Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jo37 napisał(a):
Jestem na zaproszenie.Śliczna sunia. Może gdybyśmy dali karmę dla wszystkich psiaków to ludzie
by ją zatrzymali na DT . Trzeba małą odrobaczyć i zaszczepić.

tak, tylko wiecie, szczeniak potrzebuje socjalizacji- a to tacy typowi "wiejscy ludzie",z trochę zacofanym postepowaniem- zero szczepień psów, jakiś spacerów, itp

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

józwa napisał(a):
jakby sie dla malej nic nie znalazlo to daj znac troche przed 27 na [email protected]
mysle ze bede mogla ja przechowac
problem moge miec z weekendem 1-3.07 ale moze cos wykombinuje

spytam ich czy nie może zostać u nich do 4tego? jak nie i to będzie duży problem , to na ten weekend wezmę ją do siebie

Posted

fibi:) napisał(a):
spytam ich czy nie może zostać u nich do 4tego? jak nie i to będzie duży problem , to na ten weekend wezmę ją do siebie

no to super :)
daj znac co i jak na pw czy maila to przesle ci jeszcze moj tel

Posted

o tak by było najlepiej, żeby się maleńka już tak nie tułała :smile:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
o tak by było najlepiej, żeby się maleńka już tak nie tułała :smile:

no bo tak to zawiozę ją do legionowa, za kilka dni na 3 dni do mnie.... to by były 3 domy w tak krótkim czasie. a niunia mała jest, zestresowana troszkę i lepiej nie dostarczać jej tylu wrażeń.
pójdę dziś tam. najwyrazniej dam im trochę kasy za przetrzymanie i na jedzenie. i do weta ją wezmę w tym tygodniu. jak miesiąc temu znalazłam szczeniora w lesie (moją obecną ukochana tymczasowiczkę:) ) to wetka nie wzięła nic ode mnie kasy, może i teraz się uda:)

Posted

józwa napisał(a):
no to super :)
daj znac co i jak na pw czy maila to przesle ci jeszcze moj tel

to podaj mi swój nr tel na PW. zapiszę sobie.
w sumie do 4tego już niedużo zostało, to może się zgodzą.

Posted

no bo tak to zawiozę ją do legionowa, za kilka dni na 3 dni do mnie.... to by były 3 domy w tak krótkim czasie. a niunia mała jest, zestresowana troszkę i lepiej nie dostarczać jej tylu wrażeń.
pójdę dziś tam. najwyrazniej dam im trochę kasy za przetrzymanie i na jedzenie. i do weta ją wezmę w tym tygodniu. jak miesiąc temu znalazłam szczeniora w lesie (moją obecną ukochana tymczasowiczkę:) ) to wetka nie wzięła nic ode mnie kasy, może i teraz się uda:)

trzymam kciuki żeby dobra wetka i tym razem nie wzięła :)
mam nadzieję, że zgodzą się ją jeszcze przetrzymać

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
trzymam kciuki żeby dobra wetka i tym razem nie wzięła :)
mam nadzieję, że zgodzą się ją jeszcze przetrzymać

to jest nasza "gimnna" wetka i powiedziała mi że "gmina i tak mało wydaje na bezdomność, więc zapisze to jakoś to kosztów gminnych" a o co dokładnie chodzi to nie wiem ;)
dziś po południu napiszę Wam wszystko co i jak.... zgodzą się czuję :)

Posted

wczoraj nie było pani Hani. dziewczyny coś mówiły że pewnie się nie zgodzi....sunia pod bramą z tyłu im czasem wychodzi, ostatnio po drodze biegała:roll:

Posted

wisz co..to jesli sie nie zgodzi to jesli to mozliwe to wolalabym ja wziac juz teraz w tym tygodniu
teraz mam 4dni wolnego i moglabym sie troche z nia ulozyc
szczepiona?zeby mi sie tu nie pochorowala...

Posted

józwa napisał(a):
wisz co..to jesli sie nie zgodzi to jesli to mozliwe to wolalabym ja wziac juz teraz w tym tygodniu
teraz mam 4dni wolnego i moglabym sie troche z nia ulozyc
szczepiona?zeby mi sie tu nie pochorowala...

teraz masz 4 dni wolnego tzn kiedy? wetki naszej nie ma:( w piątek mogę ją zaszczepić dopiero bo będzie już wetka .z koszyczkiem na rowerku bym podjechała sobie bo blisko a dalej do weta nie mam jak(auto mam dopiero wieczorem)

Posted

józwa napisał(a):
juz wiadomo ze nie chca jej przetrzymac?

jesli nie to sobota rano moze byc?dla mnie im raniej tym lepiej

dziś jeszcze spytam raz, po południu pójdę.
no może być i rano. byleby ruchu nie było za dużego bo sama z nią jadę pewnie :/ nie mam transportera

Posted

józwa napisał(a):
to super :)
sprobuje sobie zrobic wolne 5.07 a moze i 6.07
zaraz cos poplanuje :)

a mala ma juz ma ogloszenia?

nie ma ogłoszeń.... ja nie umiem robić:( zawsze kupuje pakiety na bazarkach. tylko nie wiem jaki teskt układa się do ogłoszeń dla psa, którego się nie zna?

Posted

cioteczko józwo, moge prosić jeszcze raz o Twój nr tel? przepraszam bardzo ale zapisałam i nie pamiętam jak Cię zapisałam:oops:

a wiecie że mała łapę umie podawać?:cool3:

Posted

wolalabym zeby do mnie przyjechala we wtorek bo w poniedzialek po podrozy(jutro rano jade do lodzi i wracam w niedziele.jade pociagiem z wawy i gdyby ktos cos chcial przewiezc to moge zabrac.tak na wszelki wypadek pisze :)) chcialabym pozalatwiac kilka spraw na spokojnie
od 12.00 jestem w domu
jesli sie nie da to poniedzialek po poludniu
moj tel 502 343 961
od dzis do niedzieli kontakt telefoniczny i netowy ze mna bedzie bardzo utrudniony
jakby co wyslij sms a ja odpisze czy oddzwonie jak bede mogla :)

Posted

ok, może być we wtorek ale to po południu w takim razie:)
zapisuję nr i będę dzwonić w poniedziałek żeby się dogadać co do wtorku:)
udanego wypoczynku:)

Posted

[quote name='fibi:)']ok, może być we wtorek ale to po południu w takim razie:)
zapisuję nr i będę dzwonić w poniedziałek żeby się dogadać co do wtorku:)
udanego wypoczynku:)[/QUOTE]

ok moze byc po poludniu :)