D0minika Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 halbina napisał(a): Formico! Miłe stadko, całkiem miłe!... W sobotę będę w domu, więc może by tak wizyta domowa weterynarza? z aparatem?... niekoniecznie rentgenowskim... :evil_lol: O tak, ja poproszę zdjęcia Platona i Bąbla :loveu: Halbina sama bym do Ciebie podjechała w którąś sobotę, ale to po świętach może :cool3: Quote
Formica Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 No to jestesmy umówione. Postrama się sztuke pstrykania zdjęc tym czymś opanować na tyle coby Bąbla na zdjęciach widać było :evil_lol: Tak sobie pomyslałam zby Babla ogłosić jeszcze w GW na zółtych stronach ponownie moze udałoby się ze zdjęciem jakoś :) Quote
halbina Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 tak, poćwicz, Formico, celność, poćwicz... bo jak się zacznie to skakanie z radości, to może być kłopot, żeby złapać Bąbla w kadrze! Quote
halbina Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bąbel jest coraz bardziej pazerny i łapczywy... na pieszczoty... Za wszelką cenę chce być blisko, coraz bliżej cżłowieka... Uwielbia różnogo rodzaju pieszczoty i mizianki. Kocha całą mocą swego malutkiego serduszka, całą powierzchnią swego języczka, całą energią swojego ogonka! To przekochany psiak! Dlaczego nie znajduje domku? :-( Quote
karusiap Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Halbinko on chyba mysli, ze juz znalazl domek:) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bąbel siedź grzecznie w kadrze!!!! Quote
halbina Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Bąbelek na pierwszą i koniecznie ma znaleźć dom! Wyjeżdżam na cztery długie dni. Jadę się szkolić z tematyki AIDS, HIV, narkomania etc. To w związku z moją działalnością czerwonokrzyską (trzeba odsłużyć medal KEN, który niedawno otrzymałam). http://www.pck.org.pl/view.php?id_news=447 (pochwalę się jeszcze raz, a co mi tam... w końcu jestem Narcyzem...) :evil_lol: Wyjeżdżam, a moje stadko zostawiam pod opieką sąsiadce. Mama nadzieję, że to wytrzyma :eviltong: I jeszcze, że ja przeżyję swój powrót do chałupy bez większego uszczerbku na zdrowiu :roll: Ale, jak wiecie, nadzieja matką... blondynek jest... Cóż... pożyjemy, zobaczymy! Jakbym się nie odezwała do soboty, to zamknijcie wątki... :p I wspomnijcie mnie czasem... A tak poważnie: chciałąbym zabrać Platona i Bąbla ze sobą. One są takie przywiązane i przytulaśne, już za nimi tęsknię! :placz: Quote
karusiap Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Halbinko bedzie dobrze...gromada bedzie tesknic za Pancia na pewno ale beda grzeczne:) Quote
halbina Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Będą grzeczne?... Cóż... Contra spem spero! Wierzę wbrew nadziei... i trzymam kciuki :kciuki: Błagam, niech tak będzie :modla: Bądźcie, Dziubeczki moje grzeczne jak :lilangel: :angel: :angel: :angel: Bo jak wrócę i przeżyję następujące emocje::nerwy: :eek: :smhair2: :lying: :eek2: :Help_2: :mdleje::wallbash: to... :nonono2: :talker: :madgo: :-x :drinking: więc... :no-no-no: :nono: i żadnego :knuje: A wszystkim Dogomaniakom polecam wątek Bąbla! Dbajcie o moje maleństwo, proszę! Szukajcie domku! :hand: Do zobaczenia i usłyszenia w czwartek lub w piątek! Quote
Mysia_ Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ojoj... oby Halbina miała gdzie wracać ;) Quote
Formica Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Ciotki prosze nie krakać. Domek bedzie stał w calości . Babel z Platonem napewno przygotuja jakąs miła niespodziankę . Np transparent powitalny ;) straszna szkoda ,ze nam się ni udało zdjęc zrobic. Babel pilnie szuka domu!!!! Quote
Neris Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ja też uważam, że domek będzie stał... Może tylko ewentualnie być jakoś szokująco udekorowany! Quote
Mysia_ Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Nie wątpie w inwencję twórczą psiaków :cool3: Napewno na powitanie przygotują coś suuuuper :loveu: Halbinka bedzie na to przygotowana, gorzej z sąsiadką :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ciekawe co tam kochane pieseczki przygotują mamie Halbinie na powitanie:evil_lol: Quote
Formica Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Komu Bąbla komu??? Dobrze ze Bąbel nie nazywa sie Guz np bo jak wtedy to by brzmialo?? Komu Guza komu :lol: ?? Quote
Mysia_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 I tak "komu Bąbla" brzmi podejrzanie ;) :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Bąbuś na 1 siedź i grzecznie czekaj na panią:cool1: Quote
karusiap Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Babelek i spolka sa na pewno oaza spokoju...:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Bąbelku nie miałaś tak daleko spadać :mad: Quote
Formica Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Trzymaj sie chłopie na górze i szukaj domu ;) Quote
Mysia_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no nie :mad: a Ty znów spadłeś.... :shake: Quote
karusiap Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 kurcze Babel ma tak dobrze u Halbinki ze chyba za malo sie skupiamy na znalezieniu mu domku....ja tak przywyklam ze on u siebie:oops: Quote
Formica Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 ja dzisiaj zrobie plakaty Babelkowi wstawie link jak beda gotowe. Kto moze niech wydrukuje i powiesi chociazby w lecznicy którejs. Do nas do lecznicy przychodzą ludzie szukac zwierzaków wiec do innych penie też. Quote
Recommended Posts