Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='DORRAG']Aha trzymajcie za mnie dzisiaj bardzo mocno kciuki:razz: przegapiłam jakieś info o czymś??? :niewiem: :niewiem: :niewiem: [quote name='DORRAG'] No i mam dwie fotki :p 1 2 3 3 fotki.. od której strony nie liczę :evil_lol: :evil_lol: Hejcia Fionulki :) Quote
DORRAG Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']przegapiłam jakieś info o czymś??? :niewiem: :niewiem: :niewiem: 3 fotki.. od której strony nie liczę :evil_lol: :evil_lol: Hejcia Fionulki :) Nic nie przegapiłaś, bo nic nie pisałam.:roll: nawet sama jeszcze nic nie wiem, jak wróce z pracy to powiem:cool3: :mad: 2 fotki Fiony :cool3: a trzecia taka dodatkowa:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 DORRAG napisał(a):Nic nie przegapiłaś, bo nic nie pisałam.:roll: nawet sama jeszcze nic nie wiem, jak wróce z pracy to powiem:cool3: Ojej... a ja dopiero przeczytam w niedzielę jak wpadniemy do moich rodziców :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Agnieszka PPP Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam :p :p U nas też paskudna pogoda....:placz: Alma tylko nochalem szuka słoneczka tak ciągnie zapaszki wiosny tak czeka na ciepełko:lol: Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cuuuuuudna gremlinka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
a_ga.isk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [size=3]Mazurków dwie tony, jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego Quote
monia&Tofi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witamy kochaną Fioneczkę i czekamy na info, czyżby podwyżka w pracy? :razz: Fionka ślicznie prezentuje się na wiosennym tle :loveu: A na marginesie: Smacznego jajka!!! :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="3"]Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej świąt w szczęście owocnych życzy kurczaczek wielkanocny Quote
Magda-Amir Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 hihi pycholek wprost do calowania :loveu: :loveu: :cool3: Quote
Kiłi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='DORRAG']I już:cool3: Tak Fiona spedziła dzisiejsze południe:roll: Nie no te zdjęcia są bowskie:loveu: :loveu: :loveu: Cudownie Fionka na nich wyszła:loveu: A tu ma mine jak predator:evil_lol: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
DORRAG Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Witam dziewczyny:p :multi: :multi: [quote name='Imbir1']cuuuuuudna gremlinka:loveu: :p :p [quote name='a_ga.isk'] [SIZE=3]Mazurków dwie tony, jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego dziękuje bardzo za życzenia:multi: [quote name='KarolaBox'] Hahahaha ale mina :) cześć:p [quote name='monia&Tofi']Witamy kochaną Fioneczkę i czekamy na info, czyżby podwyżka w pracy? :razz: Fionka ślicznie prezentuje się na wiosennym tle :loveu: A na marginesie: Smacznego jajka!!! :multi: Tak zgadłaś podwyżka:multi: Dziekuje za życzonka:p [quote name='Kate I Luka']Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej świąt w szczęście owocnych życzy kurczaczek wielkanocny Kasiu Dziekuję:p [quote name='Magda-Amir'] hihi pycholek wprost do calowania :loveu: :loveu: :cool3: A Pewnie że do całowania:evil_lol: Witaj po przerwie:multi: Quote
Kitka20 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witaj Dorrag zdrowych wesołych i pogodnych świąt życzymy razem z Tequilą a Fioneczka śliczniutka Quote
DORRAG Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='evaxon'] łaaaa potwór:scared: witanko Fioneczki:multi: Jaki potwór:hmmmm:, przecież to Fionka:evil_lol: [quote name='Kiłi']Nie no te zdjęcia są bowskie:loveu: :loveu: :loveu: Cudownie Fionka na nich wyszła:loveu: A tu ma mine jak predator:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='ferraribox']/ Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / dziękuję za życzenia:p [quote name='drzalka']hejo.. :D:D:D. czekamy na jakies nowości?? Cześć:p Już piszę o tych moich nowościach:cool3: są 3 dobre wiadomości :p i jedna nie najlepsza. Jak wiecie zaczynałam pracę od 1 stycznia- umowę miałam podpisaną na 3 miesiące, które właśnie sie kończyły ale wcześniej musiałam zdać egzamin... i już piszę nową umowe dostałam do końca roku:multi: , egamin zdałam:multi: i dostałam podwyżkę- nie za wielką ale zawsze coś. A ta nienajlepsza wiadomosć to ta że znowu będę chodzić cały czas do pracy na rano. Quote
DORRAG Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='bonita'] O rany jaki dzobek :grin: [quote name='bonita']WESOŁYCH ŚWIĄT :) Bonitko dziękuję bardzo za życzenia:multi: [quote name='Kitka20']Witaj Dorrag zdrowych wesołych i pogodnych świąt życzymy razem z Tequilą a Fioneczka śliczniutka Dziękuję:p [quote name='Madzik13'] Dziękuję za życzonka:multi: Dziewczyny Ja też wam życzę Wesołych Świąt. Życzenia skaładałam u każdej z was ale zostały usunięte :placz: Quote
e.v.a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 witanko:multi: dziekuje za zyczonka :) u mnie kartka swiateczna dla wysztkich :) Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: dziekuje za zyczonka :) u mnie kartka swiateczna dla wysztkich :) Boshh, a ta znowu się lansuje:shake: :shake: :evil_lol: Niech zające i barany pospełniaja Twoje plany, porzuć wszystkie rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki, ponadto Świąt w szczęście owocnych życzy króliczek Wielkanocny.:loveu: Quote
Magda-Amir Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT - zyczy Madzia z Amirkiem :p Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Radosnych i spookojnych Świąt:lol: :lol: :lol: ! Quote
Recommended Posts