Jump to content
Dogomania

Ninka, Nuka i ich braciszek mają domy!!!:-) reszta maluszków za TM...pamiętamy o Was.

Recommended Posts

Posted

:laola:
Asiu ciesże baaardzo! Dając jej szansę po prostu ją ocaliłaś....
Możesz nam podpowiesz jak to, się robi, że w ciągu tygodnia piesek odżywa i znajduje nowy, cudowny dom ?:loveu:

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cała przyjemność po mojej stronie.:p
Gdybym wiedziała, które szczeniaki ocalały i czy to są sunie, to może byłby domek dla jednej z nich jeśli jest podobna do Ninki. Plisss, zapytajcie. Ja od środy lub czwartku biorę malucha z Ostrowi, więc już suńki bym wziąć nie mogła, ale jeśli będzie na nią czekał potencjalny nowy dom to może ktoś przyjmie mała na pare dni?

Posted

[quote name='Ania W']
Może nam podpowiesz jak to, się robi, że w ciągu tygodnia piesek odżywa i znajduje nowy, cudowny dom ?:loveu:
Aniu, dziękuję za miłe słowa ale to naprawdę nic wielkiego ;) - bierzesz, tulisz, trzy razy dziennie podstawiasz michę (gdzie tam michę - misunię małą z garstką jedzenia) i tyle.:p
Najważniejsze, by przełamać ten pierwszy strach, że "Co będzie jak szczeniak nie znajdzie szybko domu?!" - bo taki strach jest zrozumiały zwłaszcza dla osób, które nie mogą sobie absolutnie pozwolić na zatrzymanie u siebie psiaka przez np. pare miesięcy. Ale jeszcze nam się nie zdarzyło być w takiej opresji! (a byłoby to problematyczne w naszej kawalerce mieć trzeciego dorosłego psiula).
Więc słowa te dedykuję osobom, które mogłyby przyjąć czasem pieska na tymczasowe przechowanie, ale się wahają - jeśli naprawdę szuka się szczeniaczkowi domu, to ten dom prędzej czy później się znajdzie! Recepta prosta: kilka udanych zdjęć, sympatyczny i uczciwy opis w ogłoszeniu. Próbujcie kochani, bo te małe bezbronne stworzenia, tak skrzywdzone przez los i okrutnych ludzi, bez naszej pomocy często nie mają szans na przetrwanie. Najdobitniej świadczy o tym historia pokazanych tu maluchów.[']:-(

Posted

No ale czy wiadomo które maluchy ocalały? Jak mam im szukać domu, skoro nie wiem co ludziom mówić?:oops: W końcu te zainteresowane osoby się rozmyślą...:-(

Posted

Na razie z tymi psiakami trzeba trochę poczekac ale...może inne szczeniaki z Węgrowa znalazłyby dom? Mgiełka i Migotka czekają, a u Emir są Żelek i Żelka , pocieszne czarnulki. Pierwsze dwie będą małe , słodziaki średnie :-)
Polecam wszystkie!

Posted

słuchajcie te są na razie nie do wydobycia, ale tam są jeszcze inne szczeniaki i jest szansa , żeby je w poniedziałek zabrać także każda pomoc w znalezieniu tymczasu albo , co lepsze, stałego domku jest potrzebna !