Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stonka1125 napisał(a):
Jutro Michu rusza w drogę, obiecuje zdać dokładną relację z pierwszych chwil, może nawet fotograficzną

to czekamy na wieści
Moze sama Pani Anetta się zaloguje na dogo i będzie nam relacje zdawała co i jak :)

Posted

O Boziu-wchodze dzis na Dogo ,a tu taaaakie radosne wiesci....Michulku ale Ci sie udalo:)
Tylko wizyta koniecznie powinna byc.

No i moze uda sie pania potem namowic na przysylanie czasem fotek no i przede wszystkim wiesci o Miszce:)

Posted

stonka1125 napisał(a):
Jutro Michu rusza w drogę, obiecuje zdać dokładną relację z pierwszych chwil, może nawet fotograficzną

O właśnie, o sesyjkę miałam prosić, więcej - cały rejestr wydarzeń.:cool3::evil_lol:
No to jutro wiekopomna chwila..:multi:

Posted

[quote name='necianeta89']Oraz kochani mam do was prośbę!

Ci którzy się deklarowali na wpłatę dla Micha czy to stałą czy jednorazową, czy moglibyście tą kwotę, jednorazowo wpłacić dla Kornela?
Było by cudownie... maluch potrzebuje skomplikowanej operacji stawu łokciowego, bo biedak wpadł pod samochód :(

http://www.dogomania.pl/threads/210873-Potr%C4%85cony-Kornel-w-gipsie-beagle-zbieramy-na-konsultacje-i-leczenie-!
Jasne.....podaj konto.....

Posted

stonka1125 napisał(a):
Pani po Micha przyjeżdża jutro, jeżeli macie kogoś z okolicy to wizyta może być choćby dzisiaj, pani zgadza się na wszystko i serdecznie zaprasza. Tak czy inaczej potrzebna osoba do przeprowadzenie poadopcyjnej, pani mieszka w Trzebiczu (gmina Drezdenko)

Ja bede koncem sierpnia w tych okolicach, jesli Pani wyrazi zgode moge odwiedzic Micha.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Jasne.....podaj konto.....

Fundacja Zmieńmy Los
Ul. Trzech Diamentów 36/20
Bielsko-Biała 43-382
Nr Konta: 65103000190109853000303048

tytułem : DAROWIZNA dla Kornela z dogo ( Twój nick )

dziękuje :)

Posted

Dziewczyny pańcia marzenie:loveu::loveu::loveu: Były łzy, wzruszenie no i pojechali :) Michu będzie miał raj, spokój i wszystko co potrzeba. Pani padła na beton przy Michu i tuliła i kochała i w ogóle bajka. Michu cały w stresie, trząsł się okropnie, mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie, nie wiem co u nich, mam nadzieje ze podróż minęła ok. Aha, pańcia przywiozła krakersy:):):)
Obiecana fotorelacja:)

Posted

O, Michu w samochodzie z krakersami! Umie Pańciostwo dogodzić Misiowi.:):) Biedny Michu, taki zdezorientowany, jeszcze nie wie, że udał się w podróż po szczęście.. albo już wie.;)

Posted

bez więkrzych stresów ,pani chciała dać pić dla micha ,a michu chciał dać dyla na kolacje dostanie biały ser i jakies łakocie chłpoak przestrzega postnych piątków ale mimo to jakoś pusto bez micha w schronie