Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inga.mm']mój nieżyjący Akson też leciał do weta jak na wyżerkę.
Obok sa drzwi do sexshopu. Czasem sie pomylił...[/QUOTE]

Hahahaha, dobre :D biedak, tylko w tym drugim sklepie nie zaserwowali mu już nic dobrego :eviltong:

Posted

[quote name='__Lara']Hahahaha, dobre :D biedak, tylko w tym drugim sklepie nie zaserwowali mu już nic dobrego :eviltong:[/QUOTE]
No wiesz, starałam sie, żeby małolat nie zdeprawował się, więc biegłam za nim interwencyjnie. Tez była uciecha

Posted

[quote name='Czorcik']cześć Bastek , co tam słychać u Ciebie psiaku ? :)[/QUOTE]
No właśnie jak tam Baściorek :D bazarek się skończył to trochę kasy wpłynie :cool3:

Posted

właśnie wracam od pani doktor :) oczywiście popisuwa przed wszystkimi :)
na polecienie dawaj brzucho bast zrobił piękne pach i pokazał nam szwy:) część już zdjęta ale jeszcze troche trzeba poczekać na reszte.
co do ropnia "rana ładna czyściutka ziarninka ładnie powstaje" potem ładnie poszliśmy do domku, czy wy wiecie że on szczeka?
-tak szczeka :)

Posted

Z jednego z moich bazarków, mianowicie tego [url]http://www.dogomania.pl/threads/211197-Dla-Basta-biżutera-dla-pięknych-pań-)-do-31-07[/url] uzbierało się [B][U]269zł[/U][/B]:crazyeye: ale jeszcze nie koniec :cool3:

Posted

chyba zaczynają się kłopoty - Bast nie chce być sam. Wczoraj po powrocie od weta, po zamknięciu w piwnicy, zaczął głośno szczekać. Po każdym spacerze - głośno protestuje. Nie możemy zabrać go do mieszkania bo mamy cztery koty, a on "kocha kotecki". Willi też nie wytrzymałby bez zaczepek, no i mogłoby być raczej nie ciekawie.
Bast gdy ze mną jest na spacerze, ciągnie mnie w jednym kierunku. Dziś poszłam za nim. Zaprowadził mnie na podwórko ludzi, którzy przyjechali "od ruskich" i tam mieszkają od lat. Nie wiem czy to jego "dom". Dowiem się później - teraz nikt nie wyszedł. Ale nawet jeśli okaże się, że to ich pies, to go nie oddam. On przychodził na osiedle już dużo wcześniej - przychodził po jedzenie. No cóż, póki co zaczynam molestować ewentualny dom aby szybciej podjęli decyzję.

Posted

To oczywiste , że nawet jeżeli pies był od nich to nie może tam wrócić.
Kurcze Bast się buntuje przeciwko samotności , mały rozbójnik ,
Luka z niecierpliwościa czekam na wieści.

Posted

Cześć, Bast. Opowieści o tobie to były tylko opowieści, dokąd cię nie poznałam, piesku.I powiem to tak-Daj, dobryPanie Boże, każdemu takiego psiaka jak Bastuś.Jest wyjątkowo kochany, mądry i ufny.Ja tych ludzi nigdy nie zrozumiem.Zdrowiej, Bastku.Przecież to nie wypada,żebyś z kokardką na grzbieciku chodził cały czas.I do zobaczenia, Kochany Panie Psie.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Już uzupełniłam. Trochę się zaniedbałam. Przepraszam.
Bast zmienił antybiotyk Muszę mu kupować jogurty bo wsuwa trawę jak krowa. Pasie się na każdym spacerku, ale jogurty też wchłania. :evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']Już uzupełniłam. Trochę się zaniedbałam. Przepraszam.
Bast zmienił antybiotyk Muszę mu kupować jogurty bo wsuwa trawę jak krowa. Pasie się na każdym spacerku, ale jogurty też wchłania. :evil_lol:[/QUOTE]

Mój psiak też pochłania ostatnio dużo trawy, jogurty pomogą?

Posted

[quote name='necianeta89']Mój psiak też pochłania ostatnio dużo trawy, jogurty pomogą?[/QUOTE]

Bast ostanio dostaje dużo antybiotyków - jogurt to tak dla uzupełnienia flory bakteryjnej. Czy to pomaga? - nie wiem ma pomagać :evil_lol:
Bastto lubi więc chyba pomaga :lol:

Posted

Wiesz? W budzie usnął pies.
Usnął psi ogon, łapy i futro.
Kiedy się zbudzi? Jutro.
Na razie pies jest wśród gwiazd.
We śnie biegnie w nocny czas,
a jutro zdziwi się każdy,
że pies ma w futerku gwiazdy.

A Bast szczeka - ciekawe jak długo. Swoją drogą sąsiadów mam super, przecież już chyba wszyscy zorientowali się , że pies tam jest.

Posted

Az tak na spostrzegawczosc sasiadow bym nie liczyla, ale trzymam kciuki za gluchosc, i brak reaktywnosci, bo jak sie taka.... uczepi. Ech, szkoda gadac.

Jak Bastus? Slodziak, z tym brzuszkiem u weta ujal mnie bardzo :). Moj Grys przez moje glupie pomysly po 5 minutach czekania zaczynal szczekac zeby weta pospieszyc... raz mu pokazalam bo juz cierpliwosc tracilam sluchajac o zabiegach pieknosciowych u yorka przez szpare od drzwi , i szybko zolza podchwycil... Pozniej stosowal wrecz ponad miare...;)

[quote name='luka1']Wiesz? W budzie usnął pies.
Usnął psi ogon, łapy i futro.
Kiedy się zbudzi? Jutro.
Na razie pies jest wśród gwiazd.
We śnie biegnie w nocny czas,
a jutro zdziwi się każdy,
że pies ma w futerku gwiazdy.

A Bast szczeka - ciekawe jak długo. Swoją drogą sąsiadów mam super, przecież już chyba wszyscy zorientowali się , że pies tam jest.[/QUOTE]

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211688-Dla-Basta-i-Kornela-ciuszki-misz-masz-j.angielski-niemiecki-do-1.08[/URL]
Zapraszam na kolejny bazarek dla Basta 50% :p:p
Fanty podarowała Cioteczka Misiadg :loveu::loveu: