DORRAG Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dziękuję Bardzo za życzenia:loveu: U nas pogoda dzisiaj paskudna, zimno i nie ma żadnej nowe fotki...a na dodatek Fionka mi się troszkę rozchorowała, (bolał Ją brzuch) ale teraz jest już dobrze:multi: Quote
Jagoda1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 DORRAG napisał(a): U nas pogoda dzisiaj paskudna, zimno i nie ma żadnej nowe fotki...a na dodatek Fionka mi się troszkę rozchorowała, (bolał Ją brzuch) ale teraz jest już dobrze:multi: U nas też pogoda kulinarno-trunkowa. Fionusia, co to było? Świąteczne łakomstwo? Wymiziaj brzuszek ode mnie, tak na wszelki wypadek. Quote
Magda-Amir Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 witaj Dorrag :grins: gdzie zdjecia fioneczki ? :razz: Quote
DORRAG Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Magda-Amir napisał(a):witaj Dorrag :grins: gdzie zdjecia fioneczki ? :razz: Na razie nie ma:oops: ale będą:cool3: Quote
leemonca Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 DORRAG napisał(a):Na razie nie ma:oops: ale będą:cool3: a jak będą, to znów zajrzymy :evil_lol: dzieńdoberek :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 DORRAG napisał(a):Na razie nie ma:oops: ale będą:cool3: Pewnie czekają na lepszą pogodę;) . Quote
DORRAG Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='leemonca']a jak będą, to znów zajrzymy :evil_lol: dzieńdoberek :multi: Cześć:p Już są zdjecia:cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Pewnie czekają na lepszą pogodę;) . No tak czekamy na słoneczko:cool3: Znalazłam troche starych fotek Tyle:roll: Quote
Magda-Amir Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='DORRAG'] no nareszcie :evil_lol: i do tego jakie wiosenne :razz: a u nas teraz delikatnie wyjrzalo sloneczko zza chmur :multi: Quote
DORRAG Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 A u mnie za oknem zrobiło się czarno, pewnie znowu lunie deszczem:placz: Quote
drzalka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hej,.. zdiecia super.. chyba zakupie sobie taką obrózke jak ma Fionka tylko zaciskową :D ( gdy oglądam sobie na twojej suczy coraz bardziej mi się podoba :P) :loveu: :multi: Quote
Magda-Amir Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 DORRAG napisał(a):A u mnie za oknem zrobiło się czarno, pewnie znowu lunie deszczem:placz: cofam wczesniejszy post :placz: ja juz tez mam czarno za oknem... kurcze brzydka pogoda to i fotek sie nie chce robic... :roll: Quote
ferraribox Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Fioneczki,witamy serdecznie:multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cześć Fioneczki:multi: ale masz psa tropiącego:diabloti::loveu: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='drzalka']hej,.. zdiecia super.. chyba zakupie sobie taką obrózke jak ma Fionka tylko zaciskową :D ( gdy oglądam sobie na twojej suczy coraz bardziej mi się podoba :P) :loveu: :multi: Ta obróżka jest bomba:multi:, szkoda, że nie ma większych:roll: : :hmmmm: :turn-l: : [quote name='DORRAG'] Tyle:roll: Quote
Agnieszka PPP Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej Fioneczki:loveu: kiedy to słonko do nas przybędzie...........:razz: Quote
DORRAG Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='ferraribox']Fioneczki,witamy serdecznie:multi: :multi: :multi: Cześć:p [quote name='evaxon'] niuch niuch kwiatuszki:loveu: siemanko :D Witaj:p [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: ale masz psa tropiącego:diabloti::loveu: Cześć Imbirki:p [quote name='madzia i medor']Ta obróżka jest bomba:multi:, szkoda, że nie ma większych:roll: : :hmmmm: :turn-l: : Mi też się podoba:cool3: [quote name='Agnieszka PPP']Hej Fioneczki:loveu: kiedy to słonko do nas przybędzie...........:razz: Cześć:p U nas dzisiaj jest słoneczko:multi: , porobiłam troszkę fotek ale bateria padła i się ładuje pod wieczór wrzucę:p Quote
Kate I Luka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć Fioneczki, wreszcie do Was dotarłam... Gratulacje z podwyżki i nowej umowy :) Śliczny Fionek stokrotkowy :loveu: Quote
DORRAG Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Fioneczki, wreszcie do Was dotarłam... Gratulacje z podwyżki i nowej umowy :) Śliczny Fionek stokrotkowy :loveu: Cześć Kasiu:multi: :multi:po krótkiej przerwie:cool3::multi: Quote
DORRAG Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Teraz trochę zaszaleje z fotkami:cool3: ....a co i na koniec kwiatuszek Quote
izka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witam Fioneczki wiosennie:lol: Fionka piosenki spiewa:lol: Quote
Magda-Amir Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cześć Dorrag :multi: i Fioneczko :multi: ahhhhhhh ile zdjęć :loveu: :loveu: no zaszalałaś poprostu :lol: cudne :iloveyou: Quote
Recommended Posts