Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie przelałam na prośbę Zofija 200,00 zł dla Olina od Ciapusia

Link tutaj:

http://www.dogomania.pl/threads/186923-OLIN-uratowany-z-powodzi-w-KATASTROFALNYM-STANIE-B%C5%81AGAM-O-POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=14810396#post14810396

Dla Retro na prośbę Zofiji przelałam 15,00 zł

30,00 zł ogłoszenia dla Figi i małych kotków

102,00 przeznaczone dla Daszki

10,00 zł zostało - przeleję na Ząbala jak tylko dostanę konto (przelew poszedł jeszcze w dniu wczorajszym tj. 14.07 br)

50,00 zł dla pieska wskazanego przez Ingm.mm (na razie u mnie na koncie; czekam tylko na nr konta do przelewu) (właśnie przelew poszedł - 14.07.2011)

Posted

dziękuję, dziewczyny.
Mam nadzieję, że Ciapuś nie bawi się jeszcze z Kubusiem.
Cały czas mam nadzieję, chociaż bardzo nikłą, że mały znajdzie się, a przynajmniej będzie wiadomo co się stało.

Posted

inga.mm napisał(a):
dziękuję, dziewczyny.
Mam nadzieję, że Ciapuś nie bawi się jeszcze z Kubusiem.
Cały czas mam nadzieję, chociaż bardzo nikłą, że mały znajdzie się, a przynajmniej będzie wiadomo co się stało.

A ja Ingo mam nadzieję, że chłopak ma szczęście i jest u kogoś.

Przelew na pokrycie długu Kubusia już poszedł.

Posted

Powiem wam kochane na pocieszenie, że często ludzie zabierają psiaki do siebie i już nie oddawają mimo iż ktoś psiaka szuka...
Sama byłam tego świadkiem, kiedyś uciekł mi psiak, mój pierwszy wymarzony. Przestraszył się czegoś i dał nogę. Zrobiliśmy pełno ogłoszeń, na słupach, w internecie, gdzie się dało... Już tacy zrezygnowani po pewnym czasie dostaliśmy info, że ktoś u kogoś widział mojego psiaka... Pojechaliśmy tam, zapukaliśmy do drzwi.. Ludzie powiedzieli, że tak, mają psa, ale upierali się, że to ich pies i jest z nimi od dawna. No to, żeby się upewnić, zawołałam i zagwizdałam tak jak zawsze nawoływałam swojego pupila. On od razu pokazałl się w drzwiach i wskoczył mi w ramiona :) Odwróciłam się na pięcie i wyszłam.

Posted

necianeta89 napisał(a):
Powiem wam kochane na pocieszenie, że często ludzie zabierają psiaki do siebie i już nie oddawają mimo iż ktoś psiaka szuka...
Sama byłam tego świadkiem, kiedyś uciekł mi psiak, mój pierwszy wymarzony. Przestraszył się czegoś i dał nogę. Zrobiliśmy pełno ogłoszeń, na słupach, w internecie, gdzie się dało... Już tacy zrezygnowani po pewnym czasie dostaliśmy info, że ktoś u kogoś widział mojego psiaka... Pojechaliśmy tam, zapukaliśmy do drzwi.. Ludzie powiedzieli, że tak, mają psa, ale upierali się, że to ich pies i jest z nimi od dawna. No to, żeby się upewnić, zawołałam i zagwizdałam tak jak zawsze nawoływałam swojego pupila. On od razu pokazałl się w drzwiach i wskoczył mi w ramiona :) Odwróciłam się na pięcie i wyszłam.

Wiem, że to nie w porządku... bo to Twój pies a "nowi" właściciele oszukiwali... Też bym wyszła na nich przeogromnie wściekła, ale już wolę takie osoby, niż te, które krzywdzą zwierzęta. Ci się musieli bardzo przywiązać i pewnie dlatego nie chcieli oddać pieska :)

Przelew dla Ząbalka też już poszedł.

Posted

asl napisał(a):
A ja Ingo mam nadzieję, że chłopak ma szczęście i jest u kogoś.

Przelew na pokrycie długu Kubusia już poszedł.

Ja też się łudzę.
Za wsparcie Kubusia bardzo dziekuję, bo togaa jest załamana.
Nie uczestniczyłam w wątku Kubusia, ale trafiłam na niego przypadkiem.
Wiem jak to jest zostać z długami, gdy pieszczocha już nie ma.
Dołujące

Posted

50,00 zł dla pieska wskazanego przez Ingm.mm (na razie u mnie na koncie; czekam tylko na nr konta do przelewu) (właśnie przelew poszedł - 14.07.2011)

Bardzo, bardzo dziekuję. Ogromnie !
Na konto Kubusia wpłyneło 50 zł z Ciapusiowych bazarków.

Posyłam dobre mysli Ciapusiowi, by nie spotkało go nic złego...

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...