Cimi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 DORRAG napisał(a):U mnie to samo:lol: , miałam kupić Fionie rogzowskie szelki ale jakoś tak wyszło że w końcu nie kupiłam...może w tym miesiacu się uda:razz: Ale Ty masz tylko jedne szeleczki, a mi codziennie coś dochodzi :lol:.. muszę zapłacić za talerze, bo znajoma mi kupiła :lol:.. później kupić bat, przedmioty na ślad, koziołek, szelki i szmatę skórzaną :lol:. Ehh.. :cool3: :eviltong:. Dobrze, że moi rodzice nie wiedzą ile kasy chce na to przeznaczyć :lol:, bo by się stuknęli w głowę :lol:. Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jak ja kocham te faflunki. CO jeden to ładniejszy. Quote
monikasobczak Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Sliczna z niej dziewczynka :) pozdrowienia od moich chlopakow ;) !!! Quote
DORRAG Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agga napisał(a):Jak ja kocham te faflunki. CO jeden to ładniejszy. monikasobczak napisał(a):Sliczna z niej dziewczynka :) pozdrowienia od moich chlopakow ;) !!! Cześć Dziewczyny:multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Bry dzień Fioneczki:multi::multi::multi: już jesteśmy, zaległości nadrobione :lol: Quote
Kate I Luka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dobrywieczór.... Koniec weekendu, do pracy wracać trzeba :placz: a ja się tak rozleniwiłam na L4 :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 czesc Fioneczki:loveu: co do wydatkow... ja od jakiegos czasu kupuje obroze i kantarek i frisbee i kupic nie moge ....:evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 majoka napisał(a):Hej Gre:multi: :multi: :multi: mlinko Cześć:p monikasobczak napisał(a):Czesc :) pozdrawiam serdecznie !!! Witaj:p madzia i medor napisał(a):Berek doberek:p :p Cześć:p Imbir1 napisał(a):Bry dzień Fioneczki:multi::multi::multi: już jesteśmy, zaległości nadrobione :lol: Cześć:p No coś długo Cię nie było:mad: tygra napisał(a):Fionka opala się na ławeczce Cześć:p Kate I Luka napisał(a):Dobrywieczór.... Koniec weekendu, do pracy wracać trzeba :placz: a ja się tak rozleniwiłam na L4 :placz: :placz: No pewnie że do pracy starczy tego leniuchowania:evil_lol: bonita napisał(a):Dobrywieczorek Fionki :) Cześć Bonitki:p Imbir1 napisał(a):słoneczne dzień dobry Fioneczki U mnie też dzisiaj takie słoneczko świeci:multi: :multi: evaxon napisał(a):czesc Fioneczki:loveu: co do wydatkow... ja od jakiegos czasu kupuje obroze i kantarek i frisbee i kupic nie moge ....:evil_lol: Cześć Ewunia:p A Ja mam nowe fotki:cool3: Chce ktoś:cool1: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja chce ja chce:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
leemonca Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale nas kokietujesz!!!, wiesz że bardzo chcemy !!! Quote
DORRAG Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a):ja chce ja chce:multi: :multi: :multi: :multi: Ok:multi: za chwilę będą:p Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 DORRAG napisał(a):Ok:multi: za chwilę będą:p jupi:multi: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 leemonca napisał(a):ale nas kokietujesz!!!, wiesz że bardzo chcemy !!! Nie kokietuję:p po prostu sie pytam:cool3: Quote
leemonca Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 DORRAG napisał(a):Nie kokietuję:p po prostu sie pytam:cool3: nieeeee...:razz:???? a przecież znasz odpowiedź :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
DORRAG Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 i mina z serii nikt mnie nie kocha I cokrotki:p reszta później:p Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 biedne malenstwo:loveu: ciocia Ewa cie toffa:loveu: Quote
drzalka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 o jejciu ale masz super boskie.. fione jest cudowna :D.. a jaką ma łądną obróżke... cudna :D:D:loveu: Quote
Recommended Posts