Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Wyciagnac Michu ze schronu.....Boziu.....
poszukam czegos na bazarek........ moze uda sie aby ktos zrobil.....i jakies pieniazki na hotelik wyszperam.....[/QUOTE]

Trzeba pamiętać że to może być dożywocie w hoteliku...Wiem jak ciężko jest zebrać pieniadze i jak szybko ludzie potrafia sie wycofać z deklaracji...Michu nigdy nie może wrócić do schroniska, wycofa się zupełnie albo umrze z rozpaczy, on naprawdę czuje się tam bezpiecznie w tej chwili nie zna lepszego życia, jeżeli damy mu nadzieje to nigdy nie możemy się wycofać, to stary pies, nieufny, jak pokocha to na zawsze...Mis jest starszakiem trzeba się liczyć z kosztami weterynaryjnymi. Proponuje więc: zbierzmy siły i pokażmy Micha światu, fb,nk, jak ktos jest zarejestrowany na innych portalach społecznościowych to dawać go tam. Musimy zrobić tak, żeby ludzie otwierając lodówkę widzieli Micha! Michu w każdej lodówce! Ktoś się w końcu zakocha:)

Posted

Masz racje Stonka, jesli hotelowanie to pelna odpowiedzialnosc za psa, prawdopodobnie do konca życia.
Ja moge jedynie wspomagac, nie dam rady prowadzic finansow bo mam 2 psy u Kikou w tym Saszkę na dozywociu.
Ale podyskutujmy, jest osoba chetna poprowadzić watek i finanse? W czasie pobytu Micha w hoteliku bedzie konieczna zbiorka pieniedzy bo pewnie nie zbierzemy kompletu deklaracji. Ktos musi tego pilnowac i czuwac nad saldem ;)
U Liska i Saszki nie mamy kompletu ale sa niezawodne dziewczyny, ktore od poczatku po dzis pomagaja. Robia bazarki, ogloszenia i generalnie nie zostalam sama.
Micha też bym nie opuscila.

Wroci Fochu, ktora jest zakochana w Michu i sie wypowie. Moze jeszcze inny plan sie narodzil?

Tymczasem jak pisze Stonka, Michu musi byc w kazdej lodowce, na kazdym bilbordzie i u kazdego pod powiekami :)

Posted

jestem po długiej nieobecności,śledzilam z kom wątek Micha ale nic pisać nie mogłam :/
dokładnie tak jak wbyło wcześniej napisane gdyby udało się Micha wysłać do hotelu to trzeba byłoby go za wszelką cenę tam utrzymać,nie ma takiej opcji aby wrócił do schroniska!
Ja osobiście mogę zdeklarować dla niego 60 zł miesięcznie,ale sama nie udźwigne tego finansowo :/
czasem uda mi się dorobić coś w domu,więc zawsze jeszcze jakimś groszem wspomóc mogę...
Tylko przydałby się ktoś z głową na karku do prowadzenia Michowych wydatków...
Może ciocia Necia by się tego podjęła?

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dla Michu wygrzebie 25zl miesiecznie.......[/QUOTE]
super :)
to jest już nas dwie :D
coteczki rzuci któraś jeszcze groszem? :)

Posted

W sumie mogę się tego podjąć :) mam duuuużo czasu wolnego, z jednym bazarkiem sobie poradziłam :) Mam teraz drugi więc nie ma tak źle :)
A da się cioteczki zrobić tak by przepisać na mnie wątek żebym mogła robić edycje postów w nr 1?

Posted

Zaglądam do Micha i trzymam kciuki, zeby ten plan pokazania mu innego świata urzeczywisnił się jak najszybciej...
Pomysł z Michem w kazdej lodówce świwtny; portale społecznosciowe to teraz siła i wszytsko moze sie zdarzyć.
Nasza staruszka Korcia znalazła dom w ciagu paru dni po tym, jak jej schroniskowe zdjęcie pojawiło się na FB.
Wierzę, ze Michowi tez sie uda.
Niestety na razie nie mogę pomóc finansowo.

Posted

[quote name='necianeta89']W sumie mogę się tego podjąć :) mam duuuużo czasu wolnego, z jednym bazarkiem sobie poradziłam :) Mam teraz drugi więc nie ma tak źle :)
A da się cioteczki zrobić tak by przepisać na mnie wątek żebym mogła robić edycje postów w nr 1?[/QUOTE]
wiesz że nawet nie wiem czy można tak zrobić ale znasz hasło do mojego konta :P ja zakładałam wątek Michowi więc uzupełniać można z mojego profilu :)
są dwa pozsty poniżej zaraezwrwowane na ewentualne rozliczenia .
I wiesz Necia tu bardziej chodzi o udostępnienie konta na które kasa by wpływała i przelewanie je do hoteliku ... dlatego odpowiedzialny skarbnik potrzebny :D

Posted

[quote name='necianeta89']pierwsze 3 lata technikum byłam skarbnikiem w szkole, potem przewodniczącą :P[/QUOTE]
ha! no to masz zadatki :D

Posted

Necia, musisz napisac prośbe do moda, np. Czarodziejki o udostępnienie postu #1. Zarezerwuj od razu post 2. Zawsze moze sie przydac, chocby na wklejanie linkow gdzie ma ogloszenia. No i do prosby rzecz jasna dolacz link do watku. Prosbe motywujesz: zmiana prowadzacego watek Micha.

Posted

Chodziło mi aby Necia napisala do moda, jesli chce żeby te dwa posty zostaly przypisane do Niej ;)
Nie wiem jak wyglada logowanie na dogo przez dwoch jednoczesnie użytkowników, czyli Ciebie i Necie - np. gdy Necia bedzie uzupelniania rozliczenie. Jedna z Was bedzie musiala byc wylogowana ;)

Posted

Widzę, ze zaczynacie działać :) Co prawda nie bardzo wiem o co chodzi z tym Michem w każdej lodówce ;)
Obecnie nie mogę Wam pomóc finansowo, bo sama próbuję wyciągnąć ze schronu następną bidę... Natomiast pamiętajcie, żeby Micha dobrze zbadać przed zabraniem - w ostatnią sobotę Emka z Wrocławia pojechała do Zuzi, a po dwóch dniach okazało się, że ma jakiś brzydki wyciek z pochwy...