fioneczka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Gosiu czy mogę prosić żebyś zajrzała na wątek Gandzi i napisała kiedy można spodziewać się przelewu z nadpłatą za hotel? minął już ponad miesiąc Quote
Emigrantka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Forciaczek - masz skrzynke zapchana wiec tu pisze... Wstawij mi ktos na Facebook i nie moge przestac o niej myslec, jak blizniaczka mojej Zary, zobacz: [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.488753417822550.114416.111393995558496&type=1[/URL] Ile teraz kosztuje miejsce w hotelu dla psa? Leze i kwicze finansowo ale spac mi ta psina nie daje...tylko za bardzo nie moge nic zrobic... Buzka Quote
agaga21 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Emigrantka']Forciaczek - masz skrzynke zapchana wiec tu pisze... Wstawij mi ktos na Facebook i nie moge przestac o niej myslec, jak blizniaczka mojej Zary, zobacz: [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.488753417822550.114416.111393995558496&type=1[/URL] Ile teraz kosztuje miejsce w hotelu dla psa? Leze i kwicze finansowo ale spac mi ta psina nie daje...tylko za bardzo nie moge nic zrobic... Buzka[/QUOTE] emigrantko, lepiej dzwoń bo gosia rzadko na dogo zagląda. (numer ma w podpisie) Quote
wilczy zew Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Emigrantka']Forciaczek - masz skrzynke zapchana wiec tu pisze... Wstawij mi ktos na Facebook i nie moge przestac o niej myslec, jak blizniaczka mojej Zary, zobacz: [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.488753417822550.114416.111393995558496&type=1[/URL] Ile teraz kosztuje miejsce w hotelu dla psa? Leze i kwicze finansowo ale spac mi ta psina nie daje...tylko za bardzo nie moge nic zrobic... Buzka[/QUOTE] Furciaczkowa ostatnio nie zagląda tutaj najlepiej zadzwoń,numer w podpisie. Quote
Emigrantka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Dzieki.... ale nie bardzo mam jak zadzwonic...totalne dno finansowe a tel do Polski drogi.... Quote
wilczy zew Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 nie zauwarzyłam,że z zagranicy piszesz,szukaj furciaczka na FB Quote
Emigrantka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 aa tez prawda.... zaraz poszukam... tylko nazwiska zapomnialam - cale wieki jak stad wyjechala.... dzieki, jakos ja tam znajde Quote
wilczy zew Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [url]http://pl-pl.facebook.com/hotel.dla.zwierzat[/url] Quote
jambi Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 a furciaczkowa to jeszcze kiedyś tu zajrzy??? Quote
furciaczek Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Nie wiem co mnie podkusiło żeby tu przyjść....chyba pragnienie żeby wszystko wróciło...Furia odeszła...nie mogę sie tym pogodzić...nic juz nie cieszy, pusto w domu jak cholera, wszystko centralne wszystko krzyczy ze jej nie ma...przyszłam tutaj, przeglądam galerie i wyje... Quote
maciaszek Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Furciaczku...:glaszcze: Tak mi przykro... :( Quote
furciaczek Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 Dzieki dziewczyny...dobrze jest być rozumianym, niestety nie wszyscy są w stanie pojąć ze można tak cierpieć po stracie czworonożnego przyjaciela ehh Minęło juz trochę czasu a ja dalej nasypuje jedzenia do dwóch misek, jak wołam to wołam Preeeezes, Fuuriaaa...po chwili zdaje sobie sprawę ze jest tylko on a jej już nie ma...ze nigdy już nie przybiegnie :( Dlaczego one tak szybko odchodzą....dlaczego kurde :( Quote
furciaczek Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='wilczy zew']Prezesik nie tęskni?[/QUOTE] Chwilami mam wrażenie ze jej szuka ale jakiegoś widocznego dramatu na szczęście nie ma. Nudzi sie tylko i wymyśla rożne dziwne rozrywki sobie. Za jakiś czas z Menda go zapoznam, będzie miał towarzyszkę do zabaw :) [quote name='maciaszek']Trzymaj się Gosiu...[/QUOTE] Nie mam wyjścia, muszę dla reszty zwierzaków. A powiedz mi jak Bazyl sie miewa? Wieki chłopaka nie widziałam :) Quote
maciaszek Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='furciaczek']A powiedz mi jak Bazyl sie miewa? Wieki chłopaka nie widziałam :)[/QUOTE]No to zapraszam w odwiedziny. Przynajmniej te w jego galerii ;). Miewa się, odpukać, dobrze. Dziadziuś już z niego, śpi prawie cały czas, demencja starcza czasem dopada i niekiedy stawy niedomagają, ale ogólnie nie jest źle! Quote
agaciaaa Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Gosiu, strasznie mi przykro :( pamiętam te czasy kiedy miałaś tylko Furcię i Prezia... bo teraz to Twoje stado to raczej słabo ogarniam, widzę tylko na fejsie, że co chwilę coś nowego się pojawia. Ale Furię i Prezesa pamiętam doskonale... Jak ten czas leci.. tyle "znajomych" psiaków z dogo już odeszło :( Quote
diabelkowa Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 tyle czasu mnie nie bylo i takie wiesci. Przykro mi Quote
wilczy zew Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ja nic nie wiem,bo mnie nie ma na fb. Quote
furciaczek Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='wilczy zew']Nie znam Mendy.[/QUOTE] To jest Menda :) [IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/p350x350/1609687_478122105621016_1271427123_n.jpg[/IMG] [quote name='maciaszek']No to zapraszam w odwiedziny. Przynajmniej te w jego galerii ;). Miewa się, odpukać, dobrze. Dziadziuś już z niego, śpi prawie cały czas, demencja starcza czasem dopada i niekiedy stawy niedomagają, ale ogólnie nie jest źle![/QUOTE] Po cichu odwiedzilam, milo go znowu zobaczyc:loveu: [quote name='agaciaaa']Gosiu, strasznie mi przykro :( pamiętam te czasy kiedy miałaś tylko Furcię i Prezia... bo teraz to Twoje stado to raczej słabo ogarniam, widzę tylko na fejsie, że co chwilę coś nowego się pojawia. Ale Furię i Prezesa pamiętam doskonale... Jak ten czas leci.. tyle "znajomych" psiaków z dogo już odeszło :([/QUOTE] Za duzo tych rozstan...po prostu za duzo :-( [quote name='diabelkowa']tyle czasu mnie nie bylo i takie wiesci. Przykro mi[/QUOTE] Diabelkowa toć to wieki minęły chyba!!! [quote name='wilczy zew']Ja nic nie wiem,bo mnie nie ma na fb.[/QUOTE] Czyli istnieją jeszcze ludzie którzy nie dali się wciągnąć :lol: Quote
wilczy zew Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Śliczna ta Menda :loveu: To kaukaz? Quote
Recommended Posts