Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: ja też mogę ukraść Fionkę:p strasznie mi się podoba jej zmarszczone czółko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jak piękna, wybiegana Suńka:lol:, sylwetka jak po aerobicu;) . Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Byłam :) Fotki słoneczne widziałam :loveu: Pozdrowionka i miłego dzionka :) Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Cześć Dziewczyny :multi: :multi: evaxon napisał(a): biednej psince sie nudzi:shake: chodz do cioci Ewy chodz Fioneczko :loveu: :evil_lol: A fionka nie przyjdzie do cioci Ewy bo za daleko:eviltong: :p teqquila napisał(a):Witanko :) sliczna sunka :) Madzia to by wszystkim psiaki kradla :evil_lol: No właśnie zauważyłam że każdemu chce psiaka podebrać:lmaa: , muszę sie pilnować:evil_lol: Imbir1 napisał(a):cześć dziewczyny:multi: ja też mogę ukraść Fionkę:p strasznie mi się podoba jej zmarszczone czółko :loveu::loveu::loveu::loveu: No i następna:lmaa::evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Jak piękna, wybiegana Suńka:lol:, sylwetka jak po aerobicu;) . Cześć:p Ja zazdroszcze jej tej sylwetki, ale mnie sie biegać nie chce:roll: bonita napisał(a):Byłam :) Fotki słoneczne widziałam :loveu: Pozdrowionka i miłego dzionka :) I dzisiaj znowu będą fotki:p Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 DORRAG napisał(a): I dzisiaj znowu będą fotki:p Olala.... Się rozszalałaś Kobitko :multi: :multi: Cześć i czołem ze słonecznym rosołem :evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Kate I Luka napisał(a):Olala.... Się rozszalałaś Kobitko :multi: :multi: Cześć i czołem ze słonecznym rosołem :evil_lol: A trochę szaleje :roll: ale trzeba póki jest słoneczko i urlop:p Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a):witajcie Fioneczki:loveu: Cześć Ewunia:p Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): No właśnie zauważyłam że każdemu chce psiaka podebrać:lmaa: , muszę sie pilnować:evil_lol: DORRAG napisał(a):Witam:multi: i dziękuję:p Bez walki nie oddam:-x :evil_lol: teqquila napisał(a):Witanko :) sliczna sunka :) Madzia to by wszystkim psiaki kradla :evil_lol: :siara: :siara: :siara: A kabelek mają mi dosłać:cool3: :cool3: :cool3: Obecnie planuje ukraść bratu od MP3, ale nie wiem, czy będzie pasował:razz: Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 madzia i medor napisał(a)::siara: :siara: :siara: A kabelek mają mi dosłać:cool3: :cool3: :cool3: Obecnie planuje ukraść bratu od MP3, ale nie wiem, czy będzie pasował:razz: A kiedy ten kabelek będzie:cool3: jeśli mogę spytać:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Madzia to sie tak wykreca ze to malo:shake: chcesz cos przed nami ukryc:diabloti: ?? moze nie masz baxa a jamnika:diabloti: przyznaj sie:diabloti: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 DORRAG napisał(a): Cześć:p Ja zazdroszcze jej tej sylwetki, ale mnie sie biegać nie chce:roll: Pozostaje Ci aerobic:eviltong: :laola: !!! Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 DORRAG napisał(a): Ale słoneczko:loveu: :loveu: :loveu: Wygląda jakby wyła:razz: Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a):Madzia to sie tak wykreca ze to malo:shake: chcesz cos przed nami ukryc:diabloti: ?? moze nie masz baxa a jamnika:diabloti: przyznaj sie:diabloti: :evil_lol: No właśnie:diabloti: :evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Pozostaje Ci aerobic:eviltong: :laola: !!! Też sie nie chce:p madzia i medor napisał(a):Ale słoneczko:loveu: :loveu: :loveu: Wygląda jakby wyła:razz: Szczekała:p Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 DORRAG napisał(a):A kiedy ten kabelek będzie:cool3: jeśli mogę spytać:evil_lol: Kradziony - dzisiaj:grins: Nie kradziony - jak przyślą:eviltong: :eviltong: :eviltong: evaxon napisał(a):Madzia to sie tak wykreca ze to malo:shake: chcesz cos przed nami ukryc:diabloti: ?? moze nie masz baxa a jamnika:diabloti: przyznaj sie:diabloti: :evil_lol: Wydało się; yorko-jajnika mam...:razz: A Ty Ewka się do mnie nie odzywaj, bo właśnie u Ciebie oglądam fotki i stwierdziłam, że idę na lody, a miałam się odchudzać:mad: :mad: To leceeeemm:scared: Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 madzia i medor napisał(a): A Ty Ewka się do mnie nie odzywaj, bo właśnie u Ciebie oglądam fotki i stwierdziłam, że idę na lody, a miałam się odchudzać:mad: :mad: To leceeeemm:scared: :grin: SMACZNEGO:grin: Quote
mar....ka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Małe opalanko: Na co miałaś ustawiony aparat, sliczne zdjecia Ci powychodziły. Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 majoka napisał(a):Małe opalanko: Na co miałaś ustawiony aparat, sliczne zdjecia Ci powychodziły. Ustawiłam na A- priorytet apertury, próbuje w różnych programach.... muszę w końcu rozszyfrować ten aparat;) Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 evaxon napisał(a):Madzia to sie tak wykreca ze to malo:shake: chcesz cos przed nami ukryc:diabloti: ?? moze nie masz baxa a jamnika:diabloti: przyznaj sie:diabloti: :evil_lol: o tak, tak... Sister ma BAXA... królika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewunia, you my hero z tym przekręcaniem :loveu: Helo Gremlinki :multi: :multi: :multi: Quote
Gasnik Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dzien dobry :) Nadrobiłam zaległości-super fotki. Sesje ławkowe uwielbiam :loveu: Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):o tak, tak... Sister ma BAXA... królika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewunia, you my hero z tym przekręcaniem :loveu: :splat: :grin: oj bywa:lol: czesc Fioneczki:multi: Quote
DORRAG Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 :p Kate I Luka napisał(a):o tak, tak... Sister ma BAXA... królika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewunia, you my hero z tym przekręcaniem :loveu: Helo Gremlinki :multi: :multi: :multi: Cześć Kasiu:p Gasnik napisał(a):Dzien dobry :) Nadrobiłam zaległości-super fotki. Sesje ławkowe uwielbiam :loveu: Cześć:p evaxon napisał(a)::splat: :grin: oj bywa:lol: czesc Fioneczki:multi: Cześć Ewunia:p tygra napisał(a):ale niucha sobie wiosenne powietrze Fionka Cześć Tygra:p Quote
Recommended Posts