Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
dziéki za info malagos. to juz mamy chyba sprawé rozwiázaná. Kcd, napisz do Nika28, ona zajmie sié wydaniem suczki na to wyszlo.

no proszę, jak to ładnie wyszło :
Emilia, widzę, ze lubisz spanielki i takie w typie?.......... :)

Posted

jestem na dogo od roku i po raz pierwszy spotkałam się z przypadkiem, gdzie w tak expresowym tempie sunia jedzie na DT :) (w sensie, że ktoś tak szybko się znalazł).
kcd dziękujemy.

Posted

malagos napisał(a):
no proszę, jak to ładnie wyszło :
Emilia, widzę, ze lubisz spanielki i takie w typie?.......... :)

no lubié, owszem :p ale pomagam ogólnie psom bezrasowym, nie tylko spanielom. ale nie ma nic przyjemniejszego niz wysterylizowanie piéknego rasowca przed lapami psudohodoffców. wtedy chcialoby sié rzucic mu w ryja: "a teraz sobie bierz psa mádralo"- wiedzác ze teraz to juz pies taki nie ma dla niego zadnej wartosci :diabloti:

faith35 napisał(a):
jestem na dogo od roku i po raz pierwszy spotkałam się z przypadkiem, gdzie w tak expresowym tempie sunia jedzie na DT :) (w sensie, że ktoś tak szybko się znalazł).
kcd dziękujemy.

nie takie cuda-niewidy na dogo bywaly :eviltong: ale fakt, ze jak wszystko uda sié zalatwic tak jak sié pisze to bédzie super (bo nie zawsze wszystko tak piéknie idzie, wiéc do ostatniego momentu moze byc kooopa wszelkiego rodzaju, z pylem wulkanicznym i innymi kataklizmami wlácznie). Wiéc ja poczekam z cieszeniem az suczeczka bezpiecznie wyláduje u kcd. ;)

Posted

Poszedł wczoraj meil do kcd...

Wieści z ostatniej chwili : suńka miała dzisiaj wysoką gorączkę, właśnie jest na stole operacyjnym, maluchy w brzuszku są prawdopodobnie martwe :(

Posted

jezzzzzzz. tylko tego potrzeba jej na koniec! oby biedaczké uratowali :O

to jaki jest teraz plan? macie dobrego weta i opieké pooperacyjná Nika w schronie czy sunia musialabym trafic do kcd zaraz po operacji, jesli moglaby zostac sama na 8 godzin w fartuszku i kolnierzu?

Posted

emilia2280 napisał(a):
jezzzzzzz. tylko tego potrzeba jej na koniec! oby biedaczké uratowali :O

to jaki jest teraz plan? macie dobrego weta i opieké pooperacyjná Nika w schronie czy sunia musialabym trafic do kcd zaraz po operacji, jesli moglaby zostac sama na 8 godzin w fartuszku i kolnierzu?

W schronisku nie ma weta, ani miejsca by suńkę przetrzymać po operacji... Ale jeśli będzie trzeba, to w przytulisku na pewno coś wymyślą...
Teraz jest w lecznicy, do której wozimy przytuliskowe psy, ale po operacji trzeba ją zabrać...

Podałam pracownicy nr. do znajomej kcd, do jej rodziców miała trafić sunia, mają dzwonić jak już coś będzie wiadomo...

Posted

Strasznie smutne wieści - a już się wydawało, że wszystko będzie dobrze :( Trzymamy kciuki razem ze znajomą, żeby sunia dała radę...

Posted

Żyje, dzisiaj była na przeglądzie w lecznicy.

Machała ogonkiem, jest bardzo fajna. Niestety nie mam zdjęć. Spróbuję się czegoś więcej dowiedzieć, bo dzisiaj nie było kierowniczki, i nic nie wiem, jak z jej zdrowiem... Wiem tylko że dostaje jakieś zastrzyki na nużycę.