mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 madzia i medor napisał(a):A masz na tyle talentu by mego przystojniaka rysować:razz: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Dziękujemy:loveu: :loveu: :loveu::lol: Ja już aparacik zamówiłam, ale jeszcze na niego czekam; powinien być jutro, mam nadzieję, że będzie:p O Ty wyrodna, chęci sie liczą. Ciesze się, że będzie apart. Juz sie nie mogę doiczekac galerii Medorka. A co zamówiłaś??? Zaraz nas gremlinki przepedzą z galerii.:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ma chérie :loveu: Ty zawsze jakieś fajne zdjęcie Fionce zrobisz ^^ Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 majoka napisał(a):O Ty wyrodna, chęci sie liczą. Ciesze się, że będzie apart. Juz sie nie mogę doiczekac galerii Medorka. A co zamówiłaś??? Zaraz nas gremlinki przepedzą z galerii.:evil_lol: Ojj nie ma się czym chwalić:shake: :shake: :oops: Wcale się nie zdziwię:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 O jaka skoczka fajnista :) A taką kosteczkę chciałam też Gastkowi zakupić. U nas z grawerem kosztuje 25 zl. Gdzie zamawiałaś? I za ile??? madzia i medor napisał(a): Ja już aparacik zamówiłam, ale jeszcze na niego czekam; powinien być jutro, mam nadzieję, że będzie:p teraz już się nie wymigasz Koffana Sisterko :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Super kosteczka :loveu: :loveu: Dziękujemy:p teqquila napisał(a):Witam i tez skaladamy Wam zyczenia spoznione troche :P Wszystkiego najlepszego Dziękujemy za życzonka:multi: AgusiaTerierka napisał(a):Świetne!!!! :p :p majoka napisał(a):O Ty wyrodna, chęci sie liczą. Ciesze się, że będzie apart. Juz sie nie mogę doiczekac galerii Medorka. A co zamówiłaś??? Zaraz nas gremlinki przepedzą z galerii.:evil_lol: Nie wypędzią Was nie bujcie się:evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 a_ga.isk napisał(a): Ma chérie :loveu: Ty zawsze jakieś fajne zdjęcie Fionce zrobisz ^^ No na 50 zdjeć jest jedno które nadaję sie do pokazania:razz: evaxon napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Ewunia:p Kate I Luka napisał(a):O jaka skoczka fajnista :) A taką kosteczkę chciałam też Gastkowi zakupić. U nas z grawerem kosztuje 25 zl. Gdzie zamawiałaś? I za ile??? teraz już się nie wymigasz Koffana Sisterko :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao::cunao: Kosteczkę kupiłam na allegro, dałam za nią 9,90:cool3: + 5 zł. kosztów przesyłki Z przodu jest imię, a z tyłu mój adres i telefon. Jak sie pytałam u nas w mieście ile by takie coś kosztowało to aż zaniemówiłam :crazyeye: i znalazłam taniej:p Ja też czekam na galerie Medorka i mam nadzieję że się doczekam:evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Witamy Fionusię i Pańcię:loveu: . Witamy:multi: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 DORRAG napisał(a): Kosteczkę kupiłam na allegro, dałam za nią 9,90:cool3: + 5 zł. kosztów przesyłki Z przodu jest imię, a z tyłu mój adres i telefon. Jak sie pytałam u nas w mieście ile by takie coś kosztowało to aż zaniemówiłam :crazyeye: i znalazłam taniej:p o kurcze... a masz jeszcze namiary na to?Było by sprawdzone... Pozatym różnica 10 zł gdybym robiła u nas!!! Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):o kurcze... a masz jeszcze namiary na to?Było by sprawdzone... Pozatym różnica 10 zł gdybym robiła u nas!!! Pewnie że mam namiary:cool3: , poczekaj chwileczke to znajdę:p Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 http://allegro.pl/item179443481_identyfikator_dla_psa_lub_kota_super_wytrzymaly.html plosie:p Quote
Medorowa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 DORRAG napisał(a): Nie wypędzią Was nie bujcie się:evil_lol: :modla: :modla: :modla: :evil_lol: DORRAG napisał(a): Ja też czekam na galerie Medorka i mam nadzieję że się doczekam:evil_lol: No niby aparat już mam:razz: :razz: Ale obsługiwać się nim ni cholery nie umiem:razz: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Suuuuuper!!! :calus: :calus: :calus: A ile czekałaś na wszystko?????? I jeszcze jedno - trzeba podawać nick allegro? A jak się nie ma? Kurcze ciemna jestem jeśli chodzi o zasady allegro. Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 madzia i medor napisał(a): No niby aparat już mam:razz: :razz: Ale obsługiwać się nim ni cholery nie umiem:razz: :evil_lol: To się szybko ucz, bo my czekamy:grins: Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Suuuuuper!!! :calus: :calus: :calus: A ile czekałaś na wszystko?????? I jeszcze jedno - trzeba podawać nick allegro? A jak się nie ma? Kurcze ciemna jestem jeśli chodzi o zasady allegro. Na kostke czekałam ok 7 dni:p , a nick z allegro podawałam jak wysyłałam e-maila do kobiety co na się znajdować na tym identyfikatorze, aha no i numer aukcji.... Ja też za bardzo sie nie znam na zasadach allegro :roll: bo niedawno sie zarejestrowałam:p Quote
mar....ka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Chyba sie tez skusze na taki identyfikator, dobrze że mozna adres wpisac. Z tyłu Zmieścił Ci sie adres i telefon???? Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 majoka napisał(a):Chyba sie tez skusze na taki identyfikator, dobrze że mozna adres wpisac. Z tyłu Zmieścił Ci sie adres i telefon???? Z tyłu mam telefon i miejscowość (bez ulicy i numeru domu )ale pewnie cały adres też by sie zmnieścił:p bo jest jeszcze sporo miejsca. Quote
Agnieszka PPP Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Śliczna Sucz:loveu: :loveu: i jaka modna;) Quote
Medorowa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 DORRAG napisał(a):To się szybko ucz, bo my czekamy:grins: Już się naumiałam;) Ale nie wysłali mi kabelka USB:mdleje: DORRAG napisał(a): Ona jest cudna:loveu: :loveu: :loveu: Ukradnę ci ją:cool1: Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Śliczna Sucz:loveu: :loveu: i jaka modna;) Witam:multi: i dziękuję:p madzia i medor napisał(a):Już się naumiałam;) Ale nie wysłali mi kabelka USB:mdleje: Szybko Ci poszło :multi: .....a z tym kabelkiem:nonono2: to jakiś spisek:mad: :lmaa: madzia i medor napisał(a): Ona jest cudna:loveu: :loveu: :loveu: Ukradnę ci ją:cool1: Bez walki nie oddam:-x :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 biednej psince sie nudzi:shake: chodz do cioci Ewy chodz Fioneczko :loveu: :evil_lol: Quote
teqquila Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witanko :) sliczna sunka :) Madzia to by wszystkim psiaki kradla :evil_lol: Quote
Recommended Posts