Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bardzo dziękujemy za zaciśnięte kciuki ;) na razie choć na chwilkę można puścić ;) I oby do poniedziałku ;) :lol: Quote
DONnka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mysza2 napisał(a):Wróciłyśmy, Stefanek został w nowym domku. Ponieważ męczyłyśmy panią długo wątpliwościami, że małe mieszkanie, dwójka dzieci, pies duży, trzeba z nim pracować żeby go ułożyć, pani bardzo rozsądnie sama zasugerowała że zmierzy się z tematem, a gdyby co nie daj boże ją to przerosło do poniedziałku da znać i wtedy Stefanka zabierzemy. W każdej chwili możemy podjechać i odwiedzić albo dzwonić. Rodzina zwierzolubna, szczera i prostolinijna. Stefanek do całej rodziny nastawiony bardzo przyjaźnie. Na razie tyle bo muszę z moją wyjść z moją. No to całe szczęście :multi: :multi: Oby się dogadali ze Stefankiem i pokochali Go mocno :modla: :modla: Quote
Javena Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nie wiem ,jak założyc wątek ,ale moze ktoś tu zajrzy od jamników. Mam domek w Jaworznie dla jamnika. Dobrze by było żeby miał do 3 lat . Wizyte zrobie . TYLKO PROSIŁABYM NAMIARY. Wyslę zdjęcia tej pani ,pocztą Quote
bela51 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ciesze sie, ze Stefek ma dom , choc na razie tylko na 90 %. A moze na wiecej? Czekajmy cierpliwie na wiadomosci. Quote
bela51 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Javena']Nie wiem ,jak założyc wątek ,ale moze ktoś tu zajrzy od jamników. Mam domek w Jaworznie dla jamnika. Dobrze by było żeby miał do 3 lat . Wizyte zrobie . TYLKO PROSIŁABYM NAMIARY. Wyslę zdjęcia tej pani ,pocztą Załoz wątek w tym dziale http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa Wejdz w ten link i z lewej strony u gory jest okienko +dodaj nowy temat. Kliknij w to okienko. Quote
bela51 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Bardzo dziękujemy za zaciśnięte kciuki ;) na razie choć na chwilkę można puścić ;) I oby do poniedziałku ;) :lol: Martiko, a co z kastracją Stefanka ? Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 bela51 napisał(a):Martiko, a co z kastracją Stefanka ? Belu kochana Pani oczywiście się zgodziła ....poza tym trzeba to zaznaczyć na Umowie Adopcyjnej ......na razie nie ma umowy ....trzeba zadecydować kto będzie odpowiedzialny za Stefanka w razie ......tfu....tfu...no i taką umowę stworzyć ......włącznie z informacją że w razie jakich kolwiek problemów psiak musi wrócić do nas .....broń boże do schroniska :( Czy ktoś ma może wzór takiej umowy ??? Quote
bela51 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Moge miec jutro wzor umowy. Ale nie mam drukarki. Nie zakładam najgorszego, ze Stefek wróci... ale... gdyby wrócił, to gdzie ????????? Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='bela51']Moge miec jutro wzor umowy. Ale nie mam drukarki. Nie zakładam najgorszego, ze Stefek wróci... ale... gdyby wrócił, to gdzie ????????? może tutaj znajdziesz odpowiednią http://www.dogomania.pl/threads/29553-wzory-UMOWY-ADOPCYJNEJ?highlight=umowy Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='bela51']Moge miec jutro wzor umowy. Ale nie mam drukarki. Nie zakładam najgorszego, ze Stefek wróci... ale... gdyby wrócił, to gdzie ????????? Belu kochana to prześlij mi ją na @ ....ja wydrukuje w pracy :) Jeśli Stefanek wróci .......nie mam pojęcia gdzie go zawieziemy .....i nawet nie chce o tym myśleć :( Najbliżej jest Misieeek ale to 400 zł :( a Stefanek nie ma żadnych deklaracji !!! :( Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='andegawenka']może tutaj znajdziesz odpowiednią http://www.dogomania.pl/threads/29553-wzory-UMOWY-ADOPCYJNEJ?highlight=umowy Bardzo dziękuję :) poczytam na spokojnie .....bo widzę że wzorów tam dostatek ;) Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nie ma za co. Oby częściej były potrzebne:smile: Quote
Beatkaa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Uff,oby było już tylko lepiej i Stefanek został na zawsze tam gdzie jest :):):) Quote
Roszpunka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Beatkaa napisał(a):Uff,oby było już tylko lepiej i Stefanek został na zawsze tam gdzie jest :):):) Taką wersję przyjęliśmy i takiej będziemy się trzymać ;) Quote
Mysza2 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jutro do pani zadzwonimy. Mam nadzieję że bedzie dobrze, ale tego na 100% nigdy nie można przewidzieć. Ja się zawsze najbardziej boję żeby pies nie nawiał. Pani i jej mama zapewniały, że dla nich to oczywiste żeby go nie spuszczać ze smyczy. A stefanek ciągnie jak traktor :) Quote
Maruda666 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Uffff. Całą akcję przegapiłam . Ale może dobrze, bo dostałabym zawału. STEFCIU:thumbs::thumbs::thumbs: DZIEWCZYNY :Rose::Rose::Rose: Quote
diana79 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 cioteczki wspaniała akcja :multi::multi::multi: mam nadzieje, że Stefanek u nich zostanie już na zawsze :multi: uratowany został w ostatniej chwili to chyba cud :crazyeye::multi: dziś już nie miałby się gdzie podziać musi być wszystko dobrze :bigcool: Stefanek to dzielny grzeczny chłopak, na pewnie go nie oddadzą :lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Wczoraj po 22 rozmawiałam z Panią ....Stefanek wulkan energii na dworze ....w domku bardzo grzeczny :) zajął miejsce na kaflach w przedpokoju :) przerażony panelami na których bardzo się ślizga postanowił więcej nie korzystać ze ślizgawki ;) Zapraszany do pokoju odmawia :) Ładnie zjadł ....poprosił o wodę rzucając się na zlew ;) potem był spacerek z nowym Panem który ostatecznie zadecydował że imienia mu nie będzie zmieniał bo Stefan do niego pasuje:evil_lol: Pani pytała czy można zmienić mu imię ze względu na męża ...nie wyobrażała sobie męża o 5 rano na spacerze w parku wołającego STEFAN WRÓĆ!!!!! :cool3: Ale Panu to nie przeszkadza :) więc Stefanek pozostanie Stefankiem przynajmniej na razie :lol: :loveu: Quote
AgusiaP Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Wczoraj po 22 rozmawiałam z Panią ....Stefanek wulkan energii na dworze ....w domku bardzo grzeczny :) zajął miejsce na kaflach w przedpokoju :) przerażony panelami na których bardzo się ślizga postanowił więcej nie korzystać ze ślizgawki ;) Zapraszamy do pokoju odmawia :) Ładnie zjadł ....poprosił o wodę rzucając się na zlew ;) potem był spacerek z nowym Panem który ostatecznie zadecydował że imienia mu nie będzie zmieniał bo Stefan do niego pasuje:evil_lol: Pani pytała czy można zmienić mu imię ze względu na męża ...nie wyobrażała sobie męża o 5 rano na spacerze w parku wołającego STEFAN WRÓĆ!!!!! :cool3: Ale Panu to nie przeszkadza :) więc Stefanek pozostanie Stefankiem przynajmniej na razie :lol: :loveu: Super, że Państwo zadowoleni ze Stefanka. Stefciu trzymaj tak dalej. Quote
Mysza2 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Marticzko, pięknie to opisałaś :):):):) A ja muszę napisać że Stafanek jest piękny, piękniejszy niż na zdjęciach. Diana Ciebie teraz to wszyscy będą błagać żebyś rozwieszała plakaty :):):) A to dla Ewy, za uratowanie Stefanka, dla Marticzki za transport dla Diany za plakaty i dla wszystkich cioteczek na tym wątku:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
diana79 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 to wspaniała wiadomość :loveu::multi: i znów mi łzy lecą ze szczęścia :-(:multi: Quote
Roszpunka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Diana, chyba poproszę Cię o plakaty dla Diablątka ;) Quote
Mysza2 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 A ja nie wiem czy pisałyśmy, pani planowała adoptowanie psa ze schroniska, ale zobaczyła plakat ze Stefankiem :) Quote
Recommended Posts