Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Nie, ostatnio jak byłam, to nie wiedziałam, bo akurat była w lecznicy na przeglądzie.

Czekam na meila od kcd...

kurczé, a kiedy bédziesz znowu?

kcd, wyslij Nice maila i podaj od razu telefon, bo takie mailowanie jest zbyt wolne i nie kazdy jest ciágle na necie a tel. od razu mozna sié dogadac ;p

Posted

Z tego co wiem, suńka musi być jeszcze przez 2-3 tygodnie w przytulisku. Szukają właściciela jeszcze :roll:, i wet na razie nie pozwala jej wydać...

Takie mam informacje...

Posted

nika28 napisał(a):
Z tego co wiem, suńka musi być jeszcze przez 2-3 tygodnie w przytulisku. Szukają właściciela jeszcze :roll:, i wet na razie nie pozwala jej wydać...

Takie mam informacje...

Czyli akcja na razie wstrzymana.
Informuj na bieżąco jakbyś miała jakieś nowe wieści. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Czyli akcja na razie wstrzymana.
Informuj na bieżąco jakbyś miała jakieś nowe wieści. ;)

Jasne ;)

Sunia z tego co wiem ma się dobrze. Dzisiaj byłam w przytulisku ale jej nie widziałam, bo jest odizolowana od innych psiaków.

Posted

nika28 napisał(a):

Takie mam informacje...

o matko. to szkoda ze nie moze wydobrzec w domowych warunkach. u Was z kazdym psem tak sié pieszczá jak ponoc teraz z suniá, czy to tylko moja zasadna w tym wieku podejrzliwosc?

• 2 weeks later...
Posted

Mam zdjęcia suni, zaraz wkleję. Michalinka nie toleruje innych psów. Co do tymczasu, to przytulisko miało zdecydować czy sunia tam pojedzie czy nie, i nie wiem w końcu co postanowili... Spróbuję się dowiedzieć.

Posted

ja nic z tego nie rozumiem... jest tymczas a schron já trzyma? Nika, to wez já adoptuj na siebie i podpisz umowé z domem tymczasowym o opieké tymczasowá. to bez sensu ze ona tam siedzi.

a co do tymczasu- skoro Michasia nie toleruje psów, to czy oni sami nie majá zadnych psów? to raczej malo prawdopodobne.

Posted

Nie wiem czy tu mogę to napisać, ale wszyscy się martwią... DT z Głowna podobno miał psiaka z przytuliska, który zwiał im. Kierowniczka bała się, że Michalinka też mogłaby stamtąd zwiać, bo jest sprytna i łatwo mogłaby się im wymsknąć przez ogrodzenie. To tyle.

Na sunię były chętne dwa domki stałe. Jeden z Głowna, po wizycie przed adopcyjnej jednak nie zostanie tam wydana... Drugi jest z Łodzi, jeszcze nie sprawdzony. Pan z żoną, mieszka w bloku, mieli psiaka przez 12 lat. Na razie tyle tylko wiem, ale może się uda... :) Kasia z przytuliska na razie wysłała Panu ankietę przed adopcyjną.

Posted

najlepiej dzwońcie do p zosi z głowna 501-420-548
ja dałam ogłoszenie o nia na dzis do ekspresu rozmawiałam wczoraj z p zosią nie mówiła nic ze czekają na właściciela mówiła mi ze dzwonił jakiś facet chciał ją z białej pod zgierzem ale pytał czy na kaczki poluje p zosia nie dała mówiłam ze jest na spanielowym jesli powiecie ze macie namiary z medoru od dominiki i dt p zosia da ją napewno