Czorcik Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 cześć Bastek , co tam słychać u Ciebie psiaku ? :) Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='inga.mm']mój nieżyjący Akson też leciał do weta jak na wyżerkę. Obok sa drzwi do sexshopu. Czasem sie pomylił...[/QUOTE] Hahahaha, dobre :D biedak, tylko w tym drugim sklepie nie zaserwowali mu już nic dobrego :eviltong: Quote
inga.mm Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='__Lara']Hahahaha, dobre :D biedak, tylko w tym drugim sklepie nie zaserwowali mu już nic dobrego :eviltong:[/QUOTE] No wiesz, starałam sie, żeby małolat nie zdeprawował się, więc biegłam za nim interwencyjnie. Tez była uciecha Quote
misiadg Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Czorcik']cześć Bastek , co tam słychać u Ciebie psiaku ? :)[/QUOTE] No właśnie jak tam Baściorek :D bazarek się skończył to trochę kasy wpłynie :cool3: Quote
łolkiee Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 właśnie wracam od pani doktor :) oczywiście popisuwa przed wszystkimi :) na polecienie dawaj brzucho bast zrobił piękne pach i pokazał nam szwy:) część już zdjęta ale jeszcze troche trzeba poczekać na reszte. co do ropnia "rana ładna czyściutka ziarninka ładnie powstaje" potem ładnie poszliśmy do domku, czy wy wiecie że on szczeka? -tak szczeka :) Quote
Czorcik Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 super , znaczy życie do niego wraca wielkimi krokami :) Quote
łolkiee Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 no tak jeszcze zapomniałam powiedzieć że nie chciał wyjść z gabinetu:) Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ale Fajny Pan pies. I jaki madry :loveu::loveu:. Slodziak. Quote
łolkiee Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Z jednego z moich bazarków, mianowicie tego [url]http://www.dogomania.pl/threads/211197-Dla-Basta-biżutera-dla-pięknych-pań-)-do-31-07[/url] uzbierało się [B][U]269zł[/U][/B]:crazyeye: ale jeszcze nie koniec :cool3: Quote
luka1 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 chyba zaczynają się kłopoty - Bast nie chce być sam. Wczoraj po powrocie od weta, po zamknięciu w piwnicy, zaczął głośno szczekać. Po każdym spacerze - głośno protestuje. Nie możemy zabrać go do mieszkania bo mamy cztery koty, a on "kocha kotecki". Willi też nie wytrzymałby bez zaczepek, no i mogłoby być raczej nie ciekawie. Bast gdy ze mną jest na spacerze, ciągnie mnie w jednym kierunku. Dziś poszłam za nim. Zaprowadził mnie na podwórko ludzi, którzy przyjechali "od ruskich" i tam mieszkają od lat. Nie wiem czy to jego "dom". Dowiem się później - teraz nikt nie wyszedł. Ale nawet jeśli okaże się, że to ich pies, to go nie oddam. On przychodził na osiedle już dużo wcześniej - przychodził po jedzenie. No cóż, póki co zaczynam molestować ewentualny dom aby szybciej podjęli decyzję. Quote
Czorcik Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 To oczywiste , że nawet jeżeli pies był od nich to nie może tam wrócić. Kurcze Bast się buntuje przeciwko samotności , mały rozbójnik , Luka z niecierpliwościa czekam na wieści. Quote
Lilek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Cześć, Bast. Opowieści o tobie to były tylko opowieści, dokąd cię nie poznałam, piesku.I powiem to tak-Daj, dobryPanie Boże, każdemu takiego psiaka jak Bastuś.Jest wyjątkowo kochany, mądry i ufny.Ja tych ludzi nigdy nie zrozumiem.Zdrowiej, Bastku.Przecież to nie wypada,żebyś z kokardką na grzbieciku chodził cały czas.I do zobaczenia, Kochany Panie Psie.:loveu::loveu::loveu: Quote
sonek666 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Czy wpłaty są aktualizowane ?? :roll::roll: Doszło 100zł ode mnie z bazarku ?? Quote
luka1 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Już uzupełniłam. Trochę się zaniedbałam. Przepraszam. Bast zmienił antybiotyk Muszę mu kupować jogurty bo wsuwa trawę jak krowa. Pasie się na każdym spacerku, ale jogurty też wchłania. :evil_lol: Quote
sonek666 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 No to następna stówka poszła dla Bastunia :):):) Quote
necianeta89 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='luka1']Już uzupełniłam. Trochę się zaniedbałam. Przepraszam. Bast zmienił antybiotyk Muszę mu kupować jogurty bo wsuwa trawę jak krowa. Pasie się na każdym spacerku, ale jogurty też wchłania. :evil_lol:[/QUOTE] Mój psiak też pochłania ostatnio dużo trawy, jogurty pomogą? Quote
luka1 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='necianeta89']Mój psiak też pochłania ostatnio dużo trawy, jogurty pomogą?[/QUOTE] Bast ostanio dostaje dużo antybiotyków - jogurt to tak dla uzupełnienia flory bakteryjnej. Czy to pomaga? - nie wiem ma pomagać :evil_lol: Bastto lubi więc chyba pomaga :lol: Quote
inga.mm Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jeśli są jakieś finanse, proponuje lacidofil. Stosunkowo tani w porównaniu z trilaciem. Quote
luka1 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Wiesz? W budzie usnął pies. Usnął psi ogon, łapy i futro. Kiedy się zbudzi? Jutro. Na razie pies jest wśród gwiazd. We śnie biegnie w nocny czas, a jutro zdziwi się każdy, że pies ma w futerku gwiazdy. A Bast szczeka - ciekawe jak długo. Swoją drogą sąsiadów mam super, przecież już chyba wszyscy zorientowali się , że pies tam jest. Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Az tak na spostrzegawczosc sasiadow bym nie liczyla, ale trzymam kciuki za gluchosc, i brak reaktywnosci, bo jak sie taka.... uczepi. Ech, szkoda gadac. Jak Bastus? Slodziak, z tym brzuszkiem u weta ujal mnie bardzo :). Moj Grys przez moje glupie pomysly po 5 minutach czekania zaczynal szczekac zeby weta pospieszyc... raz mu pokazalam bo juz cierpliwosc tracilam sluchajac o zabiegach pieknosciowych u yorka przez szpare od drzwi , i szybko zolza podchwycil... Pozniej stosowal wrecz ponad miare...;) [quote name='luka1']Wiesz? W budzie usnął pies. Usnął psi ogon, łapy i futro. Kiedy się zbudzi? Jutro. Na razie pies jest wśród gwiazd. We śnie biegnie w nocny czas, a jutro zdziwi się każdy, że pies ma w futerku gwiazdy. A Bast szczeka - ciekawe jak długo. Swoją drogą sąsiadów mam super, przecież już chyba wszyscy zorientowali się , że pies tam jest.[/QUOTE] Quote
sonek666 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211688-Dla-Basta-i-Kornela-ciuszki-misz-masz-j.angielski-niemiecki-do-1.08[/URL] Zapraszam na kolejny bazarek dla Basta 50% :p:p Fanty podarowała Cioteczka Misiadg :loveu::loveu: Quote
misiadg Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 No a jak tam Baścik tak w ogóle :P? kiedy wyprowadzka z piwnicy :D? Quote
Isadora7 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 No chyba dzisiaj nie dam rady doczytać, zdjęcia z pierwszej strony mnie "zastrzeliły" Quote
Recommended Posts