Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=deepskyblue]Stefaniu:iloveyou::painting:z Arkiem i mama Arkowa , p Malgosia:iloveyou::modla:[COLOR=magenta]dziekuja stokrotnie Dogomaniowym Aniolom czyli Wam ciotenki[url=http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp][img]http://r9.fodey.com/2167/b730eef3f5e64afa88cd0841c539e832.0.gif[/img][/url][/COLOR][COLOR=blue]Dziekujemy sercami:modla::modla:[/COLOR][COLOR=darkorchid]Stefunio ma apetycik jak smokusssssss:multi::loveu:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dominiczko:iloveyou:beluniu:iloveyou:dziekujemy ogromnie - czytalam wczoraj o tej cudownej onusi:-( kochani dziekujemy sercem! Musze wam napisac jeszcze i pewnym strasznym zdarzeniu ktore bylo przedwczoraj przy mnie na spacerku z Lunka i Stefuniem.... Luneczka szalala i Stefunio tez na laczce niedaleko nas , szalala i ...zderzyla sie z drzewkiem , moment pelno krwi w buzience :shake:nam sie z Arkiem slabo zrobilo , ogladamy ninie , a tu wielki kiel zlamany! Tak wylamany , ze az kaleczy policzek:shake: my bez ...grosza ...ale dzwonimy do pana doktora Stefankowego i doktor natentychmiast kaze przybywac z Lunka do siebie:modla:mowie ze ani grosza doktorowi , kaze przybywac , pedzimy wiec z sunieczka , Stefunio z p Malgonia zostaje w domku i czekaja , zalatujkemy , p doktor oglada i bada- mowi ze wylamany ale nie pociagnie szybko i nie bedzie w stanie wyrwac , bo to kiel , ma duze korzenie kilkucentymetrowe, Luneczka dostaje zastrzyk , na nastepny dzien- czyli na wczoraj , umowilismy sie , ze w narkozie bedzie m,iala usowany ten kielek. wczoraj pojechalismy wszyscy , p Malgosia poprosila kuzynke aby Lunke wiozla i na powrot przywiozla do domku po zabiegu .... wszyscy z nogami ugietymi i drzacymi sercami - jedziemy i juz p doktor sie odrazu Lunka zajmuje , po kilkunastu min- sunia juz spi , a my wracamy i czekamy 2 i pol godz , na tel. Odbieramy Lunieczke , miala szyte dziaselko , ale wybudzona , slabiunia jeszcze , wracamy do domku Lunkowego jest coraz lepiej , jeszcze dochodzi do siebie powolutenku. Radosc w sercach ogromna , ze juz po wszystkim , sunieczka dobrze wyglada , wiec musi byc dobrze:modla::iloveyou:ja sie umowilam z pania w kasie i doktorem , ze bede splacac na raty w ciagu kilku tygodni , a pan doktor za zabieg i narkoze i zastrzyki policzyl 65 zl plus 19 , jutro jeszcze mamy pojsc na antybiotyk z Luneczka . [COLOR=olive]Jeszcze [/COLOR][COLOR=green]bylam u nich wczoraj w nocy zobaczyc jak sunia sie czuje , dobrze , juz na siusianiu byli , ale sie jeszcze tr zawracala , wiec dochodzi do siebie:modla:[/COLOR][COLOR=blue]kochani i chce jeszcze napisac , ze wczoraj w nocy ogromna kolejna cudna niespodzianka - cioteczka [/COLOR][FONT=Arial Black][COLOR=magenta]zachary:modla::iloveyou:[COLOR=royalblue]napisala do mnie , ze pomoze w splacie dlugu po zabiegu Luneczkowym , mam rachunek , musze sie dowiedziec o num konta przychodni i cioteczka sercem pomoze :loveu::crazyeye::loveu::iloveyou:nastepny cudny gest serca wielkiego , kochani ja sie poryczalam , Luneczko kochana bedzie dobrze, bedzie cudnie laluniu! [URL="http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp"][IMG]http://r9.fodey.com/2167/6d284b863db749efae86e09d48b913ff.0.gif[/IMG][/URL][URL="http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp"][IMG]http://r9.fodey.com/2167/9a6154c994764367b0d74ce9f09f883b.0.gif[/IMG][/URL]po zabiegu dostalismy wielkiego kla Lunkowego na pamiatke![/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

[url=http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp][img]http://r9.fodey.com/2167/83f1ad5df2b942e182cff18ea9afa856.0.gif[/img][/url][COLOR=magenta]ser4ce swoje wielkie :ylsuper::ylsuper::ylsuper::modla:[/COLOR][SIZE=3][COLOR=darkorange]dziekujemy stokrotnie! kochani bo pan doktor wyczarowuje male sumy :crazyeye:dziekujemy [/COLOR][/SIZE]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=olive]Zosienko Apoloniuszkowa wybawicielko:buzi::painting:byly oj bylyyyyyy ...ale juz mam nadziejke za nami najgorsze , za sunia najgorsze! caluni czas jestem w domku i czekam na doktora , jak przywioza , to zaraz przylece wam napisac :multi:i potem zaniose do Stefankowa:multi:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Zosia123']Oj to mieliście przeżycie! Ale dobrze, że tacy weterynarze są na świecie![/QUOTE]
:modla::iloveyou::bye:Zosienko pan doktor jest prze prze:oops::iloveyou:ja wczesniej nie znalam , bo co jakis czas sie weci wszedzie zmieniaja, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!:Dog_run::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=royalblue]ludeczkowie kochani przyjechala karma juhu:sweetCyb::laugh2_2::ylsuper::BIG:[SIZE=7][COLOR=olive]Dzie[COLOR=mediumturquoise]kuejmy cioci [/COLOR][COLOR=darkorange]Taks:sweetCyb::modla::iloveyou:[/COLOR][COLOR=darkorange]Monisi Diance79:multi::iloveyou::modla::sweetCyb::buzi:[/COLOR][COLOR=magenta]serducha[/COLOR][COLOR=lime]mi dziekujemyyyyyyyyyyyyyyy![/COLOR][/COLOR][COLOR=indigo]15 kg Brit Astor! ale cudnieeeeeeeeeee![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

:painting::ylsuper::Cool!:ciotenki - karme dostarczylam w calosci:multi:kupka Stefankowa podobno bez robali , wiec mam nadzieje ze sie juz wybily , za kilka dni bedziemy szli ze Stefankiem na szcepionke. Luneczka dzis juz czuje sie b dobrze! juhuuuuuu

Posted

Wplaciłam 10 zl ze spadku po Carmisi.
Prosze o potwierdzenie na jej wątku, gdy kasa wplaynie na konto.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183880-Carmen-piekna-ONka-.-Odesz%C5%82a-za-TM.-%28*%29[/url]

Posted

[quote name='bela51']Wplaciłam 10 zl ze spadku po Carmisi.
Prosze o potwierdzenie na jej wątku, gdy kasa wplaynie na konto.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183880-Carmen-piekna-ONka-.-Odesz%C5%82a-za-TM.-%28*%29[/url][/QUOTE]

o pisałam w tym samym czasie, bardzo dziękuję już lece potwierdzić :-)

Posted

[quote name='Roszpunka']jestem u pięknego Stefanka, jak ja uwielbiam duże psiaki :loveu:
grosików nie mam za wiele do rozdania teraz, ale może jakiś fancik na bazarki się przyda?[/QUOTE]
:loveu::painting::bigcool::bye:[FONT=Arial Black][COLOR=mediumturquoise]witamy serdecznie Roszpuneczke cioteczke od cudownej gromadki psiapsiunkowej:multi::loveu:dziekujemy za odwiedzinki :multi::loveu:ciotenki wszystkie pozdrawiamy sercem :multi:[COLOR=green]cioteczko fanciki bardzo bardzo chetnie:multi:dzieki dziekiiiiiiiiii! [/COLOR][/COLOR][COLOR=royalblue]Dziekujemy za dyszeczke od Dominiki i beluni![/COLOR][/FONT]

Posted

Dziś zabieram dziewczynki w plener, w niedzielę wieczorem wrócę, poszukam, zrobię fotki i dam znać (chyba, że powrót będzie baaardzo późno, to w poniedziałek) . Uściski dla Cioteczki gonzales i mizianko dla Stefanka :loveu:

Posted

Zaglądam co nowego u Stefcia, a tu taka przygoda :(.
Przed laty moja pierwsza sunia dorwała gdzieś kawał starego prześcieradła i w galopie powiew zarzucił jej tą ścierę na oczy - zatrzymała się na drewnianej szopce - aż usiadła przymroczona, otrzepała się i ...śladu nie było ( to była boksia, bardziej już chyba pyszczka spłaszczyć się nie dało :evil_lol:) - budowla też wytrzymała zderzenie :evil_lol:;)

Posted

Podczytuję :)

U mnie w lecznicy wyrwanie zębów- bez względu na ilość 1czy 4 - 70 zł. Usunięcie kamienia tyle samo.

To miło,że weterynarze potrafią iść na rękę z zapłatą.

Posted

:painting::bye::Cool!::bye:witajcie drogie ciotenki wieczioreczkiem:multi:juhu dzis bylismy z Lunka u p doktora , obejrzal , b ladnie sie goi , p doktor nie zalecil dalszego leczenia - wszystko jest b dobrze:loveu::multi:nie bylo zastrzyku dzis , bo nie potrzebnie nie trzeba , za wizytke nic nie policzyl doktor:sweetCyb::iloveyou: ze Stefankiem bylismy , cala ekipa:multi: Stefunio idzie na wizyte , czyszczenie uszek i moze szczepinko w przyszlym tygodniu. Dzis bylam dopoludnia ze Stefulem na spacerku , byla kupka :evil_lol:hihi ... wielka :crazyeye::multi:az mie zatkalo i ladnaja , karme wcinunia z radoscia jak smokuuuuuuuuuuu:multi:[SIZE=6][COLOR=magenta]Dziekujemy cioteczki:painting::klacz::Cool!::B-fly:pozdrawiamyy noskiem psiaczkowem:multi:[/COLOR][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=darkred]bedziemy sprawdzac byc moze domus w Sosnowcu , dla sunieczki cudownej od cioci Roszpunki:multi::iloveyou::bye:trzymajcie tez mocno kciuki za te cudna malizne :loveu:[/COLOR][COLOR=darkorange]cudownaja Lilu:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE]

Posted

[COLOR=darkorchid][B]Odwiedzam wyjątkowego Stefusia :lol::multi: cieszę się że po tym wszystkim jest coraz lepiej i trzymam mocno kciuki za zdrówko Lunki i Stefcia :lol: przesyłam w Waszą stronę mnóstwo ciepłych myśli i sercem Jestem Kochani[/B] :loveu:[/COLOR]

Posted

Czy jest możliwość dowiedzieć się od włascicieli kiedy Luna będzie miała najbliższą cieczkę?
Stefcio raczej teraz nie kwalifikuje sie do zabiegu skoro nawet nie mógł być szczepiony...i robi się trochę patowa sytuacja
Nie chcę krakać ale może warto się wcześniej przygotować i mieć plan awaryjny niż zostać zaskoczonym szczeniaczkami.
Obawiam się tym bardziej, że natrafiłam na wpis świadczący o niezbyt przychylnym podejściu do sterylizacji ze strony dt

Posted

[quote name='taks']Czy jest możliwość dowiedzieć się od włascicieli kiedy Luna będzie miała najbliższą cieczkę?
Stefcio raczej teraz nie kwalifikuje sie do zabiegu skoro nawet nie mógł być szczepiony...i robi się trochę patowa sytuacja
Nie chcę krakać ale może warto się wcześniej przygotować i mieć plan awaryjny niż zostać zaskoczonym szczeniaczkami.
Obawiam się tym bardziej, że natrafiłam na wpis świadczący o niezbyt przychylnym podejściu do sterylizacji ze strony dt[/QUOTE]
:modla::iloveyou::iloveyou::ylsuper:[FONT=Arial Narrow][COLOR=deepskyblue]Witamy cioteczko sercem, ogromnie dziekujemy za te dary cudne :modla::iloveyou:[COLOR=olive]Stefulo jest jeszcze o wiele za chudzienki na jakiekolwiek zabiegi , jeszcze trzeba czekac , Luneczka moze miec cieczke okolo jesieni , tak mniej wiecej , domek by sie zdecydowal moze na sterylke , ale bardzo sie boja wszelkich zabiegow , itd , najgorzej bedzie , jak sunieczka zacznie cieczkowac , a Stefunio np bedzie jeszcze u tych panstwa ... wtedy nie da rady nikt odizolowac , bo to sama natura ... zadnych telefonow nie bylo jeszcze w sprawie adopcji. [/COLOR][/COLOR][/FONT]