DORRAG Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 evaxon napisał(a):ooo biedaczysko :shake: do pracy na 14:shake: a ja wolne mam :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: czesc:multi: Ja będę mieć wolne od poniedziałku:multi: drzalka napisał(a):Hejka.. czekamy z niecierpliwoscią na fotki :evil_lol: No postaram sie jakieś zrobić:p madzia i medor napisał(a):Dobrywieczorek :p Cześć:p ferraribox napisał(a)::loveu: Zawsze jakiś fotelik się znajdzie a może łóżeczko? ZAPRASZAMY:diabloti: :diabloti: :loveu: :loveu: :diabloti: . :evil_lol: :evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Dobra nocka:cool3: . Bardzo dobra nocka...niedawno wstałam:oops: drzalka napisał(a):donrej nocy :D Dziękuję i witam:p leemonca napisał(a):dzieńdoberek!!! Cześć:p Imbir1 napisał(a):cześć Fioneczki :multi: u nas pada mokry śnieg i jest bleeee:placz: U nas też śnieg i zimno:placz: ( gdzie ta wiosna) AgusiaTerierka napisał(a):Cześć Fioneczki, u nas mizeria pogodowa, dół psychiczny, Sunie "zacieczkowane":placz: . Cześć :p No pogoda jest okropna:placz: Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć:) Pogoda paskudna, czuję się fatalnie :( Kiedy będzie wiooooooooooosna??? :shake: Quote
monia&Tofi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć :evil_lol: Dziewczyny ja jestem chora i różne dziwne rzeczy stają mi na drodze, ale jak Wy mogłyście napisać dzisiaj posty po 12 skoro u mnie na zegarku jest po 11?? Przestawiamy czas?? :crazyeye: Quote
DORRAG Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć:) Pogoda paskudna, czuję się fatalnie :( Kiedy będzie wiooooooooooosna??? :shake: Cześć:p Ja też nie najlepiej sie czuje...boli mnie głowa:placz: Gasnik napisał(a):Dzien dobry :) Gdzie Fionka?? Cześć:p A Fionka sobie śpi:p monia&Tofi napisał(a):Cześć :evil_lol: Dziewczyny ja jestem chora i różne dziwne rzeczy stają mi na drodze, ale jak Wy mogłyście napisać dzisiaj posty po 12 skoro u mnie na zegarku jest po 11?? Przestawiamy czas?? :crazyeye: Oj za dużo chyba bierzesz leków:evil_lol: A tak na poważnie to Ja widzę że posty napisane są (normalnie) po 11:00:p Quote
monia&Tofi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 DORRAG napisał(a): Oj za dużo chyba bierzesz leków:evil_lol: A tak na poważnie to Ja widzę że posty napisane są (normalnie) po 11:00:p :roll: chyba pójdę spać... Quote
Wyjątek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 a mi sie tez czasami tak zdarzała, że widziałam iż posty były pisane godzine po tym jak ja zaczęłam swojego......:razz: Cześć Fionki!! :multi: Quote
drzalka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hejka Fionko....u nas nie za zimno, ale nie za ciepło.. powiedzmy ze wiosna zbliza sie malymi kroczkami :D Quote
mar....ka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hej Gremlinki!!!!!!!! Tez miałam miec wolne i .....bu...nic...koleżanka zachorowała i miałam wczorak pół dni urlopy. Wczoraj miałam cos dokończy pracy i od dzisja do końca m-ca miec wolne... Quote
Medorowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 majoka napisał(a): od dzisja do końca m-ca miec wolne... Ale Ci dobrze:p DoBerek:p Quote
DORRAG Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Wyjątek napisał(a):a mi sie tez czasami tak zdarzała, że widziałam iż posty były pisane godzine po tym jak ja zaczęłam swojego......:razz: Cześć Fionki!! :multi: Cześć:p evaxon napisał(a):czesc Fioneczki babeczki:multi: Dzień dobry:p drzalka napisał(a):Hejka Fionko....u nas nie za zimno, ale nie za ciepło.. powiedzmy ze wiosna zbliza sie malymi kroczkami :D Cześć:p a u nas dzisiaj zimno i dużo śniegu leży na polu:placz: majoka napisał(a):Hej Gremlinki!!!!!!!! Tez miałam miec wolne i .....bu...nic...koleżanka zachorowała i miałam wczorak pół dni urlopy. Wczoraj miałam cos dokończy pracy i od dzisja do końca m-ca miec wolne... cześć:p Ale masz fajnie:multi: Ja zaczynam odpoczywać od poniedziałku:multi: :multi: madzia i medor napisał(a):Ale Ci dobrze:p DoBerek:p Cześć:p Quote
ferraribox Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 evaxon napisał(a):czesc Fioneczki babeczki:cool3: Pozdrowienia dla miniastej dziewczynki i jej pańci. Lizanko od Gastona,Koki i Nomki:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cześć Fioneczki, a co tutaj taka cisza z fotkami?:razz: Quote
DORRAG Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hello Fionulki :) Cześć Gastonki:multi: [quote name='evaxon']czesc Fioneczki babeczki:cool3: Cześć Ewunia:multi: [quote name='a_ga.isk']WItam wiosennie ;) My też witamy :multi: [quote name='madzia i medor']Dzień doberek w ten wiosenny dzioneczek;) Dzień dobry:multi: [quote name='ferraribox']Pozdrowienia dla miniastej dziewczynki i jej pańci. Lizanko od Gastona,Koki i Nomki:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dziękujemy za pozdrowienia :multi: [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki, a co tutaj taka cisza z fotkami?:razz: Cześć:multi: A będą foteczki bo od dzisiaj mam urlop:multi: :multi: Quote
DORRAG Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 tygra napisał(a):cześć Fioneczki :) - nadrabiam po troszku :) Cześć:multi: Quote
Kate I Luka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no proszę, jaka plażowiczka :loveu: A co Ty Kochaniutka robisz o tej porze na kompiku? Na 14stą miałaś być w pracy.... Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']no proszę, jaka plażowiczka :loveu: A co Ty Kochaniutka robisz o tej porze na kompiku? Na 14stą miałaś być w pracy.... no, no, wytłumacz się tutaj nam:evil_lol::cool3: Fionka cuuudna i jaka wygodnicka:evil_lol: Quote
Recommended Posts