Jump to content
Dogomania

Ninka, Nuka i ich braciszek mają domy!!!:-) reszta maluszków za TM...pamiętamy o Was.

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Emir zawiozła im witaminy , ponoć są w dobrym stanie, póki co nie możemy ich wydobyć( my wolontariusze):shake: chyba że ktoś sobie po jednego pojedzie i nie przyzna sie , że jest ze Stolicy.

Posted

W sobote planuje być w schronisku, czy przywieśc komuś szczeniorka? jest dwójka rodzeństwa Ninki, i dwa maluszki podrzucone pod schronisko, ale nie wiem jak wyglądają.......:shake:
no i jeszcze ze szczeniaczków są cudne dwa szczeniki 4 miesięczne Bezik i Szarotka dzieci naszej Dusi, zdjecia na naszej stronce.........one tak dlugo czekają już.....:-(

Posted

Właśnie sie dowiedziałam , że siostra Ninki jest ciemno brązowa taka jak Ninka ale ciemny ciemy brąz , a chłopczyk jest czarny podpalany.....

Posted

Mam bardzo dobre wieści od Ninki, teraz Tinki!:loveu: Nie napiszę nic od siebie, wkleję po prostu maila którego dostałam wraz ze zdjęciami::p

"Nina-Tina ma się świetnie. Zadomowiła się nareszcie, ma własne posłanko przy naszym łóżku, śpi oczywiście w nogach, za kotami biega, jak głupia, dużo pije (kilka miseczek dziennie), dostaje suchą karmę (pochłania niesamowite ilości), a od czasu do czasu rozgotowany ryż z mięskiem (zalecenie weterynarza). Dostała twarzową obrożę z plecionki (moim zdaniem, pasuje do niej idealnie), dwie prasowane kostki do gryzienia, chociaż woli gumową piłkę z dzwonkiem w środku. Weterynarz radził odstawić syrop przed ponownym odrobaczeniem, ale Immunovit bierze bez zmian. Nie ma żadnych oznak kataru i przedewszystkim przytyło jej się trochę.
Jest mieszańcem owczarka i w dalszej linii jamnika, specjalistka od psów powiedziała, że będzie mieć około 50 cm wysokości, stojące uszy i będzie śliczna. Zrobiła furorę w kamienicy - wszyscy ją wychwalają, że taka piękna i urocza :)."

Szaleństwa z kotem.:lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

W swojej nowej obróżce.:p

Posted

Braciszek NUKI i NINKI ma super dom we Wlochach od piatku.
A tekiego osto SMSa dostalam od Panci:
"Maluch jest w o tyle dobrej sytuacji, ze w domuradosnie powital go drugi szczeniak. Noc byla dla wszystkich doscmeczaca, ale Dino (bo tak sie wabi) juz duzo je i bawi sie zabawkami i z drugim pieskiem. Nawet na jednym poslaniu probuja spac. Niedlugo przesle zdjecia."

Oby wiecej takich adopcji, Gallegro- udalo sie :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: