Wyjątek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 I oczywiście wszystkiego naj naj naj!!!!!!!! Quote
Gasnik Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 wszystkiego najlepszego :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: Quote
DORRAG Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dziekujemy za życzenia:p Fionula przekazuje wszystkim całusy:p Fionusiu z okazji twoich urodzinek życzę Ci Zdrówka i wielu szczęśliwych chwil a Medorkowi który dzisiaj też ma urodzinki WSZYSTKIEGO NAJ..., NAJ..., NAJ..., NAJLEPSZEGO Quote
a_ga.isk Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Urodzinki ? Wszystkiego Naj, naj lepszego! :laola: Quote
Gasnik Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='DORRAG'] a Medorkowi który dzisiaj też ma urodzinki WSZYSTKIEGO NAJ..., NAJ..., NAJ..., NAJLEPSZEGO Właśnie nie chciałam się tak wtraniać i składać w Twojej galerii życzeń Medorkowi, ale skoro już zaczęłaś to [SIZE="5"]STO LAT STO LAT MEDORKU:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No to skoro tu składamy Medziowi życzonka, to: [SIZE="7"]Wszystkiego Dobrego Medusiu Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :tort: :cunao:100Lat 100Lat niech zyje zyje nam :cunao: :laola: :laola: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
limoncia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Sto lat sto lat:B-fly: :tort::B-fly: :laola: :tort: :BIG::tort::cunao: :new-bday::tort: :tort: :new-bday: :BIG: :BIG: :new-bday: Quote
drzalka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [SIZE="6"]Wszystkiego najlepszego :D:D:D:D:D.... :laola: :drinking: :drinka: :cunao: :new-bday: :new-bday: :tree1: :BIG: :iloveyou: :laugh2_2: :bigcool: :sweetCyb: :Dog_run: :smilecol: :painting: :hand: :bigok: :Rose: :cool2: : :B-fly: :ylsuper: :megagrin: :beerchug: :drink1: Quote
Jagoda1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Sto latek w zdrowiu, kochana Fioneczko!!!:loveu: :laola: :BIG: :tort: :new-bday: A prezenciki były? A dowody na to są? Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Jejku, dziękujemy bardzo :oops: :oops: :oops: :calus: Quote
Jagoda1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Gdzie galeria, żeby złożyc życzenia i Medorkowi? Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tu można składać życzonka dla Medorka A więc mój koffany wnusiu:loveu: córcia się nie postarała i ci twojego prywatnego bloga na urodzinki nie otwarła:p więc ci tu życzę:cool3: WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSIEJSZEGO i po angielsku:evil_lol: zdrówko Ale zaszalałam :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Gdzie galeria, żeby złożyc życzenia i Medorkowi? Na następną wiosenkę Medorka napewno już będzie;) ;) :evil_lol: Dzięki mamcia:loveu: Quote
DORRAG Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Cześć Dziewczyny:p Jeszcze raz dziękuje bardzo za życzenia:multi: :multi: AgusiaTerierka napisał(a): A prezenciki były? A dowody na to są? A pewnie że prezenciki były:cool3: i dowody też są.... Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 DORRAG napisał(a): A pewnie że prezenciki były:cool3: i dowody też są.... ale sliczna kosteczka :loveu: czesc dziewczynki:multi: Quote
limoncia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 sliczna fioneczka i kosteczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 fotki:multi: :multi: :multi: wszystkie sliczne Quote
leemonca Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 niezła imprezka była!!! Fionka ma światłowstręt po ... hmm... czystej wodzie :diabloti: Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Gdzie piłeczka???? ----------------------------------------------------------------- spóżnione, ale szczere zyczenia dla Medorka- okropna pancia Madzia....:mad: :mad: :mad: , biedaku ciocia Mariola jak bedzie mogła , to sama Ci galerię założy, a że zdjęc nie mam, to bedę rysowac :diabloti: Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 majoka napisał(a): spóżnione, ale szczere zyczenia dla Medorka- okropna pancia Madzia....:mad: :mad: :mad: , biedaku ciocia Mariola jak bedzie mogła , tosama Ci galerię założy, a że zdjęc nie mam, to bedę rysowac :diabloti: A masz na tyle talentu by mego przystojniaka rysować:razz: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Dziękujemy:loveu: :loveu: :loveu::lol: Ja już aparacik zamówiłam, ale jeszcze na niego czekam; powinien być jutro, mam nadzieję, że będzie:p Quote
teqquila Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witam i tez skaladamy Wam zyczenia spoznione troche :P [SIZE="4"]Wszystkiego najlepszego Quote
Recommended Posts