inga.mm Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 największą zasługę w terapii psów ma mój pudelek Fido. Oaza spokoju i ukojenia Quote
asl Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 inga.mm napisał(a):Zofija coś ustala z transportem. Mam nadzieję, że uda sie pomóc dziecku otworzyć sie na świat. Na razie mam takie dwa sukcesy, oby był i trzeci. Na pewno się uda :) Czyli Ciapuś będzie miał kolegę - Fido :) Quote
Zofija Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 inga.mm napisał(a):Zofija coś ustala z transportem. Mam nadzieję, że uda sie pomóc dziecku otworzyć sie na świat. Na razie mam takie dwa sukcesy, oby był i trzeci. Figu jedzie w tym tygodniu do Warszawy. Czekam na info, w który dzień i zabierze Ciapunia. Quote
Zofija Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Czekam na potwierdzenie od Rolanda_De, prawdopodobnie też będzie deklaracja... Quote
asl Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 inga.mm napisał(a):i koleżankę Tośkę i 5 kotów. O, to całkiem spore towarzystwo :)))) Fajnie :) Quote
asl Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Zofija napisał(a):Figu jedzie w tym tygodniu do Warszawy. Czekam na info, w który dzień i zabierze Ciapunia. Same dobre wiadomości :) Również co do możliwej kolejnej deklaracji :) Quote
Zofija Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Axa napisał(a):Ten piesek to na moim osiedlu... mogę potwierdzić tylko, że nic nie chciał jeść (choć miał pełne miski pod drzewem, gdzie spał) ani podejść do mnie, bał się uciekał... ale widziałam przez okno, że do pewnego pana (przy samochodzie - bo pewnie on też został nocą przywieziony i wyrzucony) właśnie podchodził i machał ogonkiem, co mnie zdziwiło. Widocznie przypominał mu jego pana... I jeszcze kotami, które karmię, się zainteresował - podszedł do nich i szczekał na nie. Nie wiedziałam, że jest taki młodziutki, myślałam, że kilkuletni co najmniej, wyglądał marnie, chudziutki i zaniedbany... Nie mogę niestety zadeklarować żadnych stałych wpłat, jedynie jednorazowo parę gorszy, bo sama teraz nie mam żadnych dochodów... Smutne to wszystko cholernie, a ludzi, którzy go wyrzucili, wysłałabym na księżyc :/ No włąśnie to jest pies, który nie je, on chce miłości, jak ją dostanie będzie jadł. Ten Pan go dokarmiał no i Ciapuś na początku też był nieufny, ale potem mu zaufał całym sobą, tak jak pisałam w 1 poście.... Quote
Zofija Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 asl napisał(a):Same dobre wiadomości :) Również co do możliwej kolejnej deklaracji :) ale ciągle brakuje. Za dużo psów mam bez pełnych deklaracji Quote
asl Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Zofija napisał(a):ale ciągle brakuje. Za dużo psów mam bez pełnych deklaracji Wiem Zosiu... Zwłaszcza, że czasem i te stałe deklaracje się "wykruszają", bo kieszeń dogomaniacka to taka "pusta" kieszeń ... a poza tym sytuacja finansowa każdej osoby może nagle ulec zmianie. Wierzę jednak, że Ciapuś szybko znajdzie dom. Oby... Quote
monika083 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 asl napisał(a):Wiem Zosiu... Zwłaszcza, że czasem i te stałe deklaracje się "wykruszają", bo kieszeń dogomaniacka to taka "pusta" kieszeń ... a poza tym sytuacja finansowa każdej osoby może nagle ulec zmianie. Wierzę jednak, że Ciapuś szybko znajdzie dom. Oby... wlasnie, on ma ten duzy plus , ze jest mlodziutki:) Quote
asl Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 monika083 napisał(a):wlasnie, on ma ten duzy plus , ze jest mlodziutki:) Właśnie też sobie tak pomyślałam... :) Do rozliczenia Ciapusia dopisuje 230,00 zł Beabea :loveu::multi::lol: Właśnie zobaczyłam tę wpłatę. Dziękuję bardzo :) Ciapcio ma już razem 275 zł :) Quote
Ashaski Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 może być? by go skopiować wystarczy kliknąć w cytuj i skopiować od [url do url] Quote
asl Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ashaski napisał(a): może być? by go skopiować wystarczy kliknąć w cytuj i skopiować od [url do url] Super banerek :) :) :) Ja niestety nie umiem sobie wklejać w podpis banerków :oops: Może ktoś mógłby mi napisać jak to zrobić, ale niestety tak krok po kroku... Quote
Zofija Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Ashaski napisał(a): ? jak wyżej ten jest lepszy! dziękuję! Quote
bela51 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Bardzo chwyta za serce ten Ciapulek... Zosiu, czy zaczął w koncu jesc ? Quote
Zofija Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 bela51 napisał(a):Bardzo chwyta za serce ten Ciapulek... Zosiu, czy zaczął w koncu jesc ? Nic nie wiem, ale wątpię- czytałaś na osiedlu miał pełne miski, a on nic tylko na człowieka czekał... Quote
inga.mm Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Bardzo chciałbym, żeby maluszek otworzył się na życie. Zofijo, niech w schronie zrobią badania krwi na wszystkie profile (wątroba, nerki, tarczyca - raczej nie), bio i jono. Niech nie wydziwiają, bo nie chciałabym stresować Ciapulka kłuciem u weta. Mam nadzieję, że uda się to załatwić. Niejedzenie może być to problem psychiczny, ale niekoniecznie. Quote
Zofija Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 inga.mm napisał(a):Bardzo chciałbym, żeby maluszek otworzył się na życie. Zofijo, niech w schronie zrobią badania krwi na wszystkie profile (wątroba, nerki, tarczyca - raczej nie), bio i jono. Niech nie wydziwiają, bo nie chciałabym stresować Ciapulka kłuciem u weta. Mam nadzieję, że uda się to załatwić. Niejedzenie może być to problem psychiczny, ale niekoniecznie. zrobimy, ale moim zdaniem to ma na tle psychicznym moja Sambunia, którą też wyrzucili -też tak miała:( to jest straszne Quote
Zofija Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Poczęstujcie się Ciocie banerkiem Ciapka Quote
inga.mm Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Zofija napisał(a):zrobimy, ale moim zdaniem to ma na tle psychicznym moja Sambunia, którą też wyrzucili -też tak miała:( to jest straszne Też tak sądzę, ale nie chciałabym przegapić czegoś, a kolejne kłucie nie będzie sprzyjało stabilizacji psychiki psiunka. Czy on nazywa się Ciapek czy Figu. Gdzieś mignęło mi to imię. Quote
Recommended Posts