Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Wróciłyśmy, Stefanek został w nowym domku.
Ponieważ męczyłyśmy panią długo wątpliwościami, że małe mieszkanie, dwójka dzieci, pies duży, trzeba z nim pracować żeby go ułożyć, pani bardzo rozsądnie sama zasugerowała że zmierzy się z tematem, a gdyby co nie daj boże ją to przerosło do poniedziałku da znać i wtedy Stefanka zabierzemy.
W każdej chwili możemy podjechać i odwiedzić albo dzwonić.
Rodzina zwierzolubna, szczera i prostolinijna. Stefanek do całej rodziny nastawiony bardzo przyjaźnie.
Na razie tyle bo muszę z moją wyjść z moją.

No to całe szczęście :multi: :multi:
Oby się dogadali ze Stefankiem i pokochali Go mocno :modla: :modla:

Posted

Nie wiem ,jak założyc wątek ,ale moze ktoś tu zajrzy od jamników. Mam domek w Jaworznie dla jamnika. Dobrze by było żeby miał do 3 lat . Wizyte zrobie .
TYLKO PROSIŁABYM NAMIARY. Wyslę zdjęcia tej pani ,pocztą

Posted

[quote name='Javena']Nie wiem ,jak założyc wątek ,ale moze ktoś tu zajrzy od jamników. Mam domek w Jaworznie dla jamnika. Dobrze by było żeby miał do 3 lat . Wizyte zrobie .
TYLKO PROSIŁABYM NAMIARY. Wyslę zdjęcia tej pani ,pocztą
Załoz wątek w tym dziale
http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa
Wejdz w ten link i z lewej strony u gory jest okienko +dodaj nowy temat. Kliknij w to okienko.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Bardzo dziękujemy za zaciśnięte kciuki ;) na razie choć na chwilkę można puścić ;)
I oby do poniedziałku ;) :lol:

Martiko, a co z kastracją Stefanka ?

Posted

bela51 napisał(a):
Martiko, a co z kastracją Stefanka ?

Belu kochana Pani oczywiście się zgodziła ....poza tym trzeba to zaznaczyć na Umowie Adopcyjnej ......na razie nie ma umowy ....trzeba zadecydować kto będzie odpowiedzialny za Stefanka w razie ......tfu....tfu...no i taką umowę stworzyć ......włącznie z informacją że w razie jakich kolwiek problemów psiak musi wrócić do nas .....broń boże do schroniska :(
Czy ktoś ma może wzór takiej umowy ???

Posted

[quote name='bela51']Moge miec jutro wzor umowy. Ale nie mam drukarki.
Nie zakładam najgorszego, ze Stefek wróci... ale... gdyby wrócił, to gdzie ?????????

Belu kochana to prześlij mi ją na @ ....ja wydrukuje w pracy :) Jeśli Stefanek wróci .......nie mam pojęcia gdzie go zawieziemy .....i nawet nie chce o tym myśleć :(
Najbliżej jest Misieeek ale to 400 zł :( a Stefanek nie ma żadnych deklaracji !!! :(

Posted

Jutro do pani zadzwonimy. Mam nadzieję że bedzie dobrze, ale tego na 100% nigdy nie można przewidzieć. Ja się zawsze najbardziej boję żeby pies nie nawiał.
Pani i jej mama zapewniały, że dla nich to oczywiste żeby go nie spuszczać ze smyczy.
A stefanek ciągnie jak traktor :)

Posted

cioteczki wspaniała akcja :multi::multi::multi:
mam nadzieje, że Stefanek u nich zostanie już na zawsze :multi:
uratowany został w ostatniej chwili to chyba cud :crazyeye::multi:
dziś już nie miałby się gdzie podziać
musi być wszystko dobrze :bigcool:
Stefanek to dzielny grzeczny chłopak, na pewnie go nie oddadzą :lol:

Posted

Wczoraj po 22 rozmawiałam z Panią ....Stefanek wulkan energii na dworze ....w domku bardzo grzeczny :) zajął miejsce na kaflach w przedpokoju :) przerażony panelami na których bardzo się ślizga postanowił więcej nie korzystać ze ślizgawki ;) Zapraszany do pokoju odmawia :) Ładnie zjadł ....poprosił o wodę rzucając się na zlew ;) potem był spacerek z nowym Panem który ostatecznie zadecydował że imienia mu nie będzie zmieniał bo Stefan do niego pasuje:evil_lol: Pani pytała czy można zmienić mu imię ze względu na męża ...nie wyobrażała sobie męża o 5 rano na spacerze w parku wołającego STEFAN WRÓĆ!!!!! :cool3: Ale Panu to nie przeszkadza :) więc Stefanek pozostanie Stefankiem przynajmniej na razie :lol: :loveu:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Wczoraj po 22 rozmawiałam z Panią ....Stefanek wulkan energii na dworze ....w domku bardzo grzeczny :) zajął miejsce na kaflach w przedpokoju :) przerażony panelami na których bardzo się ślizga postanowił więcej nie korzystać ze ślizgawki ;) Zapraszamy do pokoju odmawia :) Ładnie zjadł ....poprosił o wodę rzucając się na zlew ;) potem był spacerek z nowym Panem który ostatecznie zadecydował że imienia mu nie będzie zmieniał bo Stefan do niego pasuje:evil_lol: Pani pytała czy można zmienić mu imię ze względu na męża ...nie wyobrażała sobie męża o 5 rano na spacerze w parku wołającego STEFAN WRÓĆ!!!!! :cool3: Ale Panu to nie przeszkadza :) więc Stefanek pozostanie Stefankiem przynajmniej na razie :lol: :loveu:

Super, że Państwo zadowoleni ze Stefanka. Stefciu trzymaj tak dalej.

Posted

Marticzko, pięknie to opisałaś :):):):)
A ja muszę napisać że Stafanek jest piękny, piękniejszy niż na zdjęciach.

Diana Ciebie teraz to wszyscy będą błagać żebyś rozwieszała plakaty :):):)

A to dla Ewy, za uratowanie Stefanka, dla Marticzki za transport dla Diany za plakaty i dla wszystkich cioteczek na tym wątku:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: