DORRAG Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Wim, widziołom;) A ja teraz przyszłam do Was po focie:diabloti: Będą fotki ale trochę później:cool3: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 DORRAG napisał(a):Będą fotki ale trochę później:cool3: Ja poczekam :cool1: Quote
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Śliczne Fionulki :multi: :multi: Miłego weekendziku życzę :) Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja poczekam :cool1: To dobrze :cool3: Kate I Luka napisał(a):Cześć Śliczne Fionulki :multi: :multi: Miłego weekendziku życzę :) Cześć Kasiu:p Ja też życzę udanego i ciepłego weekendu:p evaxon napisał(a):siemanko Fionki:multi: cześć Tigrusie:p Quote
limoncia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czesc:p :lol: :p u mnie nowe fotki a tu kiedy beda??:eviltong: :p :eviltong: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mój słodziaczek:loveu: Jak oczka zmrużyła:razz: [quote name='DORRAG'] Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='DORRAG']Już są:cool3: :evil_lol: jaki rozciapciany piesio:evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='limoncia']:loveu: :loveu: :loveu: :p [quote name='madzia i medor']Mój słodziaczek:loveu: Jak oczka zmrużyła:razz: Bo wiatr mocno wiał:evil_lol: [quote name='evaxon']:evil_lol: jaki rozciapciany piesio:evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Za chwilkę będą kolejne fotki, tylko muszę je wgrać do komutera:p Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 I już:cool3: Tak Fiona spedziła dzisiejsze południe:roll: Czasem kogoś obszczekała potem było drapanko:evil_lol: potem znowu leżenie:evil_lol: A pod wieczór było troszkę biegania:p Quote
mar....ka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hej Gremlineczki, super fotki. Dzisiaj mój TZ zabronił wchodzic Kanulcowi na ławkę, a tu Fioneczka, na dodatek z kocykiem.Wołam więc mojego okrutnego męza i pokazuje fotki. TZ nieswiadomy zupełnie, jak się moja gemlinkowa sunia wabi, mówi- "ale ładna, wygląda jak żona Shreka":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale sie zdziwił, ze owa panienka ze zdjecia to Fionka, no i oczywiscie kocyk łapkowy zobaczył (swoja droga sliczny) Quote
drzalka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 supe zdiecia..kocyk łapkowy super.. nawet dwa:P:P Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='DORRAG'] Słoneczko się w promyczka grzeje:loveu: Quote
Cimi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ależ znudzona :lol: Ten kocyk mi się strasznie podoba, swego czasu miałam na niego chrapkę :lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cimi napisał(a): Ten kocyk mi się strasznie podoba, swego czasu miałam na niego chrapkę :lol: A ja miałam i dalej mam:eviltong: :eviltong: Quote
Cimi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja miałam i dalej mam:eviltong: :eviltong: a ja już nie :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 strasznie ze tak powiem aktywny Fionek:evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Cześć Dziewczyny:p [quote name='majoka']Hej Gremlineczki, super fotki. Dzisiaj mój TZ zabronił wchodzic Kanulcowi na ławkę, a tu Fioneczka, na dodatek z kocykiem.Wołam więc mojego okrutnego męza i pokazuje fotki. TZ nieswiadomy zupełnie, jak się moja gemlinkowa sunia wabi, mówi- "ale ładna, wygląda jak żona Shreka":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale sie zdziwił, ze owa panienka ze zdjecia to Fionka, no i oczywiscie kocyk łapkowy zobaczył (swoja droga sliczny) O ten okropny TZ-cik nie pozwala Kanie leżeć na ławce....dawać Mi Go tu:mad: (;) ) A mojej Fionce imię pasuje w 100%...:cool3: [quote name='drzalka']supe zdiecia..kocyk łapkowy super.. nawet dwa:P:P Cieszem sie że zdjecia się podobają:p [quote name='madzia i medor']Słoneczko się w promyczka grzeje:loveu: Fiona się wygrzewa po zimie:p [quote name='Cimi'] Ależ znudzona :lol: Ten kocyk mi się strasznie podoba, swego czasu miałam na niego chrapkę :lol: Mi też się ten kocyk podobał dlatego kupiłam:cool3: ,ale jak zawsze przesadziłam i kupiłam dwa od razu:evil_lol: [quote name='evaxon']strasznie ze tak powiem aktywny Fionek:evil_lol: Ostatnio właśnie tak spedza dnie :roll: dopiero pod wieczór robi sie bardziej aktywna. A Co Ty spać nie mogłaś... o tej godzinie na dogo:crazyeye: Quote
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 DORRAG napisał(a): Ostatnio właśnie tak spedza dnie :roll: dopiero pod wieczór robi sie bardziej aktywna. A Co Ty spać nie mogłaś... o tej godzinie na dogo:crazyeye: bo ona jak jaszczury wychodzi na łowy po zmierzchu:diabloti: przecie wczesnie jeszcze bylo:evil_lol: Quote
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hej Gremlinki, rozumiem ze szkolenie mojego TZ-ta dalej aktualne:evil_lol: Wysle go w wakacje na obóz do Ciebie:p Quote
DORRAG Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Cześć dziewczyny:p :p Wpadam tak z rana bo później nie wiem czy będę mieć chwilkę czasu:placz: , a na popołudniu do pracy. evaxon napisał(a):bo ona jak jaszczury wychodzi na łowy po zmierzchu:diabloti: przecie wczesnie jeszcze bylo:evil_lol: No rzeczywiście wcześnie:roll: :evil_lol: majoka napisał(a):hej Gremlinki, rozumiem ze szkolenie mojego TZ-ta dalej aktualne:evil_lol: Wysle go w wakacje na obóz do Ciebie:p Tak.... dawać Mi tu wszystkich TZ-ów na szkolenie:cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 cześć Fioneczki z samego rana:multi::multi::multi: moja śliczna rozleleana dziewczynka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Witam wszystkim obwiedzających:roll: (:evil_lol: ) Quote
Recommended Posts