inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zofija napisał(a):Asl zrobi wieczorem przelew napisałam Zofija w nawiasie od Ciapusia dzięki wielkie Quote
asl Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Przelałam 100,00 zł na Kornela (jutro bank docelowy powinien to zaksięgować), 15,00 zł na ogłoszenia Diany. Chciałabym zapytać czy macie coś przeciwko abym z pieniędzy Ciapusia z bazarku przekazała 10 zł na Ząbala Wątek Ząbalkowy: http://www.dogomania.pl/threads/196776-Z.-♥ Quote
necianeta89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 asl napisał(a):Przelałam 100,00 zł na Kornela Dziękuje! Piękne! :)) Bardzo, bardzo dziękuje! :)) Quote
inga.mm Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Przekazuj wedle uznania, ale chciałabym zasugerować pomoc dziewczynom kopał mnie, złamał przednią łapę. Tylnie porażone.. Mały KUBA za TM. Wstrząsające!!! Quote
asl Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Właśnie przelałam na prośbę Zofija 200,00 zł dla Olina od Ciapusia Link tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/186923-OLIN-uratowany-z-powodzi-w-KATASTROFALNYM-STANIE-B%C5%81AGAM-O-POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=14810396#post14810396 Dla Retro na prośbę Zofiji przelałam 15,00 zł 30,00 zł ogłoszenia dla Figi i małych kotków 102,00 przeznaczone dla Daszki 10,00 zł zostało - przeleję na Ząbala jak tylko dostanę konto (przelew poszedł jeszcze w dniu wczorajszym tj. 14.07 br) 50,00 zł dla pieska wskazanego przez Ingm.mm (na razie u mnie na koncie; czekam tylko na nr konta do przelewu) (właśnie przelew poszedł - 14.07.2011) Quote
Zofija Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 30zł - ogłoszenia dla Figi i maleńkich kotków Quote
asl Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Zofija']30zł - ogłoszenia dla Figi i maleńkich kotków Już Zosiu dopisuję w poście wyżej te kotki :) Na prośbę Zosi przelewam też 50 zł na rzecz pieska z wątku wskazanego przez Inga.mm. Tylko podaj Inga nr konta, dobrze? kopał mnie, złamał przednią łapę. Tylnie porażone.. Mały KUBA za TM. Quote
inga.mm Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 dziękuję, dziewczyny. Mam nadzieję, że Ciapuś nie bawi się jeszcze z Kubusiem. Cały czas mam nadzieję, chociaż bardzo nikłą, że mały znajdzie się, a przynajmniej będzie wiadomo co się stało. Quote
asl Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 inga.mm napisał(a):dziękuję, dziewczyny. Mam nadzieję, że Ciapuś nie bawi się jeszcze z Kubusiem. Cały czas mam nadzieję, chociaż bardzo nikłą, że mały znajdzie się, a przynajmniej będzie wiadomo co się stało. A ja Ingo mam nadzieję, że chłopak ma szczęście i jest u kogoś. Przelew na pokrycie długu Kubusia już poszedł. Quote
necianeta89 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Powiem wam kochane na pocieszenie, że często ludzie zabierają psiaki do siebie i już nie oddawają mimo iż ktoś psiaka szuka... Sama byłam tego świadkiem, kiedyś uciekł mi psiak, mój pierwszy wymarzony. Przestraszył się czegoś i dał nogę. Zrobiliśmy pełno ogłoszeń, na słupach, w internecie, gdzie się dało... Już tacy zrezygnowani po pewnym czasie dostaliśmy info, że ktoś u kogoś widział mojego psiaka... Pojechaliśmy tam, zapukaliśmy do drzwi.. Ludzie powiedzieli, że tak, mają psa, ale upierali się, że to ich pies i jest z nimi od dawna. No to, żeby się upewnić, zawołałam i zagwizdałam tak jak zawsze nawoływałam swojego pupila. On od razu pokazałl się w drzwiach i wskoczył mi w ramiona :) Odwróciłam się na pięcie i wyszłam. Quote
asl Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 necianeta89 napisał(a):Powiem wam kochane na pocieszenie, że często ludzie zabierają psiaki do siebie i już nie oddawają mimo iż ktoś psiaka szuka... Sama byłam tego świadkiem, kiedyś uciekł mi psiak, mój pierwszy wymarzony. Przestraszył się czegoś i dał nogę. Zrobiliśmy pełno ogłoszeń, na słupach, w internecie, gdzie się dało... Już tacy zrezygnowani po pewnym czasie dostaliśmy info, że ktoś u kogoś widział mojego psiaka... Pojechaliśmy tam, zapukaliśmy do drzwi.. Ludzie powiedzieli, że tak, mają psa, ale upierali się, że to ich pies i jest z nimi od dawna. No to, żeby się upewnić, zawołałam i zagwizdałam tak jak zawsze nawoływałam swojego pupila. On od razu pokazałl się w drzwiach i wskoczył mi w ramiona :) Odwróciłam się na pięcie i wyszłam. Wiem, że to nie w porządku... bo to Twój pies a "nowi" właściciele oszukiwali... Też bym wyszła na nich przeogromnie wściekła, ale już wolę takie osoby, niż te, które krzywdzą zwierzęta. Ci się musieli bardzo przywiązać i pewnie dlatego nie chcieli oddać pieska :) Przelew dla Ząbalka też już poszedł. Quote
Zofija Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 wątek retro dla którego przelaliśmy 15zł: http://www.dogomania.pl/threads/209840-Struszek-RETRO_chore-stawy_ma-szanse-na-hotel_brakuje-250-zl-deklar.POMOZ-MU! Quote
inga.mm Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 asl napisał(a):A ja Ingo mam nadzieję, że chłopak ma szczęście i jest u kogoś. Przelew na pokrycie długu Kubusia już poszedł. Ja też się łudzę. Za wsparcie Kubusia bardzo dziekuję, bo togaa jest załamana. Nie uczestniczyłam w wątku Kubusia, ale trafiłam na niego przypadkiem. Wiem jak to jest zostać z długami, gdy pieszczocha już nie ma. Dołujące Quote
togaa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 50,00 zł dla pieska wskazanego przez Ingm.mm (na razie u mnie na koncie; czekam tylko na nr konta do przelewu) (właśnie przelew poszedł - 14.07.2011) Bardzo, bardzo dziekuję. Ogromnie ! Na konto Kubusia wpłyneło 50 zł z Ciapusiowych bazarków. Posyłam dobre mysli Ciapusiowi, by nie spotkało go nic złego... Quote
_bubu_ Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Dziękujemy za wsparcie od Ciapusia. Do Kornela dotarło 100zł :) Quote
Zofija Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 inga.mm napisał(a):Czy nie ma żadnych wieści o Ciapulku? Niestety nic... Quote
inga.mm Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No to juz zupełnie nie wierzę w te jego ucieczkę. Quote
azalia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ciapulku,co się z tobą stało,gdzie jesteś maleńki? Quote
inga.mm Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 utwierdzam się w przekonaniu, że Ciapuś zginął tragicznie. Quote
Recommended Posts