Rinuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [I][B]noo faktycznie Ci wyrosły te psiury :loveu::loveu::loveu:[/B][/I] Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Odszedl moj wujek... "Wesolego Krzysia juz nie ma...." [*] :-( Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 7 tygodni walczyl z choroba... niestety przegral:-( Boli mnie to ze nie moglam tam byc... ze nie moglam sie porzegnac... ehhhh Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='furciaczek']7 tygodni walczyl z choroba... niestety przegral:-( Boli mnie to ze nie moglam tam byc... ze nie moglam sie porzegnac... ehhhh[/quote] [B][I]strasznie mio przykro :-( [*][/I][/B] [B][I]wchodzę z rana, a tutaj takie wieści :-([/I][/B] [B][I]Nie zawsze możemy być tam gdzie powinniśmy w danym czasie...[/I][/B] [B][I]3maj się Fur :calus:[/I][/B] Quote
eria Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bardzo mi przykro Gosiu z powodu śmierci wujka:-( (*) Quote
Doginka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Gosiu bardzo mi przykro z powodu śmierci wujka:-(, ale pomyśl sobie, że już jest w lepszym świecie i nie cierpi. ['](')['] Quote
pusia2405 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mnie również bardzo przykro. Rozumiem twój ból, ale ważne, że o nim myślisz. Żegnasz się z wujkiem właśnie w ten sposób...(*). Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='furciaczek']Odszedl moj wujek... "Wesolego Krzysia juz nie ma...." [*] :-([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Gosieńko :glaszcze: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Torzysława Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To ja wracam do ludzi...:diabloti::razz: co słychać? Jak Prezes i Furia-Gburia:evil_lol: ? no i mój faworyt Terror..! Współczuję:shake::-( [*] Quote
furciaczek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Dziekuje cioteczki... ehh chodze jakas taka przymulona... smutno mi:-( Torzyslawo...zapamnialas zapytac co u Al Kaidy slychac:diabloti: Quote
Torzysława Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='furciaczek'] Torzyslawo...zapamnialas zapytac co u Al Kaidy slychac:diabloti:[/quote] :PROXY5: [SIZE=1][10 znaków][/SIZE] Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='furciaczek']Dziekuje cioteczki... ehh chodze jakas taka przymulona... smutno mi:-( [/quote] [B][I]Jak to kiedyś ktoś mi powiedział...[/I][/B] [B][I]czas nie leczy ran...uczy nas tylko żyć z bólem :-([/I][/B] [B][I]mój kolega niedawno zginął na motorze...póki o tym nie myślę jest dobrze...ale codzinnie mijam to miejsce gdzie się zabił :-( i jego zdjęcie przy tym słupie..krzyż...świece...nie można zapomnieć...[/I][/B] Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [I][B]Fuuuur :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: Moje Koffane Furciaczki :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [B][I]Mogłabyś tak odwiedzić własną galeryję co ? a nie po sklpeACh się szlajasz[/I][/B] :diabloti: Quote
furciaczek Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Napije sie kawy, posiedze nad strona adopcyjna i wstawie jakies foty;) Quote
madziorna Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='furciaczek']Napije sie kawy, posiedze nad strona adopcyjna i wstawie jakies foty;)[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]W takim razie czekamy... :cool3:[/COLOR][/I][/B] Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='furciaczek']Napije sie kawy, posiedze nad strona adopcyjna i wstawie jakies foty;)[/quote] [B][I]jaki plan...długo nad nim myślałaś ? :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts