Anula Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Na razie nic nie pisałam tylko trochę działałam.Jest jeden potencjalny domek,który chce Filipka,domek nie sprawdzony a musi być dokładnie sprawdzony ponieważ jest trochę ale.....Do drugiego domku poszły fotki i opis,domek od Javeny zobaczymy.Ja szukam dla Filipunia domku,ludzi o dobrym sercu i uczuciowych ponieważ Filip tego najbardziej potrzebuje. Quote
zadra Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Anula']Na razie nic nie pisałam tylko trochę działałam.Jest jeden potencjalny domek,który chce Filipka,domek nie sprawdzony a musi być dokładnie sprawdzony ponieważ jest trochę ale.....Do drugiego domku poszły fotki i opis,domek od Javeny zobaczymy.Ja szukam dla Filipunia domku,ludzi o dobrym sercu i uczuciowych ponieważ Filip tego najbardziej potrzebuje.[/QUOTE] Jestem takiego samego zdania.Domek powinien być najlepszy!!! Quote
Bogusik Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Anula']Na razie nic nie pisałam tylko trochę działałam.Jest jeden potencjalny domek,który chce Filipka,domek nie sprawdzony a musi być dokładnie sprawdzony ponieważ jest trochę ale.....Do drugiego domku poszły fotki i opis,domek od Javeny zobaczymy.Ja szukam dla Filipunia domku,ludzi o dobrym sercu i uczuciowych ponieważ Filip tego najbardziej potrzebuje.[/QUOTE] Oczywiscie,ze tak!Wlozylas swoje cale serce i czas w to zeby Filipek stal sie takim jaki jest dzieki Tobie teraz!Juz sie bardzo do Ciebie przywiazal...wiec i tak taka rozlake przezyje...i dlatego wlasnie potrzebuje cieplego,pelnego milosci i cierpliwosci domku...Mam nadzieje,ze taki sie znajdzie... Quote
Anula Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Bogusik']Oczywiscie,ze tak!Wlozylas swoje cale serce i czas w to zeby Filipek stal sie takim jaki jest dzieki Tobie teraz!Juz sie bardzo do Ciebie przywiazal...wiec i tak taka rozlake przezyje...i dlatego wlasnie potrzebuje cieplego,pelnego milosci i cierpliwosci domku...Mam nadzieje,ze taki sie znajdzie...[/QUOTE] Ja też mam taką nadzieję bo inaczej mojego kochanego Filipunia nikomu nie wydam.Nie ma innej opcji. Quote
Poker Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Anula']Ja też mam taką nadzieję bo inaczej mojego kochanego Filipunia nikomu nie wydam.Nie ma innej opcji.[/QUOTE] skądś to znam.Trzymam kciuki za ten jeden jedyny. Quote
zadra Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Pani dzwoniła do mnie rano z pytaniem o wizytę przedadopcyjną.Zaleciłam cierpliwość!!! Quote
Anula Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='zadra']Pani dzwoniła do mnie rano z pytaniem o wizytę przedadopcyjną.Zaleciłam cierpliwość!!![/QUOTE] Czekamy na malawaszkę aż znajdzie chwilkę czasu lub kogoś innego zwerbuje do wizyty. Quote
zadra Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='malawaszka']zrobimy wizytę - albo ja albo missieek[/QUOTE] Wielkie dzięki!!!! Quote
Anula Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='zadra']Wielkie dzięki!!!![/QUOTE] Ja też kłaniam się w pas! Quote
Poker Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 oby efekty wizyty były dobre i Filipcio znalazł DS. Quote
Anula Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 A ja chcę napisać,że Filipunio mój skarbeczek ( bo często do niego się tak zwracam i wtedy patrzy mi tak prosto w oczy z pełnym zaufaniem i mam wrażenie uwielbieniem) pięknie porósł sierścią.Jego sierść ma ponad centymetr długości jest lekko falowana,w kolorze głębokiej czerni,lekko przepleciona srebrem i bardzo lśniąca,jednym słowem przepiękna.Szkoda,że nad Polkowicami unoszą się ciemne chmury powodujące deszcz bo bym chętnie popstrykała trochę fotek w słońcu ujmując to co takie jest piękne i cieszy oko. Quote
MARCHEWA Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Filipunio miał ogromne szczęście,że trafił do cioteczki Anuli.Wierzę,że teraz będzie już tylko lepiej i czeka go wspaniałe życie. Anula,piszesz o Filipku tak czule,mam przeczucie,że możesz mieć problem z jego oddaniem......to jest piesek po ogromnych przejściach,jak mój Lucek,który też u mnie został na ds mimo,iż wcześniej tego nie planowałam;) Quote
malawaszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Anula o każdym tymczasiku tak pisze :loveu: Quote
zadra Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dzwoniła dziewczyna z Warszawy zainteresowana adopcją Filipa.Wysłałm Anuli meila do niej w celu przesłania dokładniejszych informacji o naszym pupilku.Zobaczymay co ztego wyniknie. Quote
Joodith Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zaglądam do Filipka i Jego wspaniałego domku :) Quote
Anula Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='zadra']Dzwoniła dziewczyna z Warszawy zainteresowana adopcją Filipa.Wysłałm Anuli meila do niej w celu przesłania dokładniejszych informacji o naszym pupilku.Zobaczymay co ztego wyniknie.[/QUOTE] Pani głównie chodzi czy nie wypada włos,a ja nie wiem.Jeżeli podciągnąć Filipunia pod sznaucerka to wyczytałam gdzieś,że im nie wypada włos,ale Filipunio nie jest rasowcem w 100%,że trudno mi zagwarantować czy nie będzie wypadał włos.Kurcze niby proste pytanie a dla mnie tak trudne. Quote
Javena Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Anula']Pani głównie chodzi czy nie wypada włos,a ja nie wiem.Jeżeli podciągnąć Filipunia pod sznaucerka to wyczytałam gdzieś,że im nie wypada włos,ale Filipunio nie jest rasowcem w 100%,że trudno mi zagwarantować czy nie będzie wypadał włos.Kurcze niby proste pytanie a dla mnie tak trudne.[/QUOTE] Nie wiem ,czy dobrze ,ale zrobilam wczoraj ogłoszenie na Tablicy .pl. Nieco skróciłam ogłoszenie ,ponieważ wiem ,ze ludzie wcale nie czytają ogłoszeń ,albo tylko pobieżnie. Patrza tylko na zdjecie. Jeśli chodzi o włos ,to kazdy wypada.Nam tez. :) Tylko ,ze jedne psy gubia wiecej inne mniej. To sie widzi zwłaszcza na panelach ,czy płytkach. Mój gubi duzo. Natomiast jak miałam tymczaska mix sznaucera,nie widziałam zadnego włosa.Jedynie co, to u weta ze strachu sypał kudłami.Miał dosć długie. Filipek jest cudownym pieskiem i dziwie sie ,ze do tej pory nie znalazł domku. Wczoraj nie dodzwoniłam sie do tych znajomych. Mielismy tu awarie po ostatniej burzy,widocznie nie wszystko jeszcze usunęli. Quote
Anula Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='zadra']Dzwoniła dziewczyna z Warszawy zainteresowana adopcją Filipa.Wysłałm Anuli meila do niej w celu przesłania dokładniejszych informacji o naszym pupilku.Zobaczymay co ztego wyniknie.[/QUOTE] Wysłałam do Pani maila z dokładnym opisem na ile minie było stać i podałam link do wątku,może Pani jeszcze więcej uzyska informacji z wątku o Filipku,ponieważ trudno wszystko opisać w jednym mailu,zważywszy,że tyle się działo w życiu mojego Filipunia-niunia-kręcidupki-trzęsidupki i jeszcze jak kto chce. Quote
Anula Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Trochę porobiłam Filipuniowi fotek,chciałam pokazać Filipka sierść przepięknościową ale nie bardzo się udało. [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy33/341951/1180636/42041872_img_1231.jpg[/IMG][IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy33/341951/1180636/42041885_img_1234.jpg[/IMG][IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy33/341951/1180636/42041927_img_1248.jpg[/IMG] Quote
Anula Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 I jeszcze. [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy33/341951/1180636/42041906_img_1241.jpg[/IMG][IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy33/341951/1180636/42041918_img_1244.jpg[/IMG][IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy33/341951/1180636/42041940_img_1256.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 udało się udało pokazać - pięknieje!!!!! Quote
Recommended Posts