fibi:) Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Jo37 napisał(a):Jestem na zaproszenie.Śliczna sunia. Może gdybyśmy dali karmę dla wszystkich psiaków to ludzie by ją zatrzymali na DT . Trzeba małą odrobaczyć i zaszczepić. tak, tylko wiecie, szczeniak potrzebuje socjalizacji- a to tacy typowi "wiejscy ludzie",z trochę zacofanym postepowaniem- zero szczepień psów, jakiś spacerów, itp Quote
fibi:) Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 józwa napisał(a):jakby sie dla malej nic nie znalazlo to daj znac troche przed 27 na [email protected] mysle ze bede mogla ja przechowac problem moge miec z weekendem 1-3.07 ale moze cos wykombinuje spytam ich czy nie może zostać u nich do 4tego? jak nie i to będzie duży problem , to na ten weekend wezmę ją do siebie Quote
józwa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 fibi:) napisał(a):spytam ich czy nie może zostać u nich do 4tego? jak nie i to będzie duży problem , to na ten weekend wezmę ją do siebie no to super :) daj znac co i jak na pw czy maila to przesle ci jeszcze moj tel Quote
Agnieszka_K Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 fibi:) napisał(a):spytam ich czy nie może zostać u nich do 4tego? jak nie i to będzie duży problem , to na ten weekend wezmę ją do siebie o tak by było najlepiej, żeby się maleńka już tak nie tułała :smile: Quote
fibi:) Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Agnieszka_K napisał(a):o tak by było najlepiej, żeby się maleńka już tak nie tułała :smile: no bo tak to zawiozę ją do legionowa, za kilka dni na 3 dni do mnie.... to by były 3 domy w tak krótkim czasie. a niunia mała jest, zestresowana troszkę i lepiej nie dostarczać jej tylu wrażeń. pójdę dziś tam. najwyrazniej dam im trochę kasy za przetrzymanie i na jedzenie. i do weta ją wezmę w tym tygodniu. jak miesiąc temu znalazłam szczeniora w lesie (moją obecną ukochana tymczasowiczkę:) ) to wetka nie wzięła nic ode mnie kasy, może i teraz się uda:) Quote
fibi:) Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 józwa napisał(a):no to super :) daj znac co i jak na pw czy maila to przesle ci jeszcze moj tel to podaj mi swój nr tel na PW. zapiszę sobie. w sumie do 4tego już niedużo zostało, to może się zgodzą. Quote
Agnieszka_K Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 fibi:) napisał(a):no bo tak to zawiozę ją do legionowa, za kilka dni na 3 dni do mnie.... to by były 3 domy w tak krótkim czasie. a niunia mała jest, zestresowana troszkę i lepiej nie dostarczać jej tylu wrażeń. pójdę dziś tam. najwyrazniej dam im trochę kasy za przetrzymanie i na jedzenie. i do weta ją wezmę w tym tygodniu. jak miesiąc temu znalazłam szczeniora w lesie (moją obecną ukochana tymczasowiczkę:) ) to wetka nie wzięła nic ode mnie kasy, może i teraz się uda:) trzymam kciuki żeby dobra wetka i tym razem nie wzięła :) mam nadzieję, że zgodzą się ją jeszcze przetrzymać Quote
fibi:) Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Agnieszka_K napisał(a):trzymam kciuki żeby dobra wetka i tym razem nie wzięła :) mam nadzieję, że zgodzą się ją jeszcze przetrzymać to jest nasza "gimnna" wetka i powiedziała mi że "gmina i tak mało wydaje na bezdomność, więc zapisze to jakoś to kosztów gminnych" a o co dokładnie chodzi to nie wiem ;) dziś po południu napiszę Wam wszystko co i jak.... zgodzą się czuję :) Quote
fibi:) Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 wczoraj nie było pani Hani. dziewczyny coś mówiły że pewnie się nie zgodzi....sunia pod bramą z tyłu im czasem wychodzi, ostatnio po drodze biegała:roll: Quote
józwa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wisz co..to jesli sie nie zgodzi to jesli to mozliwe to wolalabym ja wziac juz teraz w tym tygodniu teraz mam 4dni wolnego i moglabym sie troche z nia ulozyc szczepiona?zeby mi sie tu nie pochorowala... Quote
fibi:) Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 józwa napisał(a):wisz co..to jesli sie nie zgodzi to jesli to mozliwe to wolalabym ja wziac juz teraz w tym tygodniu teraz mam 4dni wolnego i moglabym sie troche z nia ulozyc szczepiona?zeby mi sie tu nie pochorowala... teraz masz 4 dni wolnego tzn kiedy? wetki naszej nie ma:( w piątek mogę ją zaszczepić dopiero bo będzie już wetka .z koszyczkiem na rowerku bym podjechała sobie bo blisko a dalej do weta nie mam jak(auto mam dopiero wieczorem) Quote
józwa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 od jutra do niedzieli mam wolne jak by sie dalo np.w sobote ja do mnei przywiezc to byloby fajnie a jesli nie to trudno :) Quote
józwa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 juz wiadomo ze nie chca jej przetrzymac? jesli nie to sobota rano moze byc?dla mnie im raniej tym lepiej Quote
fibi:) Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 józwa napisał(a):juz wiadomo ze nie chca jej przetrzymac? jesli nie to sobota rano moze byc?dla mnie im raniej tym lepiej dziś jeszcze spytam raz, po południu pójdę. no może być i rano. byleby ruchu nie było za dużego bo sama z nią jadę pewnie :/ nie mam transportera Quote
fibi:) Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 zostaje do 4tego :). dałam im 100zł i się zgodzili. Quote
józwa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 to super :) sprobuje sobie zrobic wolne 5.07 a moze i 6.07 zaraz cos poplanuje :) a mala ma juz ma ogloszenia? Quote
fibi:) Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 józwa napisał(a):to super :) sprobuje sobie zrobic wolne 5.07 a moze i 6.07 zaraz cos poplanuje :) a mala ma juz ma ogloszenia? nie ma ogłoszeń.... ja nie umiem robić:( zawsze kupuje pakiety na bazarkach. tylko nie wiem jaki teskt układa się do ogłoszeń dla psa, którego się nie zna? Quote
fibi:) Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 cioteczki, jak myślicie co do tych ogłoszeń? widziałam wczoraj małą:) Quote
fibi:) Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 cioteczko, w pon rano ją chcesz? bo muszę wiedziec troszkę wcześniej:) Quote
fibi:) Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 cioteczko józwo, moge prosić jeszcze raz o Twój nr tel? przepraszam bardzo ale zapisałam i nie pamiętam jak Cię zapisałam:oops: a wiecie że mała łapę umie podawać?:cool3: Quote
józwa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 wolalabym zeby do mnie przyjechala we wtorek bo w poniedzialek po podrozy(jutro rano jade do lodzi i wracam w niedziele.jade pociagiem z wawy i gdyby ktos cos chcial przewiezc to moge zabrac.tak na wszelki wypadek pisze :)) chcialabym pozalatwiac kilka spraw na spokojnie od 12.00 jestem w domu jesli sie nie da to poniedzialek po poludniu moj tel 502 343 961 od dzis do niedzieli kontakt telefoniczny i netowy ze mna bedzie bardzo utrudniony jakby co wyslij sms a ja odpisze czy oddzwonie jak bede mogla :) Quote
fibi:) Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 ok, może być we wtorek ale to po południu w takim razie:) zapisuję nr i będę dzwonić w poniedziałek żeby się dogadać co do wtorku:) udanego wypoczynku:) Quote
józwa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='fibi:)']ok, może być we wtorek ale to po południu w takim razie:) zapisuję nr i będę dzwonić w poniedziałek żeby się dogadać co do wtorku:) udanego wypoczynku:)[/QUOTE] ok moze byc po poludniu :) Quote
Recommended Posts