Havanka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Maruda666']Ewunia :) oby ta osiemnastka trwała jak najdłużej :) :) Nie..., no taka okazja !!!! "Osiemnastka" - zdarza się raz w życiu !!!! Ewuś, ja też życzę Ci wszystkiego najlepszego; obyś w swoim życiu spotykała zawsze życzliwych, dobrych ludzi, bo to jest największy skarb !!! Quote
Nadziejka Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Dziekuje dziekuje dziekujeeee:iloveyou::iloveyou::modla:stokrotnie dziekujeeeeeeee i ...osiemnascie mi brakuje do setki hihiiiii , dzisiaj tak jestem umordowana , ale sie zmienic na lepsze musiiiiiii! dziekuje serdecznie ciotenki! Quote
Nadziejka Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 ciotenki kochane zajrzyjcie do ... Montiego prosze ..:-(bidula bidulaaaaaaa http://www.dogomania.pl/threads/212919-Monte-głodzony-i-katowany.-Znajdzie-się-ktoś-kto-pokaże-mu-radość-w-życiu Quote
Nadziejka Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ewuniu, gdyby nie udalo sie z ds i piesek bedzie szedl do platnego DT, deklaruje 15mc+jednorazowa wplate.[/QUOTE] :modla::iloveyou:dziekujeeeeee dziekuje wam ! ja rozmawialam z p Alicja , ktora ma hotelik na Zagorzu , u nas , wiec gdyby narazie nic nie bylo , to od wtorku do piatku , moze Stefa przyjac , 20 za dobe... Quote
giselle4 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='ewa gonzales']:modla::iloveyou:dziekujeeeeee dziekuje wam ! ja rozmawialam z p Alicja , ktora ma hotelik na Zagorzu , u nas , wiec gdyby narazie nic nie bylo , to od wtorku do piatku , moze Stefa przyjac , 20 za dobe...[/QUOTE] to niech tam przeczeka pare dni albo moze juz jutro pojedzie do domku dziekuje za pv Ewcia Quote
DONnka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 To ile Stefcio już ma w skarbonce? Wątek dłuuuugi i nie mam dziś siły wertować postów:oops: Poczęstowałam się banerkiem, bo sunia z mojego dotychczasowego banerka trafiła już do swego domku :) Quote
diana79 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ewuniu wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu::loveu: dużo zdrówka i szczęścia i oby udało Ci się Stefkowi szybko domek znaleźc :loveu::multi: super by było gdyby pan ze Świętochłowic dał Stefkowi domek, ja ostatnio znów porozwieszałam plakaty i może z plakatu zadzwonił? rozliczenie bieżące są na pierwszej stronie 5 post Quote
Nadziejka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 :modla::modla::iloveyou:Ciotenki zaciskajcie kciuki , jam sie pol nocy modlila aby pan ze Swietochlowic dzis zadzwonil i aby to byl ....ten domus ...... [FONT=Arial Black]Dziekuje Monisiu Dianusiu za wszystko:iloveyou::modla::iloveyou:dziekuje wam kochane moje! [/FONT] [FONT=Arial Black]siedze jak na szpilach i czekam , pani z hoteliku w Sosnowcu bedzie tez czekac na moj tel , mam takie wiesci z ..dt .... ze wczoraj sunieczka na balkonie byla cala noc , wiec Stefunio byl spokojny , dzis wtorek... cioteczki gdyby moj ,,mynzu ,, sie zgodzil , to niunio bylby nasz...:shake::shake:ale na nikogo sie nie zgadza ... tak trudno jest pisac , bo wszystkiego napisac nie moge , a jest b wiele spraw :shake:czekam kochani , czekam jak na najswietsze cuda- na tel od pana [/FONT] Quote
diana79 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 trzymamy bardzo mocno kciuki!!! mi w nocy się Stefanek śnił, że poszedł do nowego domu więc musi się udać! Quote
bela51 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ewuniu, dostałam w niedziele Twoja wiadomosc, ale mnie nie było w dlugi weekend, nie mogłam pomoc. Trzymam kciuki, aby Stefciu jak najszybciej opuscil ten dt. To nie był dobry wybor. Quote
vega17 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212895-Bytom-ul.-Olimpijska-dzika-suczka-uciek%C5%82a-dopiero-trafi%C5%82a-do-nowego-domu.-POMOCY?p=17447045#post17447045 pomocy ,trwaja poszukiwania malenkiej suni w Bytomiu Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Stefanek już odebrany i bezpieczny ....cioteczka Ewunia zaprowadziła go do hoteliku ....szedł bardzo chętnie ...ucieszony i zadowolony ....gorzej jak musiał zostać gdy Ewunia odchodziła :( oczka smutne :( Ewcia wraca właśnie do domku upłakana strasznie :( Ewuś jestem pełna podziwu dla Ciebie że dałaś radę i tyle wytrzymałaś :* najwazniejsze że Stefcio już odebrany :* Quote
Mysza2 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ewuś, dzielna cioteczko :loveu::loveu: Marticzko ale co dalej, czy szukamy mu tańszego DT? Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Stefanek już odebrany i bezpieczny ....cioteczka Ewunia zaprowadziła go do hoteliku ....szedł bardzo chętnie ...ucieszony i zadowolony ....gorzej jak musiał zostać gdy Ewunia odchodziła :( oczka smutne :( Ewcia wraca właśnie do domku upłakana strasznie :( Ewuś jestem pełna podziwu dla Ciebie że dałaś radę i tyle wytrzymałaś :* najwazniejsze że Stefcio już odebrany :*[/QUOTE] Dzieki za wiesci. Martika, podeslij nr konta, przesle pare groszy. Quote
DONnka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Stefanek już odebrany i bezpieczny ....cioteczka Ewunia zaprowadziła go do hoteliku ....szedł bardzo chętnie ...ucieszony i zadowolony ....gorzej jak musiał zostać gdy Ewunia odchodziła :( oczka smutne :( Ewcia wraca właśnie do domku upłakana strasznie :( Ewuś jestem pełna podziwu dla Ciebie że dałaś radę i tyle wytrzymałaś :* najwazniejsze że Stefcio już odebrany :*[/QUOTE] Ło matko jak się cieszę :multi::multi::multi: Wielkie brawa dla cioteczki Ewy na otarcie tych łez poproszę :happy1::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
bela51 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Tez sie ciesze, ze Stefcio odebrany, ale co dalej ? Przeciez 20 zł dziennie to straszny haracz, nie mozemy tyle płacic. Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kochane Ewunia jak wejdzie na dogo napiszę więcej ....w hoteliku Stefcio ma być do czwartku .....w najlepszym wypadku do piątku bo tylko do piątku jest miejsce! To tylko awaryjne DT ...musimy na CITO szukać hoteliku dla Stefanka :( Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dzieki za wiesci. Martika, podeslij nr konta, przesle pare groszy.[/QUOTE] Kochana księgową Stefanka jest diana jak będzie na pewno prześle numerek konta. W imieniu Stefanka bardzo Ci dziękuję :* Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Mysza2']Ewuś, dzielna cioteczko :loveu::loveu: Marticzko ale co dalej, czy szukamy mu tańszego DT?[/QUOTE] Szukamy kochana i to na już :( Stefanek został przyjęty bo Ewunia nie miała co z nim zrobić :( do piątku najpóźniej mamy czas :( w hoteliku wszystko zarezerwowane i Stefanek nie będzie mógł tam zostać :( Quote
Nadziejka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Ciotenki juz wpadam i pisze , ninio kochany przekochany, pan nie zadzwonil jeszcze , czekam czekam bardzooo , w hoteliku u p Aluni ma kolezaneczki obok , jedzonko odrazu dostal , bedzie spacerusiek , nie bedzie samotny , ma duzo zabaweczek , spacerowalismy dlugo i tak sie buziola nacalowalismy , nagadalam jemu roznosci , a jak juz bylismy bliziutko , to interesowal sie wszystkim , ogladal , rozesmiana mortunka kochana , tylko ze serce sciska ciotenki , co dalej.............:-(:modla::iloveyou::modla:cioteczki ja pytam wszedzie , dzwonie , dt koniecznie trzeba znalezc , ,,munz,, moj sie nie zgadza ....:shake::-(:shake: Quote
giselle4 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ewa ,musi byc gdzies hotelik blizej Ciebie i tanszy no musi.... noo ciemna masa nie pamietam gdzie ja mialam Jantara... napiszcie do Lu Gosiak Ona pomoze.... Quote
Igiełka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ewcia jak dobrze że Stefuś już zabrany, dobra robota :) choć wiem że kosztowało Cię to wiele stresu, nic bezpłatnego nie znalazłam Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ewunia trzeba zapytać w Kluczborku w hoteliku czy mają wolne miejsce i ewentualny koszt ....zaraz ściągnę na wątek nesce.... Quote
bela51 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Posłalam Ewie link do strony tego nowego hotelu u Emiś. To jest 15 km od Katowic. Nalezaloby tam zadzwonic. Quote
savahna Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dziewczyny, sorki, zobaczyłam,ze śląsk i pomyślałam,ze wkleje.Od Jaagi w Katowicach uciekł wilczasty Fil.Może ktoś będzie mógł jakoś pomóc. Jaaga z tego co wiem jest teraz bez tz i nie bardzo mobilna.... To jest watek jakby ktoś miał chwilke.... http://www.dogomania.pl/threads/2107...-pomoc./page10 Quote
Recommended Posts