Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Link masz wyzej:cool3:
znayczy sie na poprzedniej stronie...[/quote]

no właśnie przeglądam tą strone.. tylko nie bardzo rozumiem :oops: ale udało mi sie dogrzebać do jakiś filmików :lol: aż tak tępa nie jestem :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']no właśnie przeglądam tą strone.. tylko nie bardzo rozumiem :oops: ale udało mi sie dogrzebać do jakiś filmików :lol: aż tak tępa nie jestem :evil_lol:[/quote]

Aj przestan juz z tym gadaniem zes tempa:diabloti: Filmiki znalazlas czyli az tak zle nie jest:)

Posted

[quote name='furciaczek']Aj przestan juz z tym gadaniem zes tempa:diabloti: Filmiki znalazlas czyli az tak zle nie jest:)[/quote]

Oj no bo jestem tępa :oops: przynajmniej jeśli chodzi o angielski :evil_lol:

Lece spać, bo jutro sprzątać musze :placz:
Dobranoc :bye:

Posted

[quote name='agaciaaa']Oj no bo jestem tępa :oops: przynajmniej jeśli chodzi o angielski :evil_lol:

Lece spać, bo jutro sprzątać musze :placz:
Dobranoc :bye:[/quote]

To dobranoc:loveu: szkoda ze tak szybko idziesz:-(

To zdanie mi sie baardzo podoba i zgadzam sie w 100%:loveu:

In Cesar's opinion, no one should ever hit or yell at a dog to correct unwanted behavior.

Kocham tego kolesia nooo:loveu:

Posted

Tutaj znalazłam fajny odcinek::p
[URL]http://channel.nationalgeographic.com/channel/video/index.html?searchquery=dwweekmonday[/URL]

Pooglądam sobie i też lecę do wyrka!:loveu:

Dobranoc dziewczyny!:p

Posted

[quote name='AśkaK']:lol:
Papa Gosiu!
Kota połóż spać i sama też zmykaj!;):lol:[/quote]

latwo powiedziec...on tez na bezsennosc cierpi:roll:

[quote name='agaciaaa']no to pakuj sie do wyra! dobrych snów :loveu:[/quote]

Co Ty za wczesnie dla mnie:evil_lol:

Posted

No Furciaku, to dzisiaj pobiłaś chyba rekord nocnego siedzenia na dogo ;).
Ja właśnie wstałam przed chwilą, ale zamierzam iść spać z powrotem (po zarywaniu 3 nocy organizm domaga się odespania...).

Z przyjemnością zerknę sobie na wyczyny Cesara, lubię oglądać takie cuda :), fajnie, że podałyście linki!.

Posted

Czeeść kochaniutka :*U ciebie to sie w tej galerii masakra dzieje. Dawno mnie nie widzialas?? a to ci moge kilka fotek podesłać heehehe :)Ale zaległości mam u Ciebie, ale i tak nie nadrobiłam wszystkiego... jak jestem na DGM staram sie wpaść do wszystkich a tu klops bo zalrgłości są kolosalne,Teraz ja wpadam to przeważnie na PWP żeby moje sierotki podnieść... jak zaczęłam się udzielac w Stowarzyszeniu to nie mam czasu na nic, a teraz jeszcze 2 3tygodniowe kotki są i muszę im domki znaleźć.A te psiaki co wstawiałaś zdjęcia są prze boskie kiedys sobie sprawie takiego olbrzyma :) ale to za jakis dobrych parenaście lat heheh...narazie to nie mam warunków :) a i Tinowa zazdrośnik taki, że nie toleruje innych psów w domu... no chyba ze jest to mała świnka morska to jeszcze ujdzie.... :)Nio dobra nie zanudzam juz hehehe :)Nie spij tyle bo szkoda dnia, a dzisiaj tak pięknie jest :loveu:

Posted

[quote name='tygra']Gosiu
kiedy będzie można obejrzeć Twoje potworki?
stęskniłam się za nimi[/quote]
potwory odbiera za miecha calego....ale to juz tylko miesiac:multi:
furciak gdzie ty sie podziewasz o tej godzinie....ja sama w domu zostalam...a wiesz co to znaczy? juz mi lzy sie w oczach kreca!!!!!!!!
jak ja siebie nienawidze za to ze taka jestem:angryy:
a zmieniajac temat siedzialam dzis pare godzin i ogladalam filmiki z cezarem hihihi to jest jedyne co mnie teraz moze zajac łącznie z myslami...potem bylam ze swoim oszolomem na spacerze na miescie i wiesz co? jestem wsciekla na siebie ze moglam dopuscic do tego ze rodzina go tak rozbestwila:angryy:
ja juz nie wiem czy sie wsciekac czy ryczec:diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Może jeszcze nie wstała :hmmmm: :diabloti: Ale jak sie kładzie spać o 6 rano to nie ma się co dziwić :diabloti: :cool3:[/quote]
nie no napewno wstala...terror nie dalby jej spac, jemu na noc odwala:evil_lol:
sa rozne mozliwosci....albo komp jej siadl, albo net jej siadl, albo zabraklo jej kawy i biega po londynie za kawusia kochana, albo znow przesadzila z ogrzewaniem i wolala wyjsc na powietrze....albo jej TZ ma wolne ...reszte sobie dospiewajcie :siara: