agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']Link masz wyzej:cool3: znayczy sie na poprzedniej stronie...[/quote] no właśnie przeglądam tą strone.. tylko nie bardzo rozumiem :oops: ale udało mi sie dogrzebać do jakiś filmików :lol: aż tak tępa nie jestem :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='agaciaaa']no właśnie przeglądam tą strone.. tylko nie bardzo rozumiem :oops: ale udało mi sie dogrzebać do jakiś filmików :lol: aż tak tępa nie jestem :evil_lol:[/quote] Aj przestan juz z tym gadaniem zes tempa:diabloti: Filmiki znalazlas czyli az tak zle nie jest:) Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']Aj przestan juz z tym gadaniem zes tempa:diabloti: Filmiki znalazlas czyli az tak zle nie jest:)[/quote] Oj no bo jestem tępa :oops: przynajmniej jeśli chodzi o angielski :evil_lol: Lece spać, bo jutro sprzątać musze :placz: Dobranoc :bye: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='agaciaaa']Oj no bo jestem tępa :oops: przynajmniej jeśli chodzi o angielski :evil_lol: Lece spać, bo jutro sprzątać musze :placz: Dobranoc :bye:[/quote] To dobranoc:loveu: szkoda ze tak szybko idziesz:-( To zdanie mi sie baardzo podoba i zgadzam sie w 100%:loveu: In Cesar's opinion, no one should ever hit or yell at a dog to correct unwanted behavior. Kocham tego kolesia nooo:loveu: Quote
AśkaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Tutaj znalazłam fajny odcinek::p [URL]http://channel.nationalgeographic.com/channel/video/index.html?searchquery=dwweekmonday[/URL] Pooglądam sobie i też lecę do wyrka!:loveu: Dobranoc dziewczyny!:p Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Dobranoc asiu:loveu: i znowu sama zostaje z walnietym kotem:placz: Quote
AśkaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :lol: Papa Gosiu! Kota połóż spać i sama też zmykaj!;):lol: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']i znowu sama zostaje z walnietym kotem:placz:[/quote] no to pakuj sie do wyra! dobrych snów :loveu: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='AśkaK']:lol: Papa Gosiu! Kota połóż spać i sama też zmykaj!;):lol:[/quote] latwo powiedziec...on tez na bezsennosc cierpi:roll: [quote name='agaciaaa']no to pakuj sie do wyra! dobrych snów :loveu:[/quote] Co Ty za wczesnie dla mnie:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 uwaga uwaga:cool3: spadam do wyrka:loveu: Dobranoc:) Niemoge sie oderwac od dogo...to juz chyba uzaleznienie... Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hihi weszlam na te linki.....wiedzialam, ze uzaleznilam sie od jakis filmikow na nationalu, ale nie pamietalam od jakich....to juz wiem hihihi gosc jest super i bardzo odpowiada mi jego podejscie do sprawy, zero agresji, krzyczenia itp Quote
maciaszek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No Furciaku, to dzisiaj pobiłaś chyba rekord nocnego siedzenia na dogo ;). Ja właśnie wstałam przed chwilą, ale zamierzam iść spać z powrotem (po zarywaniu 3 nocy organizm domaga się odespania...). Z przyjemnością zerknę sobie na wyczyny Cesara, lubię oglądać takie cuda :), fajnie, że podałyście linki!. Quote
Pimpek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No,no :shake: Dawno tu fot nie było :evil_lol: U mnie będą dziś, lub jutro, lub pojutrze :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 furciakowa spi???????????? ciekawe czemu hihihi Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 I jak sie spało? :loveu: ja to chyba zaraz dołącze do Saruni, bo sie nie wyspałam :cool3: do wieczorku :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Czeeść kochaniutka :*U ciebie to sie w tej galerii masakra dzieje. Dawno mnie nie widzialas?? a to ci moge kilka fotek podesłać heehehe :)Ale zaległości mam u Ciebie, ale i tak nie nadrobiłam wszystkiego... jak jestem na DGM staram sie wpaść do wszystkich a tu klops bo zalrgłości są kolosalne,Teraz ja wpadam to przeważnie na PWP żeby moje sierotki podnieść... jak zaczęłam się udzielac w Stowarzyszeniu to nie mam czasu na nic, a teraz jeszcze 2 3tygodniowe kotki są i muszę im domki znaleźć.A te psiaki co wstawiałaś zdjęcia są prze boskie kiedys sobie sprawie takiego olbrzyma :) ale to za jakis dobrych parenaście lat heheh...narazie to nie mam warunków :) a i Tinowa zazdrośnik taki, że nie toleruje innych psów w domu... no chyba ze jest to mała świnka morska to jeszcze ujdzie.... :)Nio dobra nie zanudzam juz hehehe :)Nie spij tyle bo szkoda dnia, a dzisiaj tak pięknie jest :loveu: Quote
tygra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Gosiu kiedy będzie można obejrzeć Twoje potworki? stęskniłam się za nimi Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='tygra']Gosiu kiedy będzie można obejrzeć Twoje potworki? stęskniłam się za nimi[/quote] potwory odbiera za miecha calego....ale to juz tylko miesiac:multi: furciak gdzie ty sie podziewasz o tej godzinie....ja sama w domu zostalam...a wiesz co to znaczy? juz mi lzy sie w oczach kreca!!!!!!!! jak ja siebie nienawidze za to ze taka jestem:angryy: a zmieniajac temat siedzialam dzis pare godzin i ogladalam filmiki z cezarem hihihi to jest jedyne co mnie teraz moze zajac łącznie z myslami...potem bylam ze swoim oszolomem na spacerze na miescie i wiesz co? jestem wsciekla na siebie ze moglam dopuscic do tego ze rodzina go tak rozbestwila:angryy: ja juz nie wiem czy sie wsciekac czy ryczec:diabloti: Quote
BBeta Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Może jeszcze nie wstała :hmmmm: :diabloti: Ale jak sie kładzie spać o 6 rano to nie ma się co dziwić :diabloti: :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='BBeta']Może jeszcze nie wstała :hmmmm: :diabloti: Ale jak sie kładzie spać o 6 rano to nie ma się co dziwić :diabloti: :cool3:[/quote] nie no napewno wstala...terror nie dalby jej spac, jemu na noc odwala:evil_lol: sa rozne mozliwosci....albo komp jej siadl, albo net jej siadl, albo zabraklo jej kawy i biega po londynie za kawusia kochana, albo znow przesadzila z ogrzewaniem i wolala wyjsc na powietrze....albo jej TZ ma wolne ...reszte sobie dospiewajcie :siara: Quote
wiq Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 nie ma daktyla? nie mam do nadrabiania 10 stron?.. ;) Quote
Torzysława Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='anetta']Heej Jakie pustki :mdleje:[/quote] Co nie...?:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 no ja nie moge pisac bo ogladam Millana:) Quote
Recommended Posts