Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Fionulki, u nas też jest dziś bleeee i w związku z tym na polepszenie nastroju otworzyłyśmy sobie dzisiaj w pracy szampana i wypiłyśmy we 3 szt. wyszło po szklanecze na głowę:eviltong::p (mamy jeszcze 2 butelki:evil_lol:;))

Posted

Witajcie wszystkie:multi:

[quote name='Imbir1']cześć Fionulki, u nas też jest dziś bleeee i w związku z tym na polepszenie nastroju otworzyłyśmy sobie dzisiaj w pracy szampana i wypiłyśmy we 3 szt. wyszło po szklanecze na głowę:eviltong::p (mamy jeszcze 2 butelki:evil_lol:;))

A ja dzisiaj na polepszenie nastroju kupiłam sobie czekoladkę, i ją zjadłam... całą:evil_lol:

No a teraz troszkę zdjęć

zdjęcia są stare, ale jak jutro będzie ładna pogoda to będą nowiutkie:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć Fionulki, u nas też jest dziś bleeee i w związku z tym na polepszenie nastroju otworzyłyśmy sobie dzisiaj w pracy szampana i wypiłyśmy we 3 szt. wyszło po szklanecze na głowę:eviltong::p (mamy jeszcze 2 butelki:evil_lol:;))

aaaaaaaaa jak ja uwielbiam szampona :sabber:

juz to mówiłam ale powtórze Fiona ma zarąbisty kolor oczu płone normalnie do jej ślipiów :loveu:

Posted

cześć wszystkim:multi:

[quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek...
Witamy się cieplutko i słonecznie, bo za oknem znów szaro i buro :(

cześć kasiu... nie widzę obrazeczka
[quote name='madzia i medor']Szaleństwo, to to, co tygryski lubią najbardziej:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ona uwielbia biegać, jak zacznie szaleć to cięzko ją zatrzymać

[quote name='dbsst']

juz to mówiłam ale powtórze Fiona ma zarąbisty kolor oczu płone normalnie do jej ślipiów :loveu:

nie tylko ty płoniesz:evil_lol: do jej oczków ale Ja też:cool3:

[quote name='izka']Jak strasznie lubie patrzeć na Fionkę ma takie przekochane pyszczydło ,ależ bym ja wyściskała:loveu: :loveu:

To zapraszam Cie to mnie będziesz mogła wyścickać osobiście:p

Dzisiaj raczej nowych zdjęć nie będzie bo Fionusie boli brzuszek, nic nie zjadła od rana ani nawet się wody nie napiła. Nie wiem co jej mogło zaszkodzić bo wczoraj nie zjadła nic innego niż zwykle.

A jeszcze na dodatek dzisiaj mamy kolędę, a ja tego bardzo nie lubię.... W tamtym roku mi się udało bo siedziałam z Fioną ale w tym roku to mój brat już zapowiedział że teraz on siedzi z psem.

Posted

[quote name='DORRAG']
cześć kasiu... nie widzę obrazeczka
:( :( :(

[quote name='DORRAG']
Dzisiaj raczej nowych zdjęć nie będzie bo Fionusie boli brzuszek, nic nie zjadła od rana ani nawet się wody nie napiła. Nie wiem co jej mogło zaszkodzić bo wczoraj nie zjadła nic innego niż zwykle.
Oj biedna Myszka... A koopki były normalne? Może to jakieś wirusowe zatrucie?...
[quote name='DORRAG']
A jeszcze na dodatek dzisiaj mamy kolędę, a ja tego bardzo nie lubię.... W tamtym roku mi się udało bo siedziałam z Fioną ale w tym roku to mój brat już zapowiedział że teraz on siedzi z psem.
Hihi, ja też zawsze szukałam wymówek... Najlepiej było jak ksiądz przychodził w tygodniu - można było zwalić na długie zajęcia w szkole, a potem na pracę :razz: :razz:

Posted

[quote name='Kate I Luka']:( :( :(

Oj biedna Myszka... A koopki były normalne? Może to jakieś wirusowe zatrucie?...

No właśnie kupka była normalna, ale troche jej w brzusiu burczy.

śliczne słoneczko:p

Posted

DORRAG napisał(a):
No właśnie kupka była normalna, ale troche jej w brzusiu burczy.

to nie wiem.... niech ma wodę będzie chciała to się napije... A potem możesz spróbować z jakims gotowanym kurczaczkiem... Chude mięsko nie zaszkodzi przy niestrawnościach...

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Hihi, ja też zawsze szukałam wymówek... Najlepiej było jak ksiądz przychodził w tygodniu - można było zwalić na długie zajęcia w szkole, a potem na pracę :razz: :razz:

nasz się wycwanił i chodzi późnym wieczorem :shake: , dwa lata temu przyszedł prawie o 22!!! nie wpuściłam go :mad:

Posted

leemonca napisał(a):
nasz się wycwanił i chodzi późnym wieczorem :shake: , dwa lata temu przyszedł prawie o 22!!! nie wpuściłam go :mad:

No a księdza jeszcze nie ma ..zaczął chodzić o 13 ale coś mi sie zdaje że będzie bardzo późno.

Posted

leemonca napisał(a):

No to faktycznie, też bym nie wpuściła... U nas chodza chyba do 20stej...

DORRAG napisał(a):
No i Fiona już lepiej się czuje, wypiła troszeczkę wody i zaczeła przynosić zabawki do zabawy:multi:

Super... Dobrze, że już dobrze :)

Posted

hehe, Imbir też potrafi, ale księdza nie mieliśmy bo Imbir go pogonił na klatce jak szliśmy na spacerek:diabloti: było ciemno i szczerze powiedziawszy ja też się go wystraszyłam:evil_lol:

to dobrze że Fionka już lepiej się czuje:lol: