Gasnik Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Och!!!:loveu: :loveu: :loveu: Taki dzwięk sie ze mnie wydobył jak zobaczyłam to zdjęcie :) Jest po prostu KAPITALNE:p Quote
e.v.a Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 czesc :multi: :multi: oo a tu widze opalanko:cool3: Quote
DORRAG Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']no proszę, jaka plażowiczka :loveu: A co Ty Kochaniutka robisz o tej porze na kompiku? Na 14stą miałaś być w pracy.... [quote name='Imbir1']no, no, wytłumacz się tutaj nam:evil_lol::cool3: Fionka cuuudna i jaka wygodnicka:evil_lol: Stronę wcześniej tłumaczyłam, ale widocznie nikt mnie nie czyta:obrazic: :evil_lol: A tak na poważnie to mam urlop...do czwartku. Dzisiaj rano sie dowiedziałam :razz: kierownik do mnie dzwonił że jak chce to ten urlop może zacząć się już dziś:pwięc skorzystałam Quote
DORRAG Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Gasnik']Och!!!:loveu: :loveu: :loveu: Taki dzwięk sie ze mnie wydobył jak zobaczyłam to zdjęcie :) Jest po prostu KAPITALNE:p A tam od razu kapitalne:evil_lol: ale dziękujemy:evil_lol: [quote name='evaxon']czesc :multi: :multi: oo a tu widze opalanko:cool3: Cześć Ewunia:p A było opalanie :multi: Quote
Kate I Luka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 DORRAG napisał(a):Stronę wcześniej tłumaczyłam, ale widocznie nikt mnie nie czyta:obrazic: :evil_lol: A tak na poważnie to mam urlop...do czwartku. Dzisiaj rano sie dowiedziałam :razz: kierownik do mnie dzwonił że jak chce to ten urlop może zacząć się już dziś:pwięc skorzystałam kurcze:oops: no właśnie wiedziałam, że od poniedziałku miałaś iść :eviltong: Quote
ferraribox Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pewnie się Fionka cieszy,że pańcia w domu?:lol: :lol: :lol: Quote
DORRAG Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='ferraribox']Pewnie się Fionka cieszy,że pańcia w domu?:lol: :lol: :lol: A Pewnie że sie cieszy:p [quote name='madzia i medor']Ach, jak ładnie pozuje :p :p Cześć:p :p [quote name='Kate I Luka']Cześć Urlopowiczko :multi: Cześć:p [quote name='Kitka20']Witam piękną Fioneczkę co tam słychać?? Witamy:p A u nas nic nowego oprócz tego że ma urlop:cool3: i odpoczywam:multi: :multi: Quote
drzalka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hejo..super foty.. a już mialam pytać, gdzie sie wa podziała czerwona obrózka w kosteczki :P:loveu: :multi: Quote
mar....ka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hej, no to balujemy na urlopie. Chwaliłam się na forum, że wychodzi słoneczko, a tu deszcz leje:angryy: Może jutro będzie lepiej.... Quote
Medorowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 majoka napisał(a):Hej, no to balujemy na urlopie. Chwaliłam się na forum, że wychodzi słoneczko, a tu deszcz leje:angryy: Może jutro będzie lepiej.... U nas też cały czas pada - nawet nie ma jakś pójść na długi spacer:shake: :shake: Ale pobawiliśmy się troszkę w domciu w tropienie:happy1: No i zrobiłam mini tor agility:roflt: Moje psiska leża teraz zmęczone :ylsuper: Quote
DaMi007 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Więceij Fotosek Fioniusi!!!!!!! Prosi Ciciura Daria :razz: Quote
DORRAG Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 drzalka napisał(a):Hejo..super foty.. a już mialam pytać, gdzie sie wa podziała czerwona obrózka w kosteczki :P:loveu: :multi: Cześć:p A ta czerwona obrózka mi sie gdzieś zapodziała :roll: dopiero niedawno znalazłam:p madzia i medor napisał(a):Doberek:p :p :p Wekeend:Cool!: Cześć:p No pewnie że weekend:multi: :multi: majoka napisał(a):Hej, no to balujemy na urlopie. Chwaliłam się na forum, że wychodzi słoneczko, a tu deszcz leje:angryy: Może jutro będzie lepiej.... A u nas nie dość że leje deszcz to tak wieje, że nie można na nogach ustać...U was też tak jest? madzia i medor napisał(a):U nas też cały czas pada - nawet nie ma jakś pójść na długi spacer:shake: :shake: Ale pobawiliśmy się troszkę w domciu w tropienie:happy1: No i zrobiłam mini tor agility:roflt: Moje psiska leża teraz zmęczone :ylsuper: My dzisiaj też nigdzie nie byliśmy, bo mocno wieje....szaleliśmy w domu:p DaMi007 napisał(a):Więceij Fotosek Fioniusi!!!!!!! Prosi Ciciura Daria :razz: Witaj:multi: Jak tylko na polku będzie troszke słoneczka to zaraz zrobie foteczki:p Zapraszam:p Quote
e.v.a Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dziendoberek weeckendowo:multi: bylam przekonana ze bylam tu rano :hmmmm: Quote
Medorowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [SIZE="7"][SIZE="7"]Wszystkiego najlepsiejszego :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Cimi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Najlepszego :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :lol!: :lol!: Quote
Kate I Luka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [SIZE="7"]Sto Lat Fioneczko [SIZE="3"]W urodzinki Twoje Ślę Ci serce moje Buziaczki gorące Jak słońce Sto latek Życzy Przyjaciel Gastek Quote
Recommended Posts