kcd Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Zrobione :-) Mam nadzieję, że teraz wszystko już potoczy się dobrze :-) Quote
emilia2280 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 super. to czekamy na Niké i jedziemy z tym koksem :razz: Quote
malagos Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 emilia2280 napisał(a):dziéki za info malagos. to juz mamy chyba sprawé rozwiázaná. Kcd, napisz do Nika28, ona zajmie sié wydaniem suczki na to wyszlo. no proszę, jak to ładnie wyszło : Emilia, widzę, ze lubisz spanielki i takie w typie?.......... :) Quote
faith35 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 jestem na dogo od roku i po raz pierwszy spotkałam się z przypadkiem, gdzie w tak expresowym tempie sunia jedzie na DT :) (w sensie, że ktoś tak szybko się znalazł). kcd dziękujemy. Quote
emilia2280 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 malagos napisał(a):no proszę, jak to ładnie wyszło : Emilia, widzę, ze lubisz spanielki i takie w typie?.......... :) no lubié, owszem :p ale pomagam ogólnie psom bezrasowym, nie tylko spanielom. ale nie ma nic przyjemniejszego niz wysterylizowanie piéknego rasowca przed lapami psudohodoffców. wtedy chcialoby sié rzucic mu w ryja: "a teraz sobie bierz psa mádralo"- wiedzác ze teraz to juz pies taki nie ma dla niego zadnej wartosci :diabloti: faith35 napisał(a):jestem na dogo od roku i po raz pierwszy spotkałam się z przypadkiem, gdzie w tak expresowym tempie sunia jedzie na DT :) (w sensie, że ktoś tak szybko się znalazł). kcd dziękujemy. nie takie cuda-niewidy na dogo bywaly :eviltong: ale fakt, ze jak wszystko uda sié zalatwic tak jak sié pisze to bédzie super (bo nie zawsze wszystko tak piéknie idzie, wiéc do ostatniego momentu moze byc kooopa wszelkiego rodzaju, z pylem wulkanicznym i innymi kataklizmami wlácznie). Wiéc ja poczekam z cieszeniem az suczeczka bezpiecznie wyláduje u kcd. ;) Quote
faith35 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ok, ja też poczekam, aż akcja się rozwinie i aż "mała" będzie u kcd :) Quote
nika28 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Poszedł wczoraj meil do kcd... Wieści z ostatniej chwili : suńka miała dzisiaj wysoką gorączkę, właśnie jest na stole operacyjnym, maluchy w brzuszku są prawdopodobnie martwe :( Quote
emilia2280 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 jezzzzzzz. tylko tego potrzeba jej na koniec! oby biedaczké uratowali :O to jaki jest teraz plan? macie dobrego weta i opieké pooperacyjná Nika w schronie czy sunia musialabym trafic do kcd zaraz po operacji, jesli moglaby zostac sama na 8 godzin w fartuszku i kolnierzu? Quote
nika28 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 emilia2280 napisał(a):jezzzzzzz. tylko tego potrzeba jej na koniec! oby biedaczké uratowali :O to jaki jest teraz plan? macie dobrego weta i opieké pooperacyjná Nika w schronie czy sunia musialabym trafic do kcd zaraz po operacji, jesli moglaby zostac sama na 8 godzin w fartuszku i kolnierzu? W schronisku nie ma weta, ani miejsca by suńkę przetrzymać po operacji... Ale jeśli będzie trzeba, to w przytulisku na pewno coś wymyślą... Teraz jest w lecznicy, do której wozimy przytuliskowe psy, ale po operacji trzeba ją zabrać... Podałam pracownicy nr. do znajomej kcd, do jej rodziców miała trafić sunia, mają dzwonić jak już coś będzie wiadomo... Quote
emilia2280 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 dobrze. to czekamy na wiesci o suni po operacji :( Quote
kcd Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Strasznie smutne wieści - a już się wydawało, że wszystko będzie dobrze :( Trzymamy kciuki razem ze znajomą, żeby sunia dała radę... Quote
Asia & Ginger Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 :-( Malutka nie poddawaj się! :kciuki: :kciuki: Wyzdrowiejesz i znajdziemy ci domek najlepszy z możliwych, tylko bądź dzielna! :glaszcze: Quote
faith35 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 suczko kochana, będzie dobrze, musi być dobrze! Tylko walcz i..wygraj z chorobą. Quote
emilia2280 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nika, napisz cos. Sunia przezyla operacjé? Quote
Vicky62 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Przeczytałam wątek jednym tchem...biedna sunieczka i co z nią ? ...boże co za podły człowiek ja wyrzucił i w ciązy ...:-( Quote
nika28 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Niestety na razie nic nie wiem, dopiero wróciłam do domu, jutro raniutko zadzwonię, i się zapytam... :( Quote
malagos Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Czy jest dobrze? Czy w wolny dzień od pracy ktoś do niej zaglada? Quote
nika28 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ja niestety nic na razie nie wiem :( Jak tylko będę miała jakieś informacje, napiszę. Quote
emilia2280 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 kurka, niech ktos zadzwoni do schronu zanim zamkná. no tyle chyba kazdy tam wie- czy sunia zyje! Quote
nika28 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Żyje, dzisiaj była na przeglądzie w lecznicy. Machała ogonkiem, jest bardzo fajna. Niestety nie mam zdjęć. Spróbuję się czegoś więcej dowiedzieć, bo dzisiaj nie było kierowniczki, i nic nie wiem, jak z jej zdrowiem... Wiem tylko że dostaje jakieś zastrzyki na nużycę. Quote
emilia2280 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Fiu, no dziéki Nika, tylko tyle bylo nam potrzeba wiedziec na poczátek ;ppp Zwiedz sié prosé, kiedy sunia bédzie mogla opuscic schronisko i kontynuowac leczenie w warunkach domowych. Quote
faith35 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Opuścić schronisko to jedna z najważniejszych rzeczy, bo to właśnie w DT będzie mogła być leczona. Quote
Recommended Posts