Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam link do ciekawej sprawy - pies wieziony do Niemiec , ponoc uspiony zaledwie kilka godzin po przyjezdzie.
http://www.facebook.com/profile.php?...055091&sk=wall

Wiadomo ze wiele psow przepada w Niemczech bez sladu.
Sprawa Reks nie jest odosobnionia, pewnie wiele psow spotyka taki nieznany los . Nieznany, bo do tej pory nikt nie wie co sie z psem stalo, nikt nie wie kto go uspil lub czy rzeczywiscie zostal uspiony, czy sluzy do testow -...

Posted

emilia2280 napisał(a):
ooo, kurka ktos mieszka z dogo w lowiczu-mleczarni ;ppp ale nie pamiétam kto :O

Napisałam na wątku schroniska w Łowiczu, może ktoś się odezwie :) Jest kilka ciotek stamtąd :)

Posted

wlasnie! sylwioaso ma super hotelik, stád wiem! racja Well.

no tak, ale moze zanim wizyta to jakies wstépne rozmowy rekrutacyjne? bo po co kogos fatygowac skoro Michasia jest trudnym przypadkiem a ja sceptyk - zeby tak od razu super dom? musialby uduowodnic mocno ;p

Posted

emilia2280 napisał(a):
wlasnie! sylwioaso ma super hotelik, stád wiem! racja Well.

no tak, ale moze zanim wizyta to jakies wstépne rozmowy rekrutacyjne? bo po co kogos fatygowac skoro Michasia jest trudnym przypadkiem a ja sceptyk - zeby tak od razu super dom? musialby uduowodnic mocno ;p

Pani wypełniła ankietę przed adopcyjną, i według mnie wypadła ok :)
Ale szukam jeszcze kogoś kto porządnie przepyta Państwa na miejscu.

Posted

Domek był dzisiaj sprawdzony, relacja od Romki ;)

Romka napisał(a):
Już wróciłam z wizyty,domek jest naprawdę super,ludzie świadomi,psiarze,leczą swoje psy i są z nimi aż do końca.Wyjeżdzają z psiakami na wakacje,rozumieją,że psiaki mogą mieć różne charaktery,nie zostawiają psów bez opieki(zamiast spacerów),dom rodziny na wsi ,gdzie często wyjeżdżają ogrodzony,w domu córki Państwa są także psiaki.I jeszcze jeden zbieg okoliczności...to właśnie Państwo uratowali i przywieżli do schroniska, leżącego przy drodze ,naszego starego onka Iryska.Domek jak najbardziej godny polecenia.Nika,Państwo będą kontaktowali się z Tobą,mają jeszcze pytania.

Państwo się już ze mną skontaktowali :)

Państwa córka jest jeszcze w szpitalu po tym, jak jechała do weterynarza ze swoją sunią
  • , i miała wypadek. Jak Państwo sobie wszystko ułożą, to umówimy się jakoś na odbiór Michalinki :multi:

• Posted

Nika, bardzo się cieszę,że Państwo zdecydowali się na Michalinkę,będzie miała tam super,a ja wpadnę na wizytę poadopcyjną...bez mojej suczki oczywiście... widzę,że mają podobne charakterki i;) ...zrobię zdjęcia...kiedy odbiór Michalinki?

Posted

O, fajnie by było, jakbyś mogła zrobić wizytę po adopcyjną ;) Za jakiś czas oczywiście :)
    Państwo chcą przyjechać po Michalinkę w poniedziałek, podałam im numer do p. Zosi, jakoś się umówią :) Czekam na wieści :)

Posted

nika28 napisał(a):
    Domek był dzisiaj sprawdzony, relacja od Romki ;)

Państwo się już ze mną skontaktowali :)

Państwa córka jest jeszcze w szpitalu po tym, jak jechała do weterynarza ze swoją sunią
  • , i miała wypadek. Jak Państwo sobie wszystko ułożą, to umówimy się jakoś na odbiór Michalinki :multi:

• Tragedia podójna ;/ To wizyta juz byla czy bédzie poadopcyjna?

Posted

Sunia jest już u nas - w swoim stałym domku. Otrzymała imię Milka. Jest już wykąpana, musimy jeszcze sobie tyko poradzić z kołtunami. Byliśmy u weterynarza. Milusia dostała zastrzyk na wzmocnienie, jeszcze porządne odrobaczanie i będzie w pełni zdrowa. Milusia jest cudowna, ma mnóstwo energii i uwielbia bawić się piłeczkami ;) Jest kochana, nie odstępuje nas o krok. Cała rodzinka jest w niej zakochana po uszy. Teraz Milusia leży sobie obok mnie na łóżku i chrapie ;)

Posted

O, witamy guszla na forum :multi:

A ja właśnie do Was napisałam meila, i tak sobie myślę jak się ma Michalinka, teraz już Milka :)

Zdjęcie się nie otworzyło, ale pokombinowałam i mam :loveu:

Posted

[quote name='guszla']Sunia jest już u nas - w swoim stałym domku. Otrzymała imię Milka. Jest już wykąpana, musimy jeszcze sobie tyko poradzić z kołtunami. Byliśmy u weterynarza. Milusia dostała zastrzyk na wzmocnienie, jeszcze porządne odrobaczanie i będzie w pełni zdrowa. Milusia jest cudowna, ma mnóstwo energii i uwielbia bawić się piłeczkami ;) Jest kochana, nie odstępuje nas o krok. Cała rodzinka jest w niej zakochana po uszy. Teraz Milusia leży sobie obok mnie na łóżku i chrapie ;)

Witaj Guszla,cieszę się ,że jesteś na forum...zapraszam na wątki łowickie...jak widzę zdjęcia będą na bieżąco...i SUPER!:lol::lol::lol:Miło było Cię poznać!