Kitka20 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witam Fioneczkę i jej Pańcie:p Dawno mnie nie było ale nadrobiłam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet hehe moja to ma zęby jakby jej Gołota poprzestawiał:diabloti: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 W dniu kobiet, wszystkiego naj dla Ciebie i Fionci ;) Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hej Fioneczki :) :) :) Jeszcze tylko dziś odbębnić w pracy i znów weekendzik :cunao: Quote
Kitka20 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witajcie Fionki jak tam dzionek w pracy?? nie ma to jak mi 0 pracy prócz domowych obowiązków:lol::evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Cześć Dziewczyny:multi: Mamy weekendzik:multi: :multi: :multi: No i wreszcie można sobie posiedzieć na dogo:multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Heeeeej... mamy weekendzik to i może foteczki Księżniczki będą :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 No dobrze mam trochę fot ale nie nowych:p i nie za ładnych:roll: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 hahaha, ale słodziuteńka :loveu: :loveu: :loveu: doopeczka jak zwykle przekrzywiona Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 DORRAG napisał(a): Hi hi, jaka panienka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki to jest wzór z rogz-a, bo strasznie mi się podoba:cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madzia i medor napisał(a):H Jaki to jest wzór z rogz-a, bo strasznie mi się podoba:cool3: Sister... ja widzę , że ty to masz chyba jakąś manię netowopsiowych zakupów :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):Sister... ja widzę , że ty to masz chyba jakąś manię netowopsiowych zakupów :eviltong: :eviltong: :eviltong: :oops: :oops: :oops: :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 DORRAG napisał(a):No dobrze mam trochę fot ale nie nowych:p i nie za ładnych:roll: No, nie!!!! :mad: Jakto nie za ładnych? Niech się tylko fionka dowie jakie głupoty jej pani wypisuje :evil_lol: DORRAG napisał(a): To jest boskie :loveu: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześc, Gremlinka jak zwykle piękna.....:loveu: Quote
Kiłi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Trzymajcie mnie bo się rozpływam!!!!!!!! Boskie!!!! Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kiłi napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: Trzymajcie mnie bo się rozpływam!!!!!!!! Boskie!!!! Zgadzam się, cudne zdjęcie:loveu: Prawdziwa dama z niej :) Quote
Cimi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):Sister... ja widzę , że ty to masz chyba jakąś manię netowopsiowych zakupów :eviltong: :eviltong: :eviltong: Chyba większość tak ma :lol:. No przynajmniej ja, mam po wypisywane co muszę kupić, albo nie co powinnam kupić w najbliższym czasie :lol:. oczywiście podsuma kwoty nie jest małą kwotą :lol: i mussi część zakupów poczekać :lol:. Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):hahaha, ale słodziuteńka :loveu: :loveu: :loveu: doopeczka jak zwykle przekrzywiona Ona zawsze tak siada:roll: madzia i medor napisał(a):Hi hi, jaka panienka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki to jest wzór z rogz-a, bo strasznie mi się podoba:cool3: to wzór B rozmiar L:p Czyżby jakiś nowy zakup:cool3: monia&Tofi napisał(a):No, nie!!!! :mad: Jakto nie za ładnych? Niech się tylko fionka dowie jakie głupoty jej pani wypisuje :evil_lol: To jest boskie :loveu: Cześć:multi: Już sie tłumacze...modelka ładna tylko otoczenie nie za bardzo:razz: majoka napisał(a):Cześc, Gremlinka jak zwykle piękna.....:loveu: Cześć Majoka :multi: Kiłi napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: Trzymajcie mnie bo się rozpływam!!!!!!!! Boskie!!!! Nie rozpływaj się kobito bo kto będzie do mnie zagladał:evil_lol: [ Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a):Zgadzam się, cudne zdjęcie:loveu: Prawdziwa dama z niej :) Dziękujemy:p Cimi napisał(a):Chyba większość tak ma :lol:. No przynajmniej ja, mam po wypisywane co muszę kupić, albo nie co powinnam kupić w najbliższym czasie :lol:. oczywiście podsuma kwoty nie jest małą kwotą :lol: i mussi część zakupów poczekać :lol:. U mnie to samo:lol: , miałam kupić Fionie rogzowskie szelki ale jakoś tak wyszło że w końcu nie kupiłam...może w tym miesiacu się uda:razz: Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 DORRAG napisał(a): to wzór B rozmiar L:p Czyżby jakiś nowy zakup:cool3: :siara: :siara: ;) Tylko, że muszę sprawdzić, czy jest taki wzór XL:cool3: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Brywieczór :) Byłam fotki Fionki luzaczki oglądałam:loveu: Quote
Recommended Posts