Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaP napisał(a):
Zapisuje Stefanka

Witaj Aguś u Brunka.

podsumowując dostępne DT z miejscami:
Missieek 400 zł z Karmą - okolice Miechowa
Kasia77 360 zł z karmą - Pomorze
Marget 360 zł z karmą Pacanów Świętokrzyskie

Najbliżej jest Missieek. Ale nie mamy praktycznie deklaracji.

(Inga.mm- pytałam nie da rady, Jaaga-nie da rady, Ulka12 nie ma miejsc i do wielu innych dzwoniłam ale o te miejsca pytałyście na wątku)
Nic bezpłatnego niestety nie znalazłam.
Co robimy?

Posted

cioteczki Ewcia mi napisała właśnie smsa że pani z Katowic Bogucic przed chwilą dzwoniła (wczoraj tam wieszałam plakaty) i jest chętna na Stefanka od razu, dwójka dzieci 2 i 6 lat, kamienica z podwórkiem ale to nic pewnego, Ewunia umawia się i jedzie tam ze Stefciem, trzymajcie mocno kciuki!

Posted

diana79 napisał(a):
cioteczki Ewcia mi napisała właśnie smsa że pani z Katowic Bogucic przed chwilą dzwoniła (wczoraj tam wieszałam plakaty) i jest chętna na Stefanka od razu, dwójka dzieci 2 i 6 lat, kamienica z podwórkiem ale to nic pewnego, Ewunia umawia się i jedzie tam ze Stefciem, trzymajcie mocno kciuki!

Jedziemy razem ze Stefankiem .....jeśli cokolwiek będzie nie tak oczywiście Stefcio wraca z nami z powrotem ...ale naprawdę wierzę że domek będzie tym wymarzonym ....Panie wcześniej miały kotka z dogo :)

Posted

wczoraj powiesiłam przy zoologicznym, aż nie mogę uwierzyć :multi:
cioteczki ale sprawdźcie dobrze domek moja mam tam mieszka a ja się tam wychowałam więc w razie czego będziemy mieć Stefanka na oku :multi:

Posted

andegawenka napisał(a):
Myszko , tak sie martwiłaś:bigcool::Cool!:

:loveu::loveu::loveu:
Jedziemy tam razem z Marticzką i Ewcią o 19.
Oby wszystko było ok

Diana ty to masz rękę do tych plakatów:):):)

Posted

Mysza2 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
Jedziemy tam razem z Marticzką i Ewcią o 19.
Oby wszystko było ok

dopiero o 19? ja chyba jajko zniosę do tego czasu :evil_lol:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Wieziemy Stefanka do DS w Katowicach - Bogucicach :) Trzymajcie kciuki kochane :):):) Ewcia wymodliła ten domek :) Panie znalazły ogłoszenie w sklepie zoologicznym i się zakochały w Stefciu :)

Matko, nie wierze !!!! widoczne cuda sie zdarzają !

Posted

Ewunia jest w tej chwili u Stefanka ...poszła odwiedzić chłopaka kochanego oraz umówić szczegóły odbioru ....cioteczki Ewcia pisała że trzeba zapłacić 40 zł za hotelik przy odbiorze .....czy Stefciu ma pieniążki ???

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ewunia jest w tej chwili u Stefanka ...poszła odwiedzić chłopaka kochanego oraz umówić szczegóły odbioru ....cioteczki Ewcia pisała że trzeba zapłacić 40 zł za hotelik przy odbiorze .....czy Stefciu ma pieniążki ???

tak ma pieniążki, dajcie nr konta to zaraz przeleję