , bez niego nie byłoby komu domku szukac !!!!

Posted

Halbinka dzielnie sie trzymala gdy Babla zabieraliśmy.
Ja mysle ,ze bedzie bardzo dobrze. Dzis dzieki wizycie w niedziele Babe był o wiele spokojniejszy . Z chłopcem się przywitał , nawet Panu bez warczenia dał się wysmyrac. Troszke nie wiedział o co chodzi gdy wychodzilismy , ale mysle ze bedzie oki i trzymajmy kciuki. Umowa podpisana, na wyjecie gwózdka umówimy się z Panstwem kiedy sie z nimi oswoi wtedy takze pozbawie go jego meskosci :)

Posted

Halbio jestem pełna podziwu dla Twojego spokoju i opanowania! Jesteś Wielką Halbiną!
Tylko co my teraz będziemy czytać? Czy Platon sam robi takie ciekawe rzeczy w domu czy tylko z Bąblem? Czy będziesz nadal tu pisać-cokolwiek? :haha:
Bo jest fanklub i teraz coo..:niewiem: :sadCyber:

Bąbelku wszystkiego dobrego!

Posted

Halbino - trzymałam kciuki za donmek Bąbelka - i sama nie wiem czy dobrze. Ale jak sądzisz. Czy Plutonek nie potrzebuje kolegi?

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To tak dla rozluźnienia (nastroju tylko!!!). A swoja droga wiem, co czujesz - bo czułam to sama i moja Aga tez, gdy oddawaliśmy DJ - teraz ma super domek. A ja czasem kolejne tymczasiki, ale krótkie, przez moja sucz domowa.

Posted

A oto one info z pierwszej reki. Bąbel mimo tego , ze wczoraj na Pana nie warczał i dał sie dotykac dzis kłapnął go przy próbie zpięcia obrozy na spacer. Pan wychodzi o 5tej i chciał Babla wyprowadzić. Ale Bąbel się nie dał ;) Nic to nie zraziło Pana posmyrał Babla i psozedł do pracy. Na to Babel 20 minpo 5ej postanowił obudzić Pania lizaniem po twarzy i dać się grzecznie wyprowadzic :evil_lol: .
Synowi Państwa tez juz sie oberwało ostrzegawcze kłapniecie , ale chłopak zrozumiał ,ze poprostu za szybko chciał Bąbla zachęcić do zabawy. Państwo nie sa zrazeni nieufnościa Bąbelka. Chłopiec teraz nie moze wychodzić , bo ma ospe , wiec spedza z Bablem duzo czasu. Pani jest osoba niepracująca wiec Bąbel bedzie miał zawsze czyjeś towarzystwo. No i oczywiście Bąbel najbardziej obdarza pierwszymi czułościami Panią dmu chociaz to ona nie chciała poczatkowo na psa się zgodzic.
Pani przekazała mi ,ze widzi jak Bąbelek z każdym słowem staje się ufniejszy. :multi: Dobrze zdają sobie sprawe ,ze piesek potrzebuje czasu i cierpliwości , a przezde wszystkim miłośc:)