Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Forciaczek - masz skrzynke zapchana wiec tu pisze...

Wstawij mi ktos na Facebook i nie moge przestac o niej myslec, jak blizniaczka mojej Zary, zobacz:

[URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.488753417822550.114416.111393995558496&type=1[/URL]

Ile teraz kosztuje miejsce w hotelu dla psa?

Leze i kwicze finansowo ale spac mi ta psina nie daje...tylko za bardzo nie moge nic zrobic...

Buzka

Posted

[quote name='Emigrantka']Forciaczek - masz skrzynke zapchana wiec tu pisze...

Wstawij mi ktos na Facebook i nie moge przestac o niej myslec, jak blizniaczka mojej Zary, zobacz:

[URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.488753417822550.114416.111393995558496&type=1[/URL]

Leze i kwicze finansowo ale spac mi ta psina nie daje...tylko za bardzo nie moge nic zrobic...

Buzka[/QUOTE]

emigrantko, lepiej dzwoń bo gosia rzadko na dogo zagląda. (numer ma w podpisie)

Posted

[quote name='Emigrantka']Forciaczek - masz skrzynke zapchana wiec tu pisze...

Buzka[/QUOTE]

Furciaczkowa ostatnio nie zagląda tutaj najlepiej zadzwoń,numer w podpisie.

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

Nie wiem co mnie podkusiło żeby tu przyjść....chyba pragnienie żeby wszystko wróciło...Furia odeszła...nie mogę sie tym pogodzić...nic juz nie cieszy, pusto w domu jak cholera, wszystko centralne wszystko krzyczy ze jej nie ma...przyszłam tutaj, przeglądam galerie i wyje...

Posted

Dzieki dziewczyny...dobrze jest być rozumianym, niestety nie wszyscy są w stanie pojąć ze można tak cierpieć po stracie czworonożnego przyjaciela ehh
Minęło juz trochę czasu a ja dalej nasypuje jedzenia do dwóch misek, jak wołam to wołam Preeeezes, Fuuriaaa...po chwili zdaje sobie sprawę ze jest tylko on a jej już nie ma...ze nigdy już nie przybiegnie :(
Dlaczego one tak szybko odchodzą....dlaczego kurde :(

Posted

[quote name='wilczy zew']Prezesik nie tęskni?[/QUOTE]

Chwilami mam wrażenie ze jej szuka ale jakiegoś widocznego dramatu na szczęście nie ma. Nudzi sie tylko i wymyśla rożne dziwne rozrywki sobie. Za jakiś czas z Menda go zapoznam, będzie miał towarzyszkę do zabaw :)

[quote name='maciaszek']Trzymaj się Gosiu...[/QUOTE]

Nie mam wyjścia, muszę dla reszty zwierzaków.
A powiedz mi jak Bazyl sie miewa? Wieki chłopaka nie widziałam :)

Posted

[quote name='furciaczek']A powiedz mi jak Bazyl sie miewa? Wieki chłopaka nie widziałam :)[/QUOTE]No to zapraszam w odwiedziny. Przynajmniej te w jego galerii ;).
Miewa się, odpukać, dobrze. Dziadziuś już z niego, śpi prawie cały czas, demencja starcza czasem dopada i niekiedy stawy niedomagają, ale ogólnie nie jest źle!

Posted

Gosiu, strasznie mi przykro :( pamiętam te czasy kiedy miałaś tylko Furcię i Prezia... bo teraz to Twoje stado to raczej słabo ogarniam, widzę tylko na fejsie, że co chwilę coś nowego się pojawia. Ale Furię i Prezesa pamiętam doskonale... Jak ten czas leci.. tyle "znajomych" psiaków z dogo już odeszło :(

Posted

[quote name='wilczy zew']Nie znam Mendy.[/QUOTE]

To jest Menda :)

[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/p350x350/1609687_478122105621016_1271427123_n.jpg[/IMG]

[quote name='maciaszek']No to zapraszam w odwiedziny. Przynajmniej te w jego galerii ;).
Miewa się, odpukać, dobrze. Dziadziuś już z niego, śpi prawie cały czas, demencja starcza czasem dopada i niekiedy stawy niedomagają, ale ogólnie nie jest źle![/QUOTE]

Po cichu odwiedzilam, milo go znowu zobaczyc:loveu:

[quote name='agaciaaa']Gosiu, strasznie mi przykro :( pamiętam te czasy kiedy miałaś tylko Furcię i Prezia... bo teraz to Twoje stado to raczej słabo ogarniam, widzę tylko na fejsie, że co chwilę coś nowego się pojawia. Ale Furię i Prezesa pamiętam doskonale... Jak ten czas leci.. tyle "znajomych" psiaków z dogo już odeszło :([/QUOTE]

Za duzo tych rozstan...po prostu za duzo :-(

[quote name='diabelkowa']tyle czasu mnie nie bylo i takie wiesci. Przykro mi[/QUOTE]

Diabelkowa toć to wieki minęły chyba!!!

[quote name='wilczy zew']Ja nic nie wiem,bo mnie nie ma na fb.[/QUOTE]

Czyli istnieją jeszcze ludzie którzy nie dali się wciągnąć :lol: