Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jeee :multi: :multi: :multi: :multi: Świerzutkie foteczki mi się trafiły :multi: :multi: :multi: ... jaka ładna.... i wyjątowo bez obróżki :) Quote
DORRAG Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Kate I Luka napisał(a): ... jaka ładna.... i wyjątowo bez obróżki :) No bez obróżki to taka goła mi sie wydaje:evil_lol: ....ale od razu jak wróciłam z pracy to ją puściłam do ogródka i zrobiłam trochę zdjęć dopóki świeciło słońce, bo później to już by z tego nic nie było. Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 DORRAG napisał(a):No bez obróżki to taka goła mi sie wydaje:evil_lol: .... Ty wiesz, że mi też? Tak przywykłam do jej widoku albo w obroży albo w szeleczkach... i taka zaupełnie inna dziś :) Quote
e.v.a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ja jak sciagam preventika i Tigra po domu chodzi to tez jakas taka gola:evil_lol: nie ubara taka feee.... golas:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
monia&Tofi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='DORRAG'] czyżby poczuła wiosnę ? :evil_lol: [quote name='DORRAG']No bez obróżki to taka goła Fionka dzisiaj striptiz serwuje :razz: Quote
tygra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 bardzo łądnie wyszła na wszystkich a na tym szczególnie Quote
DORRAG Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ty wiesz, że mi też? Tak przywykłam do jej widoku albo w obroży albo w szeleczkach... i taka zaupełnie inna dziś :) evaxon napisał(a):ja jak sciagam preventika i Tigra po domu chodzi to tez jakas taka gola:evil_lol: nie ubara taka feee.... golas:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Na następnej sesji modelka będzie już ubrana:evil_lol: monia&Tofi napisał(a): Fionka dzisiaj striptiz serwuje :razz: No teraz u mnie będzie trochę golizny:evil_lol: Dynia napisał(a):ello Dorciu ... Cześć Dyńciu:p tygra napisał(a):bardzo łądnie wyszła na wszystkich a na tym szczególnie Cieszę się że zdjecia Fiońci się podobają:cool3: :p Quote
Medorowa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ona jest naprawdę prześliczna :loveu: :loveu: http://img299.imageshack.us/img299/6466/p1030152la3.jpg Quote
bonita Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale mi się trafiło, tyle fotków do obglądania :) Tu swietnie wyszła, normalnie fotogwiazda :) Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Doberek ... Już bliżej niż dalej do weekendu :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Rinuś Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='DORRAG'] ogolnie boksery nie podobaja mi sie ,ale Fiona jest sliczna:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czy dzis byla kolejna sesja?ubranej modelki:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 niee, to starsze focie :) Ale nowych zrobić nie zaszkodzi :razz: :razz: :razz: Quote
Dynia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ello :loveu: Mnie najbardzej podoba się wersja kanapowa :loveu: zwłaszcza wysiłki zwinięcia się w kuleczke :diabloti: :diabloti: Quote
Dynia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ups :p to drapanko rozmyte :eviltong: chyba :crazyeye: Quote
DORRAG Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Witam wszystkich odwiedzających:cool3: :p Kate I Luka napisał(a):Doberek ... Już bliżej niż dalej do weekendu :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: I to mnie najbardziej cieszy:multi: :multi: keleris napisał(a):puki co sie tylko witamy :) Cześć:p Dynia napisał(a):ups :p to drapanko rozmyte :eviltong: chyba :crazyeye: Tak Dyńciu... Fiona na tym zdjęciu drapała sie po uchu. Quote
Imbirka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cześć Fioneczki:multi: dzisiaj nadrabiam zaległości na dogo:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Odmeldowuję się wszędzie po Julii, rannym ptaszku :cool3: :cool3: Cześć Kochaniutkie prawie sąsiadeczki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
DORRAG Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='tygra']cześć i czołem [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: dzisiaj nadrabiam zaległości na dogo:lol: [quote name='Kate I Luka']Odmeldowuję się wszędzie po Julii, rannym ptaszku :cool3: :cool3: Cześć Kochaniutkie prawie sąsiadeczki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='Kiłi']Dzieńdoberek:Cool!: Dzień dobry dziewczynki:p Quote
Recommended Posts