Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):

Formico! Miłe stadko, całkiem miłe!... W sobotę będę w domu, więc może by tak wizyta domowa weterynarza? z aparatem?... niekoniecznie rentgenowskim... :evil_lol:

O tak, ja poproszę zdjęcia Platona i Bąbla :loveu:
Halbina sama bym do Ciebie podjechała w którąś sobotę, ale to po świętach może :cool3:

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jestesmy umówione. Postrama się sztuke pstrykania zdjęc tym czymś opanować na tyle coby Bąbla na zdjęciach widać było :evil_lol:
Tak sobie pomyslałam zby Babla ogłosić jeszcze w GW na zółtych stronach ponownie moze udałoby się ze zdjęciem jakoś :)

Posted

Bąbel jest coraz bardziej pazerny i łapczywy... na pieszczoty...
Za wszelką cenę chce być blisko, coraz bliżej cżłowieka... Uwielbia różnogo rodzaju pieszczoty i mizianki. Kocha całą mocą swego malutkiego serduszka, całą powierzchnią swego języczka, całą energią swojego ogonka! To przekochany psiak!
Dlaczego nie znajduje domku? :-(

Posted

Bąbelek na pierwszą i koniecznie ma znaleźć dom!
Wyjeżdżam na cztery długie dni. Jadę się szkolić z tematyki AIDS, HIV, narkomania etc. To w związku z moją działalnością czerwonokrzyską (trzeba odsłużyć medal KEN, który niedawno otrzymałam).
http://www.pck.org.pl/view.php?id_news=447 (pochwalę się jeszcze raz, a co mi tam... w końcu jestem Narcyzem...) :evil_lol:
Wyjeżdżam, a moje stadko zostawiam pod opieką sąsiadce. Mama nadzieję, że to wytrzyma :eviltong: I jeszcze, że ja przeżyję swój powrót do chałupy bez większego uszczerbku na zdrowiu :roll:
Ale, jak wiecie, nadzieja matką... blondynek jest...
Cóż... pożyjemy, zobaczymy!
Jakbym się nie odezwała do soboty, to zamknijcie wątki... :p
I wspomnijcie mnie czasem...
A tak poważnie: chciałąbym zabrać Platona i Bąbla ze sobą.
One są takie przywiązane i przytulaśne, już za nimi tęsknię! :placz:

Posted

Będą grzeczne?... Cóż... Contra spem spero! Wierzę wbrew nadziei... i trzymam kciuki :kciuki: Błagam, niech tak będzie :modla: Bądźcie, Dziubeczki moje grzeczne jak :lilangel: :angel: :angel: :angel: Bo jak wrócę i przeżyję następujące emocje::nerwy: :eek: :smhair2: :lying: :eek2: :Help_2: :mdleje::wallbash: to... :nonono2: :talker: :madgo: :-x :drinking: więc... :no-no-no: :nono: i żadnego :knuje:
A wszystkim Dogomaniakom polecam wątek Bąbla! Dbajcie o moje maleństwo, proszę! Szukajcie domku!
:hand: Do zobaczenia i usłyszenia w czwartek lub w piątek!

Posted

Ciotki prosze nie krakać. Domek bedzie stał w calości . Babel z Platonem napewno przygotuja jakąs miła niespodziankę . Np transparent powitalny ;)
straszna szkoda ,ze nam się ni udało zdjęc zrobic. Babel pilnie szuka domu!!!!

Posted

Nie wątpie w inwencję twórczą psiaków :cool3: Napewno na powitanie przygotują coś suuuuper :loveu: Halbinka bedzie na to przygotowana, gorzej z sąsiadką :evil_lol:

Posted

ja dzisiaj zrobie plakaty Babelkowi wstawie link jak beda gotowe. Kto moze niech wydrukuje i powiesi chociazby w lecznicy którejs. Do nas do lecznicy przychodzą ludzie szukac zwierzaków wiec do innych penie też.